Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  VOITKO VUOKRATA AUTON 18-VUOTIAANA?

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus 18-vuotiaille

  Autonvuokraus 18-vuotiaille ei ole vielä kovin yleistä vuokraamoilla, mutta sen järjestäminen ei ole mahdotonta. Autonvuokraus Euroopassa antaa joustavuuden tutkia paikkoja omaan tahtiisi ilman mitään muita suunnitelmia tai aikatauluja. Auto Europe on tehnyt yhteistyötä autovuokraamojen kanssa ympäri maailmaa ja pystymme tarjoamaan sinulle lyömättömiä tarjouksia ja palveluja. Lue Auto Europen matkavinkkejä ja tutustu lisätietoihin eri aiheista ja mitä sinun tulee muistaa, kun vuokraat autoa ensimmäistä kertaa. Näillä sivuilla kerromme tarkemmin ikärajoista autonvuokrauksen yhteydessä.

  Autonvuokraus 18-vuotiaana – tärkeää tietoa

  Autonvuokraus alle 21-vuotiaana on hankalinta. Joissakin maissa nuorille kuljettajille ei tarjota autoja, mutta on olemassa muutamia, joissa autonvuokraus 18-vuotiaille on mahdollista. Tässä on muutamia tärkeimpiä ja suosituimpia kohdemaita, joissa tämä on mahdollista:

  • Saksa
  • Ranska
  • Italia
  • Portugali
  • Ruotsi
  • Iso-Britannia

  18-vuotiaana olet virallisesti nuori aikuinen ja sinulle avautuvat uudet mahdollisuudet matkustaa ja tutkia maailmaa. Tätä silmällä pitäen on olemassa monia kansainvälisiä ohjelmavaihtoehtoja, joissa keskitytään ensisijaisesti nuoriin aikuisiin, ketkä ovat valmistuneet koulusta ja haluavat nyt tutustua maailmaan. Oli ajatuksissasi sitten matkustaa lyhyellä tai pitkällä aikavälillä, yksinkertainen tosiasia on, että nyt voit vapaasti valita. Tässä elämänvaiheessa matkustaminen on loistava tilaisuus tutustua muihin kulttuureihin ja analysoida elämääsi ja uramahdollisuuksiasi ilman perhe- tai ammatillisia sitoutumisia. Jokaisen nuoren aikuisen tulisi mielestämme käyttää tämä vaihe elämässä matkustamiseen ja itsensä löytämiseen. Tätä silmällä pitäen olemme laatineet seuraavan luettelon heille, ketkä ovat seikkailunhaluisia.

  Au Pairina Euroopassa ja USA:ssa

  On olemassa monia perheitä, jotka ovat valmiita tarjoamaan majoitusta vastineeksi henkilölle, kuka voi huolehtia heidän lapsista. Majoituksen ja ruuan lisäksi saat myös käsityksen isäntäperheen kulttuurista ja kielestä. Au-pariksi tuleminen ulkomailla ei ole päätös, joka ei tulisi ottaa kevyesti. Au-parina sinun on oltava valmiita integroitumaan isäntäperheen rutiiniin ja sääntöihin. Tietenkin heille, kenellä on kokemusta lapsista ja pitävät heistä huolehtimisesta, tämä voi olla loistava tilaisuus kokea toinen maa ja sen tavat.

  Opettajana

  Eri alan opetus ulkomailla on täydellinen tapa hyödyntää omaa taitoa keinona löytää työtä Euroopassa tai muualla. Kysynnän kasvaessa eri aloilla, ja jos sinulla on hyvä taito jollakin alalla tai osa-alueella, harkitse siinä tapauksessa työn löytämistä opetusalalla muissa maissa. Vaikka koulut ovat aina etsimässä uusia tulokkaita, ketkä pystyvät opettamaan eri aineita, nopea internet-haku paljastaa myös perheitä, ketkä ovat valmiita maksamaan vaikka suomea äidinkielenään puhuville henkilöille yksityisopetuksesta. Osa-aikaisen työn avulla sinulla on myös tarpeeksi vapaata aikaa tutustua uuteen kaupunkiin, jossa voit hyödyntää autonvuokrausta 18-vuotiaana.

  Kansainvälinen työharjoittelu

  Työharjoittelun etsiminen ulkomailla ei ole koskaan ollut helpompaa. Jos et halua viettää aikaa etsimässä erilaisia työharjoitteluja verkossa, on olemassa virastoja, jotka ovat valmiita tarjoamaan sinulle palvelua. Virastojen käyttämisen etu työharjoittelupaikkojen etsimisessä on se, että he voivat toimia välittäjänä, jos ilmenee ongelmia. Kansainvälinen työharjoittelu näkyy positiivisena työhakemuksessa ja tulevaisuuden kannalta. Kokemusten hankkiminen erilaisessa työympäristössä on myös hyödyllistä tuleville yrityksille. Perinteisesti kansainväliset harjoittelut ovat keskittyneet pääasiassa matkailu, gastronomia ja hotellialoille, mutta nykyään monet ulkomailla saatavilla olevat harjoittelupaikat ovat myös muun muassa arkkitehtuurin, hallinnon ja tekniikan aloilla.

  Suunnittele matkasi

  Valitse haluamasi kohde mieltymysten ja etujen mukaan. Yritä olla seuraamatta väkijoukkoa vain siksi, että yksin matkustaminen saattaa pelottaa sinua. Voi olla, että tämän kokemuksen saat vain kerran elämässä, joten varmista, että suunnittelet sen omien etujen, toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Rakastatko taidetta, historiaa, gastronomiaa tai musiikkia? Haluatko asua mieluummin elinvoimaisessa kosmopoliittisessa kaupungissa vai haluatko rauhallisemman ilmapiirin, jossa voit nauttia luonnosta? Kysy perheen ja ystävien mielipidettä, mutta älä anna muiden ehdotusten vaikuttaa päätökseesi kokonaan. Loppujen lopuksi tämä on sinun henkilökohtainen matka!

  Lisätietoa auton vuokraamisesta 18-vuotiaana

  Auto Europe on yksi tärkeimmistä autonvuokrauksen välittäjistä, jolla on yli 60 vuoden kokemus ja voi tarjota asiakkailleen täydellistä asiakaspalvelua ja lyömättömiä tarjouksia. Matkustaminen 18-vuotiaana ja ajan viettäminen muiden kulttuureiden keskuudessa on ainutlaatuinen kokemus elämässä, ja se epäilemättä jää mieleesi ikuisesti. Siksi, jos olet 18 tai alle 26-vuotias ja kiinnostunut auton vuokraamisesta, meidän varaustiimi on valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä.