Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  VUOKRA-AUTOJEN LISÄVARUSTEET JA -PALVELUT

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokrauksen lisävarusteet ja -palvelut

  Matkustaessa minne tahansa on aina hyvä valmistautua jokaista tapausta varten. Usein otamme mukaan aivan liikaa tavaroita ja enemmän, kuin oikeasti tarvitsemme. Siksi on hyödyllistä ja usein tervetullutta, jos sinun ei tarvitse enää ottaa tiettyjä lisävarusteita mukaasi varsinkin silloin, jos sinulla on rajoitetusti tilaa. Jo pelkästään loman ajattelu voi alkaa ahdistamaan. Kuvittele se stressi ja aika, joka kuluu kaikkien lisävarusteiden pakkaamiseen ja järjestämiseen, varsinkin kun kyseessä ovat lastenrattaat, istuimet ja vauvakaukalot. Lennoilla rajoitetaan matkalaukkujen ja käsimatkatavaroiden painoa ja kokoa, joten huomaat pian, että kaiken mukaan ottaminen voit olla hankalaa ja tulee nopeasti kalliiksi. Auto Europen kautta voit nyt varata autonvuokrauksen lisävarusteet ja -palvelut, kuten lastenistuimia ja suksibokseja. Varauksen yhteydessä voit ilmoittaa meille vaatimuksistasi ja Auto Europe ottaa yhteyttä autovuorkaamoon puolestasi. Vuokraamo vahvistaa meille suoraan näiden tuotteiden saatavuuden, ja ne odottavat sinua valmiiksi paikan päällä. Jotta voimme pyytää oikeanlaisia varusteita on tärkeää, että ilmoitat meille mahdollisimman tarkat tiedot, kuten lastenistuinten tapauksessa lasten ikä ja paino.

  Vuokrattavat laitteet ja lisät

  Toinen tärkeä huomioon otettava seikka erityisesti heille, ketkä rakastavat matkustamista talvella ja mielellään harrastavat talviurheilua, on auton kattotelineen vuokraus urheiluvarusteiden kuljettamiseen. On myös tärkeää muistaa kaikki muut talvivarusteet, joita tarvitset ajamista varten talvikaudella. Talvikohteet ja lukuisat hiihtokeskukset Sveitsissä, Itävallassa ja Etelä-Saksassa ovat hyvin haluttuja talvikaudella, joten myös talvivarusteet autoille saattavat loppua. Siksi on tärkeää varausta tehdessä pyytää asiaankuuluvia varusteita mahdollisimman hyvissä ajoin ennen matkaa. Tämän lisäksi on hyvä muistaa, että monet vuokra-autot vuokramaasta riippuen, eivät ole varustettu talvirenkailla. Jos esimerkiksi suunnittelet lomaa Ranskassa talven aikana ja suunnittelet matkustamista Saksaan, voit saada sakot, jos autossasi ei ole sopivia talvirenkaita. Esimerkiksi Italiassa toisaalta talvirenkaat ovat pakollisia vain tietyillä alueilla ja säästä riippuen, joten sinun tulee selvittää ennakkoon, tarvitsetko niitä matkallasi. Onnettomuuden sattuessa autovuokraamo kieltäytyy kaikista hyvityksistä, jos auto ei ole kunnolla varustettu. On sinun vastuulla ottaa lomakohteesi säännöistä selvää ja on erittäin tärkeää vahvistaa tarvittavat autonvuokrauksen varusteet ajoissa.

  Navigaattori – Autonvuokrauksen olennainen laite

  Älä tuhlaa aikaa etsimällä osoitetta kaupungissa, jossa matkustat. Navigointilaitteen avulla voit löytää määränpääsi nopeasti tai haluamasi tarkan kadun, mutta myös välttää vahingossa yhdensuuntaisella kadulla ajamista väärään suuntaan. Jos haluat ajaa asennetun navigaattorin kanssa, tarkista meidän navigaattorin sisältävät tarjoukset, joilla säästät rahaa maksamatta lisämaksuja paikan päällä. Löydät kaikki nykyiset tarjoukset navigaattorilla täältä. Ehkäpä löydät täydellisen navigaattoritarjouksen seuraavaa autonvuokrausta varten. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksen lisävarusteisiin ja -palveluihin liittyen, ota meihin yhteyttä. Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja jopa auttaa sinua varauksen teossa.