Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN SÄÄSTÖVINKIT

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Vinkkejä säästämiseen autonvuokrauksessa

  Nykyään autonvuokrauksen palvelut ovat yleistymässä, mikä ei ole ihme, sillä se on mukavampaa ja se antaa meille mahdollisuuden matkustaa vapaasti minne vain. Se on myös loppujen lopuksi halvempaa, kuin julkinen liikenne.

  Kokosimme lisää vinkkejä säästämiseen autonvuokrauksessa, jotka voivat auttaa sinua säästämään vieläkin enemmän seuraavalla autonvuokrauskerralla Auto Europelta.

  Ensimmäinen vinkki: nouda autosi kaupunkitoimistosta lentokentän sijaan.
  Nouda auto kaupunkitoimistosta ja voit säästää jopa 30%, ja yleensä voit helposti löytää tien lentokentältä kaupungin keskustaan.

  Toinen vinkki: vuokraa manuaali automaatin sijaan.
  Useammat asiakkaat vuokraavat ulkomailla automaattivaihteisen auton "varmuuden vuoksi". Jos pystyt ja ajat kotona manuaalivaihteista autoa, älä vaihda automaattiin vain sen takia, koska ajat ulkomailla. Europpan maissa manuaalivaihteiset autot ovat yleensä halvempia ja niiden tarjonta on laajempi.

  Seuraava vinkki: käytä hyväksesi ilmaisia korotuksiamme.
  Auto Europe tarjoaa suuren määrän auton kokoluokkien korotuksia. Ennen kuin vuokraat suuremman auton, tutki meidän ilmaisia korotuksia ja käytä niitä hyväksesi. Toinen hyvä puoli pienemmissä autoissa on se, että se vie vähemmän polttoainetta.

  Vinkkimme: ota huomioon polttoainekäytäntö ja mikäli mahdollista, vuokraa täysi nouto/täysi palautus- vaihtoehto.
  Polttoaineesta puheen ollen, kun vuokraat kauttamme, ota huomioon polttoainekäytäntö. Yleensä on parempi maksaa hiukan enemmän vuokrasta, jossa vuokraat auton täydellä tankilla ja palautat täytenä ja loppujen lopuksi säästät, sillä maksat polttoaineesta, jonka aijot käyttää.

  Vinkkimme: vuokraa aina ajoissa.
  Lisävarusteet tarkoittavat lisämaksuja. Miksi maksaa navigaattorista, jos puhelimessasi on sama toiminto? Lastenistuimet ovat halvempia ostaa kuin maksaa päivittäinen vuokrahinta.

  Vinkkimme: vuokraa aina ajoissa.
  Paras tapa säästää on meidän uutiskirjeen kautta. Mahtavat tarjoukset kaikista suosituimmissa kohteissa auttaa sinua säästämään seuraavasta autonvuokrauksesta Auto Europen kautta.

  Auto Europe on tarjonnut asiakkailleen monia autonvuokrauspalveluja suosituissa kohteissa erittäin kilpailukykyiseen hintaan yli 60 vuoden ajan. Useimmissa kohteissa tarjoamme mahdollisuuden vuokrata auton joko lentokentällä tai kaupungin keskustassa. Löydä auto seuraavalle lomalle käyttämällä hakukonettamme tai ota yhteyttä puhelimitse.

  Infografiikka - Vinkkejä säästämiseen autonvuokrauksessa