Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Koeaja klassikkoautoja

  Oletko aina haaveillut klassikkoautosta, mutta sinulla ei ole koskaan ollut sellaiseen varaa? Voit toteuttaa unelmasi, ainakin osittain, ja koeajaa maailman suosituimpia klassikkoautoja Euroopan suurkaupungeissa! Monet yritykset tarjoavat maailmankuuluja autoja koeajolle muutamaksi tunniksi, tai jopa useammaksi päiväksi. Voit kokea nostalgiaa matkustajana kiertelemässä kaupunkien nähtävyyksiä muutaman tunnin tai olla itse ratissa kiertomatkalla maaseutujen halki. Kokosimme sinulle muutamat suosituimmat kaupungit, jossa voit löytää unelmiesi klassikkoauton.

  Pariisi, Ranska

  Kun ajattelet Ranskalaista klassikkoautoa, mikä tulee ensimmäiseksi mieleesi? Usein vastaus on Citroën 2CV. Pariisissa löydät tusinan näitä autoja ja voit kokea viehätyksen itse sen ratissa. Tutustu Pariisin nähtävyyksiin tyylillä 40-luvun klassikossa matkustajana tai kuskina. Pääset kiertämään kaikki suosituimmat kohteet ja saat pysähtyä niiden luona ottamassa ikimuistoisia kuvia. Anna matkaoppaasi viedä sinut harvemmin käydyille kohteille ja kauemmaksi turistikeskuksista. Matkalla vintage-autolla pitkin vanhoja Pariisin kyliä vie sinut ajassa taaksepäin.Jos kaipaat enemmän luksusta, hyppää klassisen Rolls Roycen kyytiin ja matkaa pitkin valojen kaupunkia. Kokenut kuljettaja noutaa sinut hotelliltasi ja vie sinut kuuluisien kohteiden läpi, tai pyytämällesi reitille. Koe Ranskan pääkaupunki luksusautolla!

  Napoli, Firenze ja Rooma Italiassa

  Yksi tunnetuimmista ja suosituimmista Italian klassikkoautoista lienee Fiat 500 tai 600. Voit kokea Italian pikkuauton ihanuuden ajamalla Toscanan pikkukylien halki, tutkimalla Unescon maailmanperintökohteita historiallisessa Napolissa tai kruisaile Rooman vilkkaiden katujen halki värikkäällä Fiatilla tutstumassa maailman kuuluisimpiin nähtävyyksiin. Tarjolla on matkoja kokeneen kuljettajan kyydissä, sekä matkoja ratissa useamman muun kaltaisesi autoharrastajan kanssa. Matkan lopussa nauti aitoa italialaista ruokaa ja kahvia matkaoppaasi ja muiden ryhmäläisten kanssa!

  Bucharest, Romania

  Romania ei välttämättä tule ensimmäiseksi mieleen, kun etsit klassikkoautoja. Saatat kuitenkin yllättyä, miten suuri valikoima maan pääkaupungilla Bucharestilla on tarjota. Löydät erilaisia kiertoajeluita mitä erikoisimmilla autoilla. Löydät kaiken jo antiikiksi luokitelluista 20-luvun farmareista luksusluokan Sedaneihin ja Fordeihin, sekä kommunistiajan siviili- ja armeijaautoihin. Bucharestin rikas historia tarjoaa hyvin erilaisia matkoja eri teemoilla ja siihen kuuluvilla autoilla eri vuosikymmeniltä. Aja historiallisten katujen ja aukioiden läpi, kuten maassa oli tapana vuosia sitten!

  Barcelona, Espanja

  Jos 70-luku on suosikkiaikaasi, silloin sinun ei kannata jättää tätä mahdollisuutta välistä. Barcelonassa voit tutustua sen kulttuuriin ja nähtävyyksiin Volkswagen T2 pakettiauton kyydissä! Epätyypilliset reitit tarjoavat erilaisen näkökulman Espanjan historiaan ja kulttuuriin. Hyppää siis tämän hippibussin kyytiin ystäviesi kanssa ja anna oppaasi ohjata sinut eri kohteiden läpi, joissa voit rentoutua ja katsella paikallista elämää.

  Berliini, Saksa

  Berliinin kuuluisin auto on varmasti Trabant. Tämä DDR vallan aikainen auto on edelleen kaupungin ikoni jo vuosia muurin murtumisen jälkeen. Voit vuokrata itsellesi oman ja ajaa omatoimisesti kaupungin ympäri ystäviesi kanssa muutaman tunnin, tai lähde mukaan ryhmäkiertueelle oppaan johdolla. Kiertueet vievät sinut tietenkin kuuluisimpien Berliinin nähtävyyksien luokse ja vievät tärkeimpien alueiden läpi entisessä Itä-Berliinissä. Oppaat kertovat sinulle historiasta, ottavat kuvia ikonisissa kohteissa ja tarjoavat matkan lopussa kuuluisaa Berliinin Currywurst-makkaraa.

  Praha, Tsekki

  Praha tarjoaa näistä kaikista kohteista mielenkiintoisimmat ja vanhimmat autot. Matka antiikkiautossa on varmasti unohtumaton kokemus tutustua kaupunkiin. Hyppää siis aidon, autoilun kulta-ajan 20-luvun alun autoon kokeneen kuljettajan kanssa ja opi Prahan historiasta 1200-luvun vanhassakaupungissa. Kiertueita löytyy eri pituisia ja voit järjestää auton suoraan hotellisi ovelle. Sinut viedään varmasti kaikkien historiallisten kohteiden läpi ja matka jatkuu ajelun jälkeen jakaisin kuuluisalla Prahan linnalla.

  Etsi blogi


  Categories