Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  MATKAILUAUTON VUOKRAUS SPACESHIPS

  Asuntoautojen vuokraus maailmalla
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Paikallinen autovuokraamo
  Asuntoautojen vuokraus maailmalla

  Asuntoauton vuokraus Spaceships – Löydä paras tarjous!

  Asuntoauton vuokraus SpaceshipsAuto Europe tekee yhteistyötä useiden tunnettujen autovuokraamojen kanssa. Asuntoautojen vuokraus on viimeisin lisä houkutteleviin tarjouksiimme, jonka avulla Auto Europe pitää edelleen korkeaa asemaansa markkinoilla. Jos valitset asuntoauton vuokrauksen Spaceships vuokraamolta Euroopassa, sinua odottavat rajoittamattomat kilometrit, tiepalvelut ja kolmannen osapuolen vakuutus sisältäen jokaiseen varaukseen.

  Spaceships vuokraamolla on yli kymmenen vuoden kokemus vuokrauksen alalla ympäri maailmaa, ja he voivat tehdä seuraavasta lomastasi unohtumattoman kokemuksen. Nykyaikainen matkailuautojen ja asuntoautojen valikoima, osaava tiimi, joka on valmiina auttamaan matkan suunnittelussa, sekä saatavilla oleva apu on kaikki, mitä tarvitset. Et voisi valita paremmin!

  Vaikka Spaceship tarjoaa yksinkertaisia ajoneuvoja, mitä näet edessäsi, on seuraava iso seikkailusi! Spaceships on intohimoon perustuva yritys. Se ei ole ainoastaan heidän työ, mutta myös elämäntapa. Yhdessä he luovat unohtumattomia muistoja koko elämäsi ajaksi.

  Vakuutus

  Spacehips uskoo, että asiat on tehtävä mahdollisimman helpoksi. Siksi kaikkiin vuokriin sisältyy vakiona kolmannen osapuolen vakuutus, rajoittamattomat kilometrit ja tiepalvelut. Jos päätät pitää ainoastaan vakiovakuutuksen, asuntoauton omavastuusi on 1500£ - 2000£. Saat täydellisen mielenrauhan matkalle valitsemalla yhden lisävaihtoehdoista, joilla voit pienentää omavastuusi ja lisätä kolarisuojan. Jokaiselle budjetille on olemassa vaihtoehtoja, joten voit pyytää lisätietoja ajoneuvon noudon aikana.

  Tarjolla olevat lisävarusteet

  Asuntoautojen vuokraus Spaceshipsilta sisältää kaikki välttämättömyydet (kattilat, pannut, ruokailuvälineet, liesi/uuni jne.), mutta saatavilla on myös kattava luettelo lisävarusteista, joiden avulla matkastasi voi tulla helpompi. Tämä sisältää kaikki lisävarusteet, joita saatat tarvita, kuten satelliitti TV, pöydät ja tuolit sekä vuodevaatteet, mutta he voivat myös tarjota joitakin erikoisvarusteita, jotka tekevät elämästäsi entistä mukavampaa. USB-tuulettimista kesällä "talven mukavuuspaketteihin", mahdollisuudet ovat suuret. He tarjoavat myös adaptereita, joiden avulla voit ladata kannettavia tietokoneita ja käyttää laitteita ajoneuvoissa aivan kuten kotona!

  Tärkeää tietoa asuntoauton vuokraukselle Spaceshipsin kanssa

  • Ei nuoren kuljettajan lisämaksuja - vähimmäisikä on 21 vuotta retkeilyautoille ja 25 vuotta asuntoautoille.
  • Ajokortteja hyväksytään lukuisista maista maailmalta, joihin kuuluvat mm. Iso-Britannia, EU, Norja, Sveitsi, Australia, Uusi-Seelanti, Etelä-Afrikka, Yhdysvallat, Kanada, Kiina, Malesia, Israel. Jos maasi ei ole tässä luettelossa, se ei tarkoita sitä, että et saa vuokrata, vaan se täytyy tarkistaa etukäteen.
  • Noudot ja palautukset ovat saatavilla 7 päivänä viikossa, 365 päivänä vuodessa.
  • Noudot ja palautukset ovat mahdollisia aukioloaikojen ulkopuolella.

  Spaceshipsin ajoneuvovalikoima

  Tämä vuokraamo tarjoaa erittäin nykyaikaisen retkeilyautojen (Sun living) ja asuntoautojen (Volkswagen ja Ford) valikoiman. Ajoneuvoja huoltavat tarkasti heidän omat mekaanikot ja niitä ylläpidetään korkeimpien standardien mukaisesti. Heidän ainutlaatuiset mallit tarjoavat erinomaisia ominaisuuksia, joita et löydä missään muualta, kuten Delta 2 Berth asuntoauto, jossa on neljän vuodenajan makuupalvelu, joka tarjoaa viileitä öitä ja ilmavirtaa kesällä, tai lämpöä ja suojaa säältä talvella. Riippumatta siitä, minkä mallin valitset, tulet varmasti rakastamaan matkailuauton vuokrausta Spaceshipsilta.

  VW Camper

  Spaceships VW Camper
  Nukkumapaikat: enintään 2 henkeä
  Kategoria: Retkeilyauto
  Pituus: 4.5 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Tämä asuntoauto on monipuolinen. Se on täydellinen ajoneuvo kapeille teille.

  Delta

  Spaceships Delta
  Nukkumapaikat: enintään 2 henkeä
  Kategoria: Retkeilyauto
  Pituus: 4.95 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Tässä ajoneuvossa on erittäin suuri vuode, polttoliesi, jääkaappi ja markiisit.

  Voyager

  Spaceships Voyager
  Nukkumapaikat: enintään 4 henkeä
  Kategoria: Retkeilyauto
  Pituus: 5.3 metriä
  Vaihteisto: Manuaali
  Polttoaine: Diesel
  Sopii pariskunnille/ pienille perheille, siinä on markiisi, jääkaappi ja täydet ruokailuvarusteet.

  Luksusasuntoauto

  Spaceships Luksusasuntoauto
  Nukkumapaikat: enintään 5 henkeä
  Kategoria: B-luokan asuntoauto
  Pituus: 6.9 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Täällä riittää tilaa 4 aikuiselle ja yhdelle lapselle, ajoneuvo on ihanteellinen perheille tai pienille ryhmille.

  Perheasuntoauto

  Spaceships Perheasuntoauto
  Nukkumapaikat: enintään 7 henkeä
  Kategoria: C-luokan asuntoauto
  Pituus: 6.99 metriä
  Vaihteisto: Automaatti
  Polttoaine: Diesel
  Se sopii erinomaisesti suurille perheille tai ryhmille, ja siinä on kaikki miellyttävän matkan tarpeet.

  Mistä noudan asuntoautoni Spaceshipsilta

  Spaceships haluaa tehdä elämästä helppoa. Heillä on 3 suurta noutotoimistoa Lontoossa, Edinburghissa ja Dublinissa, mutta nämä eivät ole ainoat kohteet, joista voit noutaa tai palauttaa asuntoautosi. Voimme tehdä monista unelmistasi totta. Yli 35 nouto- ja palautustoimistolla ympäri Eurooppaa voimme tarjota noudon tai palautuksen asiakkaan toiveiden mukaisesti useimmissa Euroopan kaupungeissa. Pariisi, Barcelona, Rooma, Hampuri ja Praha ovat niistä vain muutamia. Lisämaksuja sovelletaan noudolle ja palautukselle asiakkaan toivomaan kohteeseen, mutta tämä on fantastinen palvelu, joka on ainutlaatuinen Spaceships vuokraamolle.

  Suosituimmat noutokohteet

  Edinburgh
  East Mains Industrial Estate
  13 Tartraven Place - Broxburn
  EH52 5LT
  Tämä toimisto sijaitsee 40 minuutin päässä Edinburghin keskustasta bussilla ja vain 15 minuutin bussimatkan päässä Edinburghin kansainväliseltä lentokentältä (bussi 21). Se tarjoaa erinomaiset tieyhteydet ja täältä pääsee Skotlannin ylämaille tunnissa.
  Lontoo
  86 Welley Road
  Wraysbury - Staines
  TW19 5EP
  Wraysburyssä Länsi-Lontoossa sijaitseva vuokraamo on ihanteellinen kohde matkailijoille, ketkä haluavat välttää Lontoon liikennettä tai ruuhkia. Se sijaitsee vain 36 minuutin päässä Lontoon keskustasta junalla ja 26 minuutin päässä Heathrown lentokentältä bussista.

  Valitse Spaceships seuraavalle seikkailulle ja tee siitä muistamisen arvoinen. Varaa nyt verkossa tai ota yhteyttä varaustiimiimme puhelimitse tai sähköpostilla osoitteessa muccampers@autoeurope.de.