Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS CAIRNS

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Cairns

  Cairnsin kaupunkin Australian Queensland-osavaltiossa on erittäin suosittu kohde matkailijoille ympäri maailmaa ja myös hyvä lähtöpiste kiertomatkoille kaikkialle Australiassa. Vaikka vuokra-autolla voi löytää täällä paljon tekemistä, asuntoauton vuokraus Cairnsista avaa sinulle monta muuta mahdollisuutta. Koe unohtumaton loma perheen tai ystävien kanssa ja suunnittele reitti toiveidesi mukaan! Auto Europelta löydät edullisten autonvuokrauksen hintojen lisäksi maailmanlaajuisesti myös laajan valikoiman asuntoautoja edulliseen hintaan. Vuokraa sivujemme kautta tai soita ja saat henkilökohtaista palvelua.

  Leirintäalueet Cairnsin seudulla

  Tässä osiossa olemme koonneet esimerkkejä leirintäalueista Cairnsin alueella, joista jokin saattaa olla mieleesi. Olemme päättäneet koota tähän muitakin alueita, kuin vain niitä Cairnsin lähellä, mutta myös reittien varrella Brisbaneen ja Sydneyyn. Matkailuauton vuokraus Cairnsista vapauttaa sinut hotellien etsimisestä ja pääset paikkoihin, jonne iman autoa ei ole mahdollista tutustua.

  Cairns Holiday Park Cairns Holiday Park löytyy vain kolmen kilometrin päässä keskustasta. Sen tontilla on riittävästi tilaa ja virtalähde on taattu. Langatonta nettiä voi käyttää maksutta. Muita tiloja ovat puiston uima-allas, leirin keittiö ja pesula. Lentokenttä ja Cairnsin kasvitieteellinen puutarha ovat helposti saavutettavissa - täydellinen valinta pysyä kaupungissa!
  Palm Cove Holiday Park Tämä kompleksi sijaitsee 30 km Cairnsista pohjoiseen ja on lähellä rantaa. Jälleen täällä on runsaasti tilaa asuntoautoille ja etuihin kuuluvat esimerkiksi ilmainen langaton internet, pesula, sähkögrillit ja leirikeittiö. Virtalähde on saatavilla. Ihanteellinen sijainti mahdollistaa monia aktiviteettejä, kuten melontaa, snorklausta tai kalastusta ja rannalla rentoutumista.
  Bramston Beach Campground Tämä viihtyisä leirintäalue sijaitsee suoraan rannalla ja tarjoaa vieraille idyllisoä autopaikkoja sähköllä. Saatavillasi ovat WC-tilat, sekä pesu- ja grillausmahdollisuudet. Bramston Beach Campground sijaitsee hieman yli tunnin ajomatkan päässä Cairnsista Bruce Highway ja Ai moottoriteitä pitkin etelään.
  BIG4 Townsville Woodlands Holiday Park Noin neljässä tunnissa saavut tämän leirintäalueen ja olet silloin jo matkustanut melkoisen matkan Brisbaneen. Puisto tarjoaa vihreitä ja varjoisia parkkialueita kaikilla tarvittavilla ominaisuuksilla. Varsinkin lapsilla on täällä hauskaa omassa vesipuistossa tai suurella leikkikentällä vapaa-aikanaan. Aikuisille tarjolla on jättiläismäinen shakkipeli ja minigolfrata.
  Discovery Parks - Rockhampton Tämä alue sijaitsee "vain" seitsemän tuntia Brisbanesta. Asuntoautopaikat ovat varustettu täällä hanalla, sähköllä ja jätevesiliitännällä. Tenniskenttä, kuntosali, uima-allas ja takkahuone monilla peleillä tarjoavat sinulle ja lapsillesi paljon tekemistä. Alueen vieressä ovat Koorana Crocodile Park ja Mount Archer kansallispuisto.

  Saatavilla olevat asuntoautot Cairnsissa

  Tässä on neljä esimerkkiä käytettävissä olevista malleista Cairnsin autovuokraamoissa. Kahdelle tarjolla on Aquila RV malli houkuttelevilla mukavuuksilla: parivuode, keittiö, suihku ja wc löytyvät seitsemän metrisetä autosta. Neljä henkeä mahtuvat lähes viiden metrin Endeavour asuntoautoon. Nukut täällä kahdella parisängyllä ja herkullista ruokaa voit valmistaa keittiössä. Overlander asuntoautolla voit matkustaa mukavasti myös päällystämättömillä teillä. Istumapaikkoja löytyy viidelle ja kattoteltan ansiosta löytyy tarpeeksi vuodepaikkoja parivuoteella ja kolmella sängyllä. Myös keittiö on saatavilla. Ajoneuvon pituus on viisi metriä. Vieläkin enemmän tilaa löytyy Hercules RV asuntoautosta. Jopa kuusi matkustajaa voi matkustaa yhdessä tässä asuntoautossa. Kolme parisänkyä makuupaikkoina tarjoavat enemmän kuin tarpeeksi. Huolimatta 7,7 metrin pituudesta, peruutuskameran ansiosta ei tule ongelmia ajettaessa. Wc, suihku ja keittiö tekevät matkasta mukavan.

  Aquila RV Endeavour Camper

  Aquila

  Nukkumapaikat: 2 henkeä
  Kategoria: Matkailuauto
  Pituus: 7.1 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  Endeavor

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Hi Top
  Pituus: 4.9 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  Overlander Hercules RV

  Overland

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: Kattoteltta
  Pituus: 5.0 Metriä
  Vaihteisto: Manuell
  Polttoaine: Diesel

  Hercules

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7.7 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel

  Tietoa Cairnsista

  Cairns sijaitsee Queenslandin osavaltion pohjoispuolella. Itse kaupungissa asuu yli 147,000 asukasta. Sen sijainnin ansiosta mielenkiintoisten nähtävyyksien lähellä, Cairns on suurelle osalle turisteja päämatkakohde mantereella. Ainutlaatuiselle isolle valliriutalle pääsee veneellä vain puolessatoista tunnissa. Sukeltamalla näet suurimman koralliriutan koko maailmassa kaikessa komeudessaan. Kun pääset taas kuivalle maalle, Daintreen kansallispuisto kaupungista luoteeseen on houkuttele vaihtoehto. Tämä antaa hyvän käsityksen Australian sademetsästä yhdessä sen kiehtovalla kasvistolla ja eläimistöllä. Lähiympäristöstä löytyy kasvitieteellinen puutarha The Flecker Botanical Gardens ja useat hiekkarannat antavat enemmän mahdollisuuksia nauttia Australian luonnosta - ilman, että sinun täytyy lähteä kauas kaupungista!

  Cairnsissa on myös mielenkiintoisia rakennuksia, monumentteja ja muita kohokohtia nähtäväksi. Vieraile esimerkiksi Pyhän Monican katedraalilla. Hienoksi muotoillut lasimaalaukset, jotka kertovat luomisen tarinan erityisellä tavalla, saattavat innostaa sinua. Cairns Regional Gallery taidegalleriassa voit käydä paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden näyttelyissä. Australian aboriginaalien perinteinen taide on esillä Doongal Aboriginal Art- galleriassa. Lisää aboriginaaleista voit oppia Tjapukai alkuperäisväestön kulttuuripuistossa, josta löytyy perinteisiä tansseja, teatteria ja monia muita tapahtumia. Säännölliset tapahtumat tekevät kaupungista elävämmän. 58 vuoden ajan on järjestetty Cairns Amateurs Racing Carnival neljän päivän tapahtumaa, jonka aiheena on hevosurheilu.

  Vasta kun pääset pois kaupungista, todellinen matka alkaa. Asuntoauton vuokraus Cairnsista antaa mahdollisuuden ajaa Australian itärannikkoa pitkin vaikkapa Brisbaneen ja Melbourneen tai länteen kohti Perthiä. Pitkän matkan aikana voit nauttia ainutlaatuisista Australian maisemista täysillä! Etäisyydet tässä maassa ovat kuitenkin erittäin suuria, jos valitset reitin Sydneyyn, sinun on varauduttava lähes 26 tunnin matkaan. Tietenkään ei ole suositeltavaa matkustaa koko matkaa ilman taukoja. Asuntoauton ansiosta voit pysähtyä yhteen monista leirintäalueista ja jäädä yöksi, jonka jälkeen voit jatkaa matkaa rentoutuneena seuraavana päivänä.