Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Yhdensuuntaiset vuokrat Auto Europella

  Oletko koskaan ajatellut vuokrata autoa yhdestä kohteesta, mutta palauttaa se toiseen? Onneksi sinulla on käytettävissä tämä vaihtoehto, ja se tunnetaan yhdensuuntaisena autonvuokrauksena. Tämä tarkoittaa sitä, että voit lentää kohteeseesi, vuokrata auton, ajaa toiseen kohteeseen ja lentää sieltä kotiin. Tämä vaihtoehto ei pelkästään rajoitu lentokentille, vaan se koskee myös muita toimistoja. Tämä tekee matkasi erittäin dynaamisen.Saatat ajatella, että tämän tyyppinen matkailu tulee kalliimmaksi, mutta Auto Europella pystymme tarjoamaan sinulle loistavia ja edullisia yhdensuuntaisia vuokria. Meidän uskomaton vuokraamoja vertailevan hakukoneen avulla voit etsiä yhdensuuntaisia vuokria ja löytää halvimmat hinnat, riippumatta siitä, mitä reittiä suunnittelet.

  Auto Europella voimme auttaa sinua saamaan kaiken irti matkastasi Eurooppassa ja välttämään kalliita yhdensuuntaisia maksuja. Tässä oppaamme autonvuokraukselle Euroopassa eri maiden välillä:

  Yhdensuuntaisten vuokrien ymmärtäminen

  Kun etsit tarjousta varausjärjestelmässämme ja valitset vaihtoehdoksi yhdensuuntaisen vuokran, näytämme aina ilmoituksen mahdollisista rajoituksista ja maksuista, jotka liittyvät yhdensuuntaisiin vuokriin. Maksu on normaalisti pakollinen, kun ajoneuvo palautetaan eri kohteeseen kuin mistä se noudettiin. Nämä maksut ovat täysin riippuvaisia autovuokraamosta ja valitusta nouto- ja palautustoimistosta. Voit etsiä matkoja Auto Europen verkkosivuilla valitsemalla kohdan ”Palautatko auton eri asemalle?” varausjärjestelmässä ja tarkastelemalla tuloksia halvimmalla hinnalla ja maksulla.

  Riippuen vuokraamosta, yhdensuuntaisen vuokran maksu näytetään varausprosessin aikana kokonaishinnan alapuolella. Jos olet valmis jatkamaan ja vaihtoehto on käytettävissä kyseiselle autovuokraamolle, voit maksaa vuokrasi hinnan yhdensuuntaisen vuokran maksun kanssa suoraan Auto Europelle. Vaihtoehtoisesti voit maksaa vain vuokran hinnan Auto Europelle ja yhdensuuntaisen vuokran maksun suoraan autovuokraamolle autoa noudettaessa. Jos maksu on liian kallis, voit silti peruuttaa varauksesi ilmaiseksi ja saada täyden hyvityksen 48 tuntia ennen vuokran alkua.

  Auto Europe ei tarjoa ainoastaan yhdensuuntaisia vuokria eri kohteiden välillä yhdessä maassa (kotimaiset yhdensuuntaiset vuokrat), mutta myös tietyissä tapauksissa yhdensuuntaisia vuokria kahden eri Euroopan maan välillä. Tämäntyyppisestä kansainvälisestä yhdensuuntaisesta vuokrasta tulee aina lisämaksu. Monet pitävät sitä mahdollisuutena lähteä kiertomatkalle Euroopassa, joka on todellakin hintansa arvoinen!

  Kotimaiset yhdensuuntaiset vuokrat

  Kuten aikaisemmin mainitsimme, kun palautat vuokra-auton eri toimistolle kuin mistä se oli noudettu, sinun tulee yleensä maksettavaksi ”yhdensuuntaisen vuokran maksu”, riippuen autovuokraamosta. Auto Europe lähettää sinulle varausvahvistuksen, josta viimeistään löydät maksun summan. Useinmiten monissa Euroopan maissa, kun vuokraat kotimaisen yhdensuuntaisen matkan, vähintään kolmen päivän vuokrat ovat maksuttomia. Kolmen päivän rajoitus koskee usein eri kaupunkien välisiä vuokria, mutta saman kaupungin eri toimistojen välillä ei välttämättä vaadita minimivuokra-aikaa, tai se saattaa olla vain yksi päivä.Yhdensuuntainen vuokra on loistava idea nauttia lomastasi vieläkin enemmän. Vuokraa auto yhdestä valtion päästä ja aja toiseen ilman, että sinun täytyy palata alkuperäiseen toimistoon autonpalautusta varten. Tällä tavoin voit hyötyä kiertomatkasta ja nauttia maan eri nähtävyyksistä, vaihtelevista maisemista ja tutkia enemmän, mitä sillä on tarjolla.

  Kansainväliset yhdensuuntaiset vuokrat

  Kaikki autovuokraamot veloittavat kansainvälisen yhdensuuntaisen vuokran maksun noudosta ja palautuksesta eri maiden välillä. Autovuokraamosta riippuen myös tässä tapauksessa maksu tulee näkyviin varausprosessin aikana kokonaishinnan alapuolella.On tärkeää huomata, että vaikka vuokraan listään kansainvälisen yhdensuuntaisen vuokran maksu, tämä maksu voi usein olla paljon vähemmän kuin lentäminen kahden eri kohteen välillä. Puhumattakaan uskomattomista etuuksista, joita saat ajamisesta eri maiden halki. Voit pysähtyä kauniisiin kaupunkeihin ja katsella nähtävyyksiä, tutustua eri maiden kulttuureihin ja tutkia usein huomaamattomia kohteita omaan tahtiin.

  Vinkkejä parhaiden yhdensuuntaisten vuokrien tarjousten löytämiselle

  Jos tiedät, että haluat tehdä mahtavan kiertomatkan vaikkapa Ranskasta Espanjaan, mutta sinulle ei ole väliä milloin matkustat, pidä mielessäsi meidän seuraavat vinkit ja voit säästää maksuissa.

  Valitse kautesi:

  Hyvä tapa löytää hyviä tarjouksia, on matkustaa Eurooppassa sesonkikauden ulkopuolella, kuten vaikkapa syksyllä. Saat todennäköisemmin paremmat yhdensuuntaisen vuokran tarjoukset tähän aikaan ja maisemat ovat yhtä kauniita, ellei kauniimpia kuin kesällä.

  Valitse oikea kohde:

  Riippuen sijainnista, saatat löytää joitakin hyviä tarjouksia. Jos päätät tehdä kaksi kotimaista matkaa, esimerkiksi matkustat Pariisista Nizzaan, ja sen jälkeen haluat matkustaa Italiassa, käytä kaksi autoa. Nouda ensimmäinen Ranskassa ja toinen Italiassa ja säästät paljon rahaa välttämällä kansainvälistä yhdensuuntaista vuokraa.

  Laajenna matkaasi:

  Yhdensuuntainen vuokra toimii parhaiten, jos suunnittelet pidempää matkaa ja et halua palata alkuperäiseen määränpäähän. Edut pitää sama auto koko matkan ajan parantaa johdonmukaisuutta ja matkan nautintoa, koska se tarjoaa sinulle täydellisen vapauden matkalla ja voit asettaa oman tahdin.

  Ota meihin yhteyttä!

  Jos varaat yhdensuuntaisen vuokran Auto Europelta, sillä ei ole väliä, mihin maahan päädyt, voimme tarjota sinulle tukea puhelimitse vuoden jokaisena päivänä palvelunumerosta. Näin ollen et ole koskaan yksin ajettaessa uuteen maahan ja voimme avustaa sinua matkasi varrella tarpeen tullen.

  Etsi blogi


  Categories