Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS CHICAGO

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Chicago

  Chicago on sekä merkittävä Amerikan kulttuurikeskus, että rönsyilevä lännen metropoli. Kaupunki on koti yhdelle maan vaikuttavimmista taidekokoelmista - hämmästyttävä Chicagon taideinstituutti - ja kukoistava matkailukeskus, jossa on runsaasti huippuluokan nähtävyyksiä ja tekemistä. Vierailijat voivat vain ihmetellä Willis tornin huipulta avartuvaa näköalaa ja kohdata äimistyneenä maailman parhaiten säilynyttä tyrannosaurus rexiä kuuluisassa Field museossa. Muita Chicagon nähtävyyksiä ovat Adlerin planetaario, jossa esitetään Amerikan kauaskantoinen avaruusohjelma ja John G. Shedd akvaario, joka on yksi maailman parhaista.

  Asuntoauton vuokraus Chicagossa on helppo tapa aloittaa kiertomatkasi alueen nähtävyyksillä. Maailman suurimpana autonvuokrauksen välittäjänä Auto Europe tarjoaa matkailuautoja, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, joita matkailijat tarvitsevat lomalla Yhdysvalloissa. Chicago on ihanteellinen lähtökohta, josta voit tutustua Illinoisin osavaltioon ja muihin kohteisiin ympäri Yhdysvaltoja. Itse asiassa alkuperäinen Route 66 alkoi Chicagon keskustasta Jackson Boulevardin ja Michigan Avenuen risteyksessä, jossa tänä päivänä edelleen vierailee useita matkailijoita ympäri maailmaa.

  Nauti suuresta vapaudesta ja joustavuudesta, jonka asuntoauton vuokraus Chicagossa voi sinulle tuoda. Voit helposti tutustua USA:n mielenkiintoisimpiin kohteisiin Chicagon lähialueilla, kuten Milwaukee, St Louis ja upea Minneapolisin kaupunki. Voit lähteä jopa muihin maan suurkaupunkeihin, kuten New Yorkiin, tai mikäli sinulla on enemmän aikaa, San Francisco odottaa toisella puolella valtiota. Varaa lomamatkaasi Chicagossa nopeasti ja kätevästi verkossa tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse!

  Leirintäalueet Chicagon seudulla

  Chicagon kaupungista ja sen ympäristöstä löytyy laaja valikoima leirintäalueita, joihin voit jättää asuntoautosi ja hyödyntää monenlaisia paikan päällä olevia palveluja ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Hiekkadyynien reunustamien Suurten järvien tai hiljaisten puistoalueiden varrella löytyy täydellisiä leirintäalueita vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungista. Jos kuitenkin haluat mieluummin lähelle vilkasta kaupunkielämää ja sen erinomaisia nähtävyyksiä, myös tässä tapauksessa et tule pettymään.

  Mendota Hills Noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Chicagosta länteen sijaitsee Mendota Hills, yksi parhaista leirintäalueista kaupungin lähellä. Alue sijaitsee 130 hehtaarin suuruisella puistoalueella, ja se sopii erinomaisesti pariskunnille ja perheille. Täältä löytyy runsaasti paikan päällä tarjolla olevia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten kalastusta, melontaa, uintia ja teemaviikonloppuja.
  Jellystone Park Yhtä helposti Chicagon keskusta saavutettavissa on Jellystone Park, joka on vilkas perhekeskeinen asuntoautomatkailun lomakeskus, jonka pääaihe on Yogi Bear. Palveluihin kuuluu suuri uima-allas, minigolf, pyöräilyreitit, lasten leikkipaikka ja poreallas, kylpylä ja poreamme. Saatavilla on myös rantapaikkoja ja lemmikit ovat tervetulleita.
  Glenwood Kauniilla paikalla kaupungin kaakkoispuolella sijaitseva Glenwood on ystävällinen, vaatimaton leirintäalue, jossa on laaja valikoima mukavuuksia ja palveluja, kuten tennistä, koripalloa, lentopalloa, kalastusta, pyöräilyä ja hiihtoa talvella. Tämä kohde sijaitsee vain kivenheiton päässä kauniilta Illinoisin joelta.
  Fish Lake Beach Chicagosta pohjoiseen ja pidemmän matkan päässä keskustasta sijaitseva Fish Lake Beach leirintäalue on yhden luukun vapaa-ajan keskus. Täällä on tarjolla paikan päällä monia ranta- ja vesiurheilumahdollisuuksia sekä jopa oma huvipuisto. Täältä löytyy myös lämmitetty uima-allas, ilmainen Wi-Fi ja lemmikit ovat enemmän kuin tervetulleita.
  Okaw Valley Syrjäisemmällä seudulla St Louisin suuntaan, Okaw Valley on ystävällinen ja perheomisteinen alue, joka sijaitsee 30 hehtaarin idyllisessä järvenrantamaastossa. Täältä löytyy leikkipaikka lapsille ja erinomainen pyykkipalvelu, auki 24/7. Muita paikan päällä olevia palveluita ovat snackbaari, ruokakauppa ja hyvin varusteltu lampi kalastukseen.

  Saatavilla olevat asuntoautot Chicagossa

  Alla löydät muutamia esimerkkejä Chicagon suosituimmista asuntoautoista Auto Europella. Ihannetilanteen pariskunnille, ketkä matkustavat osavaltion ympäri, on melkein 6 metrinen C19, jossa on nukkumatilaa kolmelle hengelle. Sieltä löytyy myös keittiö, suihku ja wc. Kaksi parisänkyä ja yksi yhden hengen vuode löytyy C22 asuntoautosta, joka sopii mainiosti kahdelle pariskunnalle matkalla Chicagon alueella. C25 toisaalta on toinen hyvä vaihtoehto viidelle hengelle, ketkä vierailevat kaupungissa. Kolme parivuodetta ja yksi yhden hengen sänky löytyy Auto Europen vaikuttavasta C30 Large asuntoautosta, johon mahtuu jopa seitsemän henkeä.

  C19 Compact Motorhome C22 Standard Motorhome

  C19 Compact

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 5,8 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  C22 Standard

  Nukkumapaikat: 4 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 6,7 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  C25 Standard Motorhome C30 Large

  C25 Standard

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 7,6 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  C30 Large

  Nukkumapaikat: 7 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 9 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Lisätietoa Chicagosta

  Chicago on pitkän Illinoisin osavaltion keskipiste, joka on jopa yli 640 kilometriä pitkä pohjoisesta etelään. Pilvenpiirtäjien, maailmanluokan nähtävyyksien ja vilkkaiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksiensa ansiosta Chicago on suosittu matkakohde ihmisille, ketkä tutkivat USA:ta asuntoautolla. Kaupunki on täynnä upeita ja unohtumattomia nähtävyyksiä, mutta matka kauemmaksi tuo sinut koskemattomien maisemien ja biologisten kohokohtien luokse. Illinoisin osavaltio odottaa entistä enemmän kiertomatkailijoita Chicagosta, kun kaikki kaupungin nähtävyydet on nähty. Pari sataa vuotta sitten Chicagon valtava ja erittäin rehevä ympäristö koostui yhdestä valtavasta luontoalueesta, josta suuri osa odottaa yhä tutkimusmatkailijoita. Matkailuauton vuokraus Chicagosta vie sinut maaseudulle, jonka on rikas ja erittäin monimutkainen geologinen historia. Jos kaipaat erilaista kaupunkielämää, suuntaa vaikkapa Las Vegasiin.