Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Vuokraatko autoa ensimmäistä kertaa

  Vuokraatko autoa ensimmäistä kertaa? Tiedämme, että se voi tuntua hieman pelottavalta aluksi varsinkin, jos olet vasta 18-vuotias. Vuokralla on paljon ehtoja, säännöt ja määräykset, joita tulee ymmärtää, ja se voi tuntua suurelta vastuulta. Mutta Auto Europella me ymmärrämme, miltä tuntuu vuokrata auto ensimmäistä kertaa ja voimme kertoa, että se ei todellakaan ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää. Olemme koonneet joitakin tärkeitä tietoja ensimmäiselle kerralle vuokrata auto, joka auttaa rauhoittamaan mielesi ja tekee koko prosessin niin paljon helpommaksi. Seuraa helposti ymmärrettävää autonvuokrausopasta ensimmäiselle kerralle ja mukavaa vuokrauskokemusta!

  Luottokortit

  Valtaosa autovuokraamoista Euroopassa vaatii sinulta luottokorttia noudon yhteydessä. Tämä suurelta osin koskee luottorajoituksia: vuokraamon täytyy tietää, että sinulla on tarpeeksi rahaa kattamaan lisäkustannukset ja omavastuun. Joskus on mahdollista vuokrata auto käyttämällä debit-korttia, mutta vuokraamo voi joutua tarkastamaan luottotiedot (ja tämä voi kestää jonkin aikaa). On myös tärkeää tietää, että useimmat autovuokraamot vaativat luottokorttia kuljettajan nimellä, jonka on myös oltava sama varauksessa olevan nimen kanssa. Tämä tarkoittaa, että autoa ei välttämättä saa, ellei kuljettajalla ole omaa luottokorttia. Edes muun perheenjäsenen luottokortti ei yleensä kelpaa.

  Auton tarkistaminen

  Yksi kaikkein tärkeimmistä osista, joka usein unohdetaan auton vuokraamisessa, on varmistaminen auton noudon yhteydessä, että autovuokraamo on huolellisesti tarkistanut ajoneuvon ja merkinnyt kaikki vahingot. On tärkeää, että vuokraamo merkitsee mahdolliset nykyiset auton vahingot, miten pienet tahansa, varmistaakseen, että et ole niistä vastuussa kun palautat auton. On myös suositeltavaa sinulle suorittaa toinen tarkastus, tarkista kahteen otteeseen, mitä he ovat merkinneet ja että olet samaa mieltä. Älä hämmenny, kun tarkistat kaiken kahdesti tai ota kuvia todistusaineistoksi.

  Ota meihin yhteyttä

  Kun vuokraat auton Auto Europelta, voit ottaa meihin yhteyttä 24 tuntia vuorokaudessa ja sinulla on 48 tunnin peruutusoikeus. Missä tahansa päätätkin vuokrata auton, voit käyttää maksutonta palvelunumeroa 24 tuntia vuorokaudessa ja mitä tahansa ongelmia varten: esimerkiksi jos vuokra ei vastaa alkuperäistä varausta tai jos haluat muuttaa tai muokata varausta, tai jos olet tyytymätön vuokraan jollakin tavalla. Ota meihin yhteyttä aina, jos sinulla on ongelmia auton noudon kanssa, et ymmärrä jotakin tai et pääse vuokraamon kanssa yhteisymmärrykseen. Me yritämme silloin selvittää tilannetta puolestasi. Sinulla on myös oikeus peruuttaa varauksesi 48 tuntia ennen vuokran alkua, eli voit muuttaa mieltäsi, jos haluat. Saat täyden hyvityksen, jos haluat peruuttaa varauksesi viimeistään 48 tuntia ennen nimettyä noutoaikaa.

  Vertaile hintoja

  Nykyään markkinoilla on niin monia autovuokraamoja, että voi olla hankala tietää, mikä vuokraamo kannattaa valita. Vähennä stressiä etsimällä verkossa Auto Europen kautta. Auto Europella olemme jo tehneet suuremman työn puolestasi. Tiedämme kaiken, mitä voi tietää parhaiden tarjousten löytämisestä, työskentelemällä kaikkien luotetuimpien vuokraamojen kanssa ympäri maailmaa. Auton vuokraaminen pidemmäksi ajaksi kuin yhdeksi päiväksi (vähintään muutaman päivän) on usein halvempaa per päivän vuokra. Pidä tämä mielessä, kun tarkastelet hintoja. Jos aiot vuokrata auton yhteen suuntaan, siitä voi myös tulla ylimääräisiä kustannuksia, riippuen missä maassa päätät noutaa auton. Auto Europella on vuosien kokemus työskentelystä useiden eri autovuokraamojen kanssa ympäri maailmaa, ja tunnemme heidän liiketoimintaan erittäin hyvin. Tässä mielessä, olemme paras paikka vertailla hintoja ja löytää paras tarjous, varsinkin, jos se on ensimmäinen kertasi. Ota yhteyttä yhteen asiakaspalvelijoistamme tai etsi hintoja netissä varausjärjestelmässämme nopeasti ja helposti.

  Tiedä, missä kaikki on

  Ennen kuin on liian myöhäistä, varmista, että tiedät, missä kaikki on, kuten polttoainemittari ja valot (ennen kuin lähdet toimistolta). Viimeinen asia, jonka haluat huomata matkasi puolitiessä, että sinulla ei ole aavistustakaan kuinka paljon polttoainetta on jäljellä, tai kun on pimeää, et tiedä miten saat valot päälle! On parasta kysyä vuokraamolta etukäteen ja anna heidän näyttää.

  Lisävinkkejä ja vihjeitä

  • Vuokraa lisävarusteita, kuten navigaattori Auto Europelta ennen vuokraa, jotta ne ovat käytettävissäsi.
  • Palauta auto ajoissa, koska monet vuokraamot veloittavat ylimääräisen päivän tai tunnin, jos palautat auton myöhässä; ole tietoinen ja järjestäytynyt.
  • Pidä polttoainekuitit, sillä nämä asiakirjat voivat osoittautua hyödyllisiksi, jos sinulle tulee kiistaa polttoaineen käyttökuluista.

  Ja ennen kaikkea, nauti matkastasi! Yli 24,000 nouto- ja palautustoimistolla 180 maassa ympäri maailmaa, Auto Europe voi antaa sinulle neuvoja ja lisätietoja vuokrasta kun sitä tarvitset, sekä laajentaa vaihtoehtojasi! Auton vuokraaminen ensimmäistä kertaa ei tarvitse olla pelottava kokemus! Vuokraa auto ja näe mitä haluat, omaan tahtiisi.

  Etsi blogi


  Categories