Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO SALZBURG

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Salzburg - Löydä täydellinen autosi

  Tee Auto Europesta tuki ja turva kaikkiin tarpeisiin autonvuokraukselle Salzburgissa Itävallassa. Tarjoamme laajan valikoiman ajoneuvoja, miniluokasta matkustajapakettiautoihin, sekä liike- että vapaa-ajan matkustajille. Auto Europe pyrkii ylittämään kaikki odotukset meidän johtavalla asiakaspalvelulla ennen vuokraa, sen aikana ja sen jälkeen. Tarjoamme autoja yli 24,000 kohteessa kansainvälisesti. Kätevä noutotoimisto Salzburgissa on esimerkiksi Salzburgin lentokenttä, sekä useat keskustoimistot.

  Salzburg on tunnetun säveltäjän, Wolfgang Amadeus Mozartin syntymäkaupunki, ja tarjoaa erilaisia festivaaleja, tapahtumia, ja retkiä musiikin ikonin rakennuksilla. Suosittu kohde Itävallan itärajalla, autonvuokrauksella Salzburgista se sijaitsee noin 295 kilometrin päässä Wienin pääkaupungista, 187 kilometrin päässä Innsbruckista ja 145 kilometrin päässä Münchenistä Saksassa. Kaupungin "Vanhakaupunki" on Unescon maailmanperintökohde, jossa erinomaisesti säilynyt arkkitehtuuri on peräisin barokin ajalta. Vuosien varrella modernit rakennukset on pystytetty historiallisen kaupungin keskustassa, kuten Mozarteum, arvostettu yliopisto, joka on erikoistunut esiintymistaiteeseen.

  Liikenne

  Salzburg on vilkas kaupunki sekä kesällä, että talvella loma-aikoina, josta löytyy erinomaiset tiet ja moottoriteiden verkosto ympäri vuoden. Itse kaupungissa ei pysty paljoa ajamaan, sillä keskustassa moottoriajoneuvot eivät ole sallittuja. Kuitenkin kaupunkiin pääsee ympäröiviltä alueilta helposti ja nopeasti. Varmista, että noudatat varovaisuutta, tieolosuhteita ja liikenteen lakeja, aivan kuin kotona. Ajovaloja ei ole pakko pitää päällä koko päivää, mutta vähentyneen näkyvyyden aikana ja yöllä ne ovat pakollisia. Matkapuhelimen käyttö on sallittu vain hands-free laitteella. Moottoritiet ovat maksullisia ja tarvtset sitä varten Vignette-tarran. Varmista, onko vuokra-autossa yksi vai tarvitseeko sinun ostaa. Talvella talvirenkaat tai lumiketjut ovat pakollisia.

  Lisätietoja liikennesäännöistä ja ajamisesta Itävallassa voit löytää Auto Europen kuljettajan oppaasta.

  Pysäköinti

  Katupysäköinti on erittäin rajoitettua Salzburgissa lisääntyvän liikenteen takia paikallisten ja kansainvälisten matkailijoiden takia, joten on tärkeää kiinnittää huomiota liikennemerkkeihin, rajoituksiin ja maksulaitteisiin. On olemassa myös lukuisia parkkihalleja ympäri kaupunkia, jos kadulla pysäköinti ei ole mahdollista. Katupysäköinti on maksullista maanantaista lauantaihin aina aamusta iltaan, ja normaalisti rajoittuu kolmeen tuntiin. Pysäköinnistä voi maksaa automaateissa käteisellä ja Itävallan omalla QUICK smart-card -maksulla.

  Maantieteelliset tiedot

  Salzburg on Itävallan neljänneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Alppien ja Saksan rajan lähellä. Lähin vuorenhuippu, Untersberg, sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja Salzach-joki jakaa kaupungin kahtia. Salzburgissa on vaikeasti määriteltävä ilmasto, ja säät siellä ovat huonosti ennustettavissa ja Suomeen verrattuna leudompia ja lämpimämpiä. Kaupungissa sataa kesäkaudella melko paljon ja talvella sataa jonkin verran pysyvää lunta.

  Salzburgin lentokenttä

  Salzburgin lentokenttä on toiseksi suurin kansainvälinen lentokenttä Itävallassa ja vain yhden kilometrin päässä historiallisesta Salzburgin keskustasta. Henkeäsalpaavat näkymät sekä kaupunkiin, että Itävallan Alpeille lentokoneesta tekevät lentokentästä ainutlaatuisen ja kätevän noutokohteen! Lentokenttä on kovassa käytössä hiihtokaudella, jolloin useat matkaajat saapuvat lentokentälle, vuokraavat auton autovuokraamosta Salzburgin lentokentältä ja lähtevät suosituille laskettelukohteille tai kesällä patikoimaan vuorille.

  Salzburg Airport W. A. Mozart (SZG)
  Osoite: Innsbrucker Bundesstraße 95, 5020 Salzburg, Itävalta
  Puhelin: +43 662 8580 0
  Nettisivut: www.salzburg-airport.com

  Julkinen liikenne

  Salzburgista löytyy eri julkisen liikenteen palveluja kaupungin sisällä ja kaupunkeihin sen ulkopuolelle. Bussilinjat tarjoavat yhteyksiä kaupungin sisällä ja sen ympäröiville alueille, sekä Itavallan muihin kaupunkeihin ja kansainvälisiin kohteisiin rajallisella aikataululla. Yksityiset ja julkiset taksipalvelut ovat saatavilla 24/7 kaupungin sisällä. Julkinen junaliikenne tarjoaa budjettimatkailua kaupunkiin ja koko Itävallassa yleensä. Helppoja ja nopeita yhteyksiä löytyy myös kansainvälisiin kohteisiin. Salzburg tarjoaa hyviä junaliikenteen yhteyksiä muihin tärkeisiin kaupunkeihin ympärillä, kuten Wien tai München.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Salzburg