Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Münchenin suosittu Oktoberfest

  Oktoberfest on hyvin erilainen Saksan kokemus. Se on aika, jolloin München herää eloon, jonka ottaa haltuunsa olutta juovat väkijoukot matkailijoita valmiina nauttimaan juhlasta. Yhtenä suurimmista festivaaleista maailmassa - tapahtuman aikana miljoonia kävijöitä tulvii kaduilla valmiina nauttimaan parhaasta Oktoberfestistä Saksassa.Kummaa on, tapahtumaa ei itse asiassa järjestetä lokakuussa, se alkaa syyskuun puolivälissä ja jatkuu 16 päivää. Ensimmäinen Oktoberfest järjestettiin vuonna 1810 ja on siitä lähtien ollut Baijerin kulttuurin tukipilari. Et voi tulla Müncheniin ilman vähintäänkin pientä Oktoberfestin kokeilua, jossa on oluttelttoja, huvipuisto ja erilaisia perinteitä.

  Festivaalialueen lähikadut eivät ole ainoat, jotka ovat täynnä elämää, vaan koko Münchenistä löytyy jännitystä. Ota irti kaikkesi Oktoberfest-kokemuksesta lisäämällä muutamia Münchenin päiväretkiä vierailusi aikana. Liity seikkailuun Oktoberfestillä ja näe joitakin kaupungin vaikuttavimmista nähtävyyksistä tämän historiallisen tapahtuman aikana.

  Omistajien ja panimoiden kulkue

  Alkaen Münchenin kauniin vanhankaupungin reunalla, Münchner Kindl-maskotti johtaa hauskaa paraatia kaupungin läpi ja suoraan missä festivaali tapahtuu. Tämä historiallinen kulkue on vuodelta 1887 ja sisältää useita olutvaunuja - se on upea näky. Tämä tapahtuu yleensä ensimmäisenä festivaalin päivänä ja todella merkitsee alkua hauskanpidolle. Varmista, että olet pukeutunut ja liity joukkoon, jos voit!

  Kiväärimehet ja pukuparaati

  Toinen perinteinen paraati tapahtuu yleensä festivaalin sunnuntaina (toinen päivä). Alkaen klo 9.00, tämä paraati on ollut Oktoberfestin perinne vuodesta 1835 ja jopa 8000 ihmistä marssii kaduilla, sekä hevosen vetämiä vaunuja. Paraati kestää yleensä noin kaksi tuntia ja on hyvä alku suunnata festivaalille heti sen jälkeen vanhastakaupungista.

  Oktoberfest Luna Park

  Festivaalin alueella löytyy hauska huvipuisto ja se on loistava paikka viettää iltapäivä tai jopa koko päivän, jos voit. Alueelta, joka avautuu klo 10 joka päivä ja sulkeutuu keskiyöllä, löytyy ratsastusta, pelejä ja paljon huvipuistolaitteita ja ruokaa kävijöille nautittavaksi. Osa puiston nähtävyyksistä ovat vuosisatoja vanhoja ja toiset ovat nykyaikaisempia ja ne tuovat hauskanpitoa vierailijoille, jotka voivat todella kokea adrenaliinin.

  Biergartenit

  Siihen on syynsä, miksi Oktoberfest on niin suosittu Münchenissä - vaikka festivaali on jo ohi, kaupunki on täynnä olutta rakastavia matkailijoita ja Baijerin vakituiset oluen siemailijat kolpakosta istuvat upeaisa Münchenin Biergarteneissa. Niin monilla kaupungin Biergarteneilla on pitkä historia, joka ulottuu jopa 1800-luvulle. Hirschgarten on suurin Biergarten maailmassa, joka avattiin vuonna 1791, ja se on näkemisen arvoinen, kun olet Oktoberfestillä. Sen kapasiteetti on jopa 8000 vierasta ja Biergarten on historiallinen osa Münchenin olutkulttuuria.

  Tutustu kaupunkiin

  Vaikka Oktoberfestin teltat sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä historiallisen keskustan ulkopuolella, on aina hyvä idea hyödyntää kaikki aikasi Münchenissä, kun olet täällä ja tutustua sen vaikuttavaan vanhaan kaupunkiin. Muista pysähtyä katsomaan maailmankuulua Glockenspiel esitystä Marienplatzilla ja kävele mukulakivikatuja, joita reunustavat historialliset rakennukset. Haluat varmasti myös päästä pois olueen ympäriltä päiväksi tai kahdeksi festivaalin aikana ja suuntaa maanviljeliöiden torille Viktualienmarkt. Tai jos haluat nauttia olostasi täysillä, mutta muuttaa maisemaa, miksi et tilaisi kolpakkoa Hofbräuhaus Platzlin olutsalissa.

  Jos sinulla on enemmänkin aikaa, käytä se toki hyväksesi ja matkusta muualla Baijerissa ja tutustu kuvankauniisiin perinteisiin kyliin ja maaseutuun. Vuokraa auto Müncehinstä ja voit vapaasti päättää aikataulustasi. Halutessasi voit lähteä jopa Alpeille ja kiivetä vuorten huipuille. Tai käy vaikkapa naapurimaassa Sveitsissä tai Itävallassa. Salzburg on lyhyen matkan päässä ja voit nähdä Mozardin kotikaupungin ja missä ajaton 'Sound of Music' musikaali sai alkunsa.

  Etsi blogi


  Categories