Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS NEW YORK

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus New York

  Auto Europen, tunnetun autonvuokrauksen välittäjän kautta, kenellä on yli 60 vuoden kokemus alata, sinulla on mahdollisuus vuokrata asuntoautoja Yhdysvalloissa. USA:ssa on monia mahdollisuuksia lähteä kiertomatkalle, joista tunnetuimpia aloituskohteita lienevät Los Angeles, San Francisco, San Diego tai myrskyisä Las Vegas. Pitkät matkat voivat olla hyvin stressaavaia, varsinkin jos sinulla on vain pieni ajoneuvo sekä vähän liikkumatilaa itsellesi, matkustajille ja kaikille matkatavaroille. Onneksi asuntoauton ansiosta matkan aikana voi helposti venyttää jalkojasi. Tiesitkö, että ensimmäisen asuntoauton kehitti New Yorkissa vuonna 1910, Pierce-Arrow? Tutustu matkailuautojen sytymäpaikkaan asuntoauton vuokrauksella New Yorkista. Kysele lisää vuokratiimiltämme puhelimitse tai sähköpostitse. Voit varata haluamasti ajoneuvo myös suoraan netistä.

  Leirintäalueet New Yorkin seudulla

  Jos et ole vain kauttakulkumatkalla New Yorkissa, jota emme myöskään mitenkään suosittele, haluat varmasti jäädä jonnekkin yöksi. Suunnittele enemmän aikaa tässä ainutlaatuisessa kaupungissa ja voimme suositella leirintäaluetta New Jerseyssä, joka on vain muutaman kilometrin päässä Manhattanista ja hyvillä kulkuyhteyksillä lautalla tai junalla. Parkkeeraa tänne asuntoautosi ja aloita matka läpi New Yorkia.

  Liberty Harbor RV Camping Park New Jersey on lähin leirintäalue Manhattanille. Vain 15 minuutin päästä lautalla tai PATH-junayhteydellä olet jo New Yorkissa. Paikan päällä on yhteensä 50 pysäköintipaikkaa. Wi-Fi on käytettävissä kaikissa tiloissa. Leirintäalue on varustettu suihkutiloilla ja wc-tiloilla. Turvallisuus puistossa on taattu 24 tuntia päivässä. Kaikkiin tiloihin pääsee pyörätuolilla.

  Saatavilla olevat asuntoautot New Yorkissa

  Olemme koonneet pienen valikoiman saatavilla olevia malleja New Yorkissa. Kolmelle matkustajalle sopii hyvin C19 Compact asuntoauto. Sen kokonaispituus on 6,15 metriä ja leveys 2,34 metriä. Sisällä on parivuode ohjaamon yläpuolella ja nukkuma-alue, jota käytetään päivisin ruokailutilana. Saatavilla on juokseva lämmin ja kylmä vesi, suihku, wc, jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, ilmastointi ja monia muita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua matkan aikana. Eclipse Camper tarjoaa tilaa jopa 5 henkilölle (4 aikuista ja 1 lapsi) ja on 8,2-9,1 metriä pitkä ja 2,6 metriä leveä. Autossa on automaattivaihteisto. Kompaktissa 6,5-7 metrisessä C-luokan mallissa on runsaasti tilaa 3 aikuiselle ja 2 lapselle. US Wanderer suuren ajoneuvo ohjauksen ei pitäisi olla ongelma, vaikka sillä onkin kokonaispituutta 10 metriä. Täsällä mukavuus on taattu matkan aikana.

  C19 Compact Motorhome Eclipse Camper

  C19 Compact

  Nukkumapaikat: 3 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 19 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Eclipse Camper

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 8.5 - 9.4 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini
  C-luokka 22-24ft US Wanderer

  C-Luokka 22-24ft

  Nukkumapaikat: 5 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 22 - 24 Jalkaa
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  US Wanderer

  Nukkumapaikat: 6 henkeä
  Kategoria: C- luokka
  Pituus: 9.1 - 10 Metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Bensiini

  Tietoa New Yorkista

  Asuntoauton vuokraus New Yorkissa on mukavaa vaihtelua vaikkapa San Franciscon sijaan, ei ole vain ainoastaan edullista, mutta löydät myös runsaan valikoiman erilaisia malleja. New York on aina ollut matkan arvoinen kohde. Viime vuosikymmeninä kaupunki on muuttunut paljon ja siitä on tullut turvallisin kaupunki Yhdysvalloissa. Nähtävyyksien listan kärjessä oli aiemmin Vapaudenpatsas, nykyään se on One World Trade Center, joka tunnetaan myös nimellä 1 WTC, ja siihen kuuluva Ground Zero. 541,3 metrinen 1 WTC on yksi korkeimmista rakennuksista Yhdysvalloissa. Times Square, suoraan Broadwaylla, on kohde noin 40 teatterilla ja sitä ympäröi suuri määrä kahviloita, pikaruokapaikkoja ja matkamuistomyymälöitä. MTV Studios, Sony ja Vogue sijaitsevat myös täällä. Anna missaa mahdollisuutta katsoa klassikkomusikaaleja, kuten Chicago, Oopperan kummitus, Cats, Miss Saigon tai täysin uusia esityksiä.

  Huomaat, että jokaisessa naapurustossa, jokaisessa kadunkulmassa ja mihin aikaan päivästä tahansa löydät jotakin nähtävää. New York on kaupunki, joka ei koskaan nuku. Monet tapaavat vaikuttavalla Manhattanilla. Lähde piknikille keskuspuistoon ja ihaile luontoa super-pilvenpiirtäjien keskellä, jotka näet puiden lomasta taustalla. Aja Ellis ja Liberty saarille ja katsele Manhattania Vapaudenpatsaasta, jonka sisällä voit vierailla. Liput kannattaa varata joka tapauksessa etukäteen, sillä ne myydään loppuun nopeasti ja jonoja voit odottaa kaikissa tapauksissa ja kaikissa sääolosuhteissa. Kävele pitkin Hudson-jokea ja kävele kuuluisalle Brooklyn sillalle. Vaikka New Yorkissa kaduilla on paljon nähtävää, kannattaa vierailla myös mielenkiintoisissa museoissa, kuten Guggenheim Museum ja American Museum of Natural History.

  Koska liikenne New Yorkissa joskus voi olla hankalaa ja ruuhkaista, suosittelemme matkailuauton vuokraamista New Yorkissa ja sen viemistä hiljaisemmalle lähiölle, kuten Queens tai Brooklyn tai suoraan viereiseen New Jerseyn osavaltioon. Metro yhdistää kaikki neljä lähiötä New Yorkissa. New Jerseystä voit tulla kaupunkiin bussilla, junalla tai lautalla Manhattanille.