Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Mitä tulee muistaa talvisäällä

  Ajatteletko ajamista lumisella säällä? Varmista, että vuokra-autosi on hyvin varusteltu talvisäähän. Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää!

  Autonvuokraus ja talvi

  Kun vuokraat auton lumikohteissa, sinun on varmistettava, että noudatat henkilöautoille säädettyjä määräyksiä talviolosuhteissa. Tämä ei ainoastaan takaa turvallisuutta, mutta vältät myös riskiä joutua maksamaan suuria sakkoja, jos sinut pysäytetään ilman asianmukaista varustusta.

  Alla olemme laatineet kätevän oppaan, joka auttaa sinua selvittämään tarvitsemasi varusteet riippuen siitä, missä matkustat. Monissa kohteissa tarjoamme autoja, joiden hintaan kuuluvat talvirenkaat. Muissa kohteissa sinun on pyydettävä talvirenkaita erikseen ja maksettava niistä paikallisesti. Lisävarusteita on aina pyydettävä erikseen.

  Saksa, Sveitsi ja Itävalta

  Kun sää muuttuu lumiseksi ja jäiseksi, talvirenkaat ovat pakollisia Saksassa ja Itävallassa. Sveitsin viranomaiset suosittelevat talvirenkaiden käyttöä lumipeitteisillä alueilla. Useimmat paikalliset vuokraamot asentavat ajoneuvoon pakolliset talvirenkaat, jotka yleensä myös sisältyvät vuokraan. Joskus niitä kuitenkin pidetään lisävarusteina ja asiakkaan on maksettava lisämaksu. Nämä maksut voit löytää varausjärjestelmästämme vuokraehdoista. Lisäksi, mikäli saatavilla, lumiketjut voi vuokrata erikseen vuokraamosta.

  Ranska ja Italia

  Autojen tulee olla varustettuina talvirenkailla tai lumiketjuilla yleensä lokakuusta huhtikuuhun asti, erityisesti Pohjois-Italiassa, varsinkin lumialueilla. Toisin kuin useimmissa pohjoismaissa, italialaiset autovuokraamot eivät yleensä asenna autoihin lumirenkaita. Tämä tarkoittaa sitä, että autot varustetaan ympärivuotisilla renkailla, jotka eivät sovellu liukkaille teille.

  Jos matkustat hiihtokeskuksien lähellä, on tärkeä tarkistaa, ovatko lumiketjut saatavilla vuokraamossa lisämaksusta. Voimme neuvoa mitä lisävarusteita voit varata kauttamme ja mitä sinun tulee järjestää suoraan paikallisen vuokraamon kanssa.

  Talvirenkaat eivät myöskään ole pakollisia Ranskassa. Et kuitenkaan halua vaarantaa omaa tai matkustajien turvallisuutta, jos olet matkalla vuorille tai muille lumialueille.

  Yleiset vinkit

  Ellet varaa 'sisältää talvirenkaat' -tarjousta, suosittelemme, että pyydät talvirenkaita erikseen varausta tehdessäsi. Voit myös löytää talvirenkaiden tai talvivarusteiden maksun varauksesi vuokraehdoista. Samoin, jos aiot vuokrata lumiketjuja, sinun on pyydettävä niitä erikseen. Muista, että niistä tulee maksaa lisämaksu autoa noudettaessa. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä varaustiimiimme.

  Jos matkustat hiihtolomalle, hyvä idea on myös varata suksitelineitä autoosi. Sinun on lisättävä pyyntö suksitelineille, kun teet varauksesi verkossa. Muista ilmoittaa, montako paria suksia tulee mahtua telineeseen. Suksitelineistä perintään lisämaksu paikan päällä. Hinnat löytyvät varausjärjestelmästä ja vuokraehdoista.

  Toivomme, että nautit talven ilmemaasta ja pysy turvassa lumisilla teillä!

  Etsi blogi


  Categories