Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ALICANTEN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Alicanten lentokentällä helposti

  Kristallinkirkkaat vedet, uskomattomat rannat, kiehtovat maisemat ja upea ruoka, mitä muuta voitkaan haluta lomallasi? Tälle satamakaupungille on ominaista dynaamisuus, monimuotoisuus ja lämmin ilmasto ympäri vuoden. Mutta Alicante on enemmän kuin aurinkoa ja rantoja, vaikka se ei ehkä näytä siltä. Sen provinssi on Espanjan toinen, jolla on eniten vuoria Espanjassa ja täynnä viehättäviä pikkukaupunkeja, kuten Guadalest tai Altea. Vierailijoita ympäri maailmaa houkuttelee Alicanten historia, hedelmälliset maat ja ilmasto. Autonvuokraus Alicanten lentokentällä aloittaa uuden seikkailusi Costa Blancalla ja voit tutustua kaikkeen, mitä tämä alue tarjoaa. Jos päätät matkustaa kesällä, suosittelemme varaamaan etukäteen varmistaaksesi parhaan hinnan, koska suuren kysynnän vuoksi hinnoilla on taipumus nousta sesonkiajan lähestyessä. On olemassa satoja syitä valita Alicante seuraavaksi lomakohteeksi. Miellyttävien ja kohtuuhintaisten Suomesta suuntautuvien lentojen ansiosta tämä Espanjan rannikkohelmi sopii lyhyelle lomalle ympäri vuoden tai pidemmälle rantalomalle kesällä. Tämä vilkas, värikäs kaupunki on kuuluisa muinaisesta linnoituksestaan, joka kohoaa kaupungin yllä, kauniista hiekkarannoista ja viehättävästä vanhastakaupungista nimeltä El Barrio. Lisäksi alue on upea lähtökohta fantastiselle kiertomatkalle Espanjassa!

  Varaa seuraava vuokra-auto Auto Europelta ja saat ainutlaatuisen mahdollisuuden säästää rahaa, eikä sinun tarvitse joustaa ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta, josta kertovat sinulle myös meidän autonvuokrauksen asiakasarvostelut Alicantesta. Auto Europe on tunnettu vuokra-autojen välittäjä ja tarjoaa ajoneuvoja yli 24,000 toimistossa ja yli 180 maassa ympäri maailmaa. Liikekumppanimme ovat sekä alueellisia, että kansainvälisiä autovuokraamoja, joten voit valita laajasta saatavilla olevasta ajoneuvovalikoimasta. Lisäksi voimme tarjota sinulle tarpeisiisi räätälöidyn vuokra-autotarjouksen. Käytä ajantasaista varausjärjestelmäämme ja varaa nyt kätevästi ja turvallisesti verkossa, tai soita varausasiantuntijoillemme puhelimitse. Alicante on kaupunki historiallisella Välimeren satama-alueella Espanjassa Costa Blancalla, Alicanten maakunnan pääkaupunki. Alicante on alueen toiseksi suurin kaupunki jatkuvasti kasvavalla väkiluvulla, joka täyttyy vieläkin enemmän jokaisen vuoden kesäpäivinä. Vaikka suurin osa kaupunkiin matkustavista matkailijoista etsivät rantaloman mukavuuksia, tässä historiallisessa kaupungissa voit oppia lisää Välimeren alueen historiasta, nauttia paikallisesta keittiöstä, joka on saanut vaikutteista myös muualta maailmasta, sekä viettää villin yön kaupungin lukuisissa baareissa ja ravintoloissa drinkkejä maistellen.

  Lentokenttätiedot

  Alicanten lentokenttä, joka on tunnettu myös nimellä Alicante-Elche Airport, on Espanjan viidenneksi vilkkain lentokenttä, joka vastaanottaa yli 12 miljoonaa matkustajaa vuodessa, koska se on tärkein lähtöpiste koko Costa Blancan alueelle. Maantieteellisen sijaintinsa ansiosta se on täydellinen paikka aloittaa matka Espanjan eteläpuolella, joka palvelee sekä Valencian yhteisöä että Murcian aluetta, ja sijaitsee 9 kilometriä lounaaseen Alicanten kaupungista. Lentokenttä on kasvanut jatkuvasti viime vuosina, maaliskuussa 2011 lentokenttä sai aivan uuden terminaalirakennuksen, joka korvasi kaksi vanhaa terminaalia. Alun perin lentokentän johtava lentoyhtiö oli Ibearia, mutta halpalentoyhtiöiden suosion kasvaessa lentokentältä löytyy nyt myös esimerkiksi EasyJet ja Ryanair, jotka ovat kasvattaneet vuosien aikana alueen turismia.

  Alicante lentokenttä (ALC)
  Virallinen nimi: Alicante-Elche Airport.
  Osoite: 03195 L'Altet, Alicante, Espanja.
  Puhelinnumero: +34 913 21 10 00
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee 9 kilometriä Alicanten keskustasta lounaaseen Elchen kunnassa, 160 kilometriä Valenciasta ja 70 kilometriä Murciasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokenttää palvelevat suurimmaksi osaksi halpalentoyhtiöt ja sesonkilennot, mutta monet liikennöivät Alicanteen myös säännöllisesti. Tärkeimpiä lentoyhtiöitä ovat Air Europa, easyJet, Finnair, Jet2, Norwegian, Ryanair, TUI ja Vueling.

  Mistä noudan vuokra-auton Alicanten lentokentältä?

  Autovuokraamot Alicanten lentokentällä sijaitsevat suoraan saapumishallissa. Kun teet varauksen, muista tarkistaa valitsemasi autovuokraamojen aukioloajat ja noutomenetelmät. Kaikista, joko vuokraan liittyvistä muutoksista, kuten lentosi viivästymisestä, on ilmoitettava välittömästi Auto Europelle ja paikalliselle vuokraamolle. Ajoneuvon noutamista varten sinun on esitettävä varausvahvistus, voimassa oleva ajokortti ja pääkuljettajan nimissä oleva luottokortti. Ota myös huomioon, että paikalliset vuokraamot voivat aina yrittää tarjota sinulle omia paikallisia lisävakuutuksia, mutta ne ovat aina valinnaisia, eikä sinun tarvitse ostaa niitä. Luottokortiltasi kuitenkin aina varataan omavastuun summa, joka voi vaihdella suuresti vuokraamosta riippuen. Jos olet epävarma näistä asioista ja sinulle tulee ongelmia noudon yhteydessä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Vuokra-autosi palauttaminen Alicanten lentokentällä on helppoa, autovuokraamojen parkkipaikat on merkitty pysäköintialueen sisäänkäynnillä. Jos sinun tulee palauttaa auto täydellä polttoainesäiliöllä, älä unohda pysähtyä lentokentän lähellä sijaitsevalle huoltoasemalle.

  Avis Alicante lentokenttä Avis Alicanten lentokentällä
  N-338, s/n, El Altet,
  03195, Alicante, Espanja

  +385 218 95018
  Aukioloajat:
  7:00-23:59
  Budget Alicante lentokenttä Budget Alicanten lentokentällä
  N-338, s/n, El Altet,
  03195, Alicante, Espanja

  +385 216 86079
  Aukioloajat:
  7:00-23:59
  Hertz Alicante lentokenttä Hertz Alicanten lentokentällä
  N-338, s/n, El Altet,
  03195, Alicante, Espanja

  +385 218 95230
  Aukioloajat:
  7:00-23:59
  Sixt Alicante lentokenttä Sixt Alicanten lentokentällä
  N-338, s/n, El Altet,
  03195, Alicante, Espanja

  +385 996 349 332
  Aukioloajat:
  7:00-23:59

  Terminaalit

  Alicanten lentokenttä on moderni, lasipinnoitettu rakennus, joka uudistettiin viimeisen kerran vuonna 2011 ja vain yhdellä terminaalilla, jota kutsutaan myös NAT-terminaaliksi. Se tarjoaa matkustajalle kaikki tarvittavat modernit palvelut. Vanhat kaksi terminaalia, jotka muodostivat lentokentän ennen vuotta 2011, suljettiin uuden terminaalin rakentamisen jälkeen. Rakennus koostuu neljästä kerroksesta ja jokaisella niistä on eri tarkoitus. Pohjakerros (P-2) on matkustajille erityistarpeilla ja julkisten linja-autojen ja ajoneuvojen pysähdyspaikka. P0 kerroksesta löydät kansallisen ja kansainvälisen saapumisalin, autovuokraamot ja poliisiaseman. Lähtökerros on P2, mistä löytyvät lähtöselvitys ja viimeiseksi P3 kerroksessa on vain VIP-huoneita ja kokoushuoneita. Terminaali on jaettu kahteen osaan, yhdellä niistä sijaitsevat C-portit ja toisessa suurin osa B-porteista. Lennot Schengen-alueen sisällä käyttävät terminaalin molempia alueita, kun taas lennot muihin kuin Schengen-kohteisiin käyttävät vain B-porttien aluetta. NAT-terminaalin edessä on pysäköintihalli ja jotkut autovuokraamot Alicanten lentokentällä sijaitsevat terminaalin ulkopuolella, P1 pysäköintialueella.

  Lentokenttäpalvelut

  Alicanten lentokentältä löytyy kaikki, mikä voit tehdä matkustajien oleskelusta mahdollisimman miellyttävää, matkamuisto- ja lahjakaupoista laajaan valikoimaan tullittomia tuotteita. Voit kuluttaa viimeiset matkarahasi korkealuokkaisissa muotitaloissa, valita matkamuistoksi upean timanttikorun, ostaa paikallisia käsitöitä tai anna lapsellesi lahjaksi uusi lelu suuresta lasten LOL lelukaupasta. Baareja ja ravintoloita on saatavilla ympäri lentokenttää, joissa voit nauttia välipalaa tai kahvia, sekä kaikkea Espanjan tapaksista ja viinistä kansainvälisiin pikaruokapaikkoihin. Kokeile autenttista paikallista ja tuoretta ruokaa La Pausan ravintolassa, kuten grillattua lihaa ja kalaa, sekä sesonkiaikaisia vihanneksia. Ilmainen Wi-Fi-yhteys on käytettävissäsi koko lentokentällä ja P2-kerroksessa on lasten leikkipaikka. Liikematkailijoilla on mahdollisuus käyttää kokous- ja liiketiloja, ja jos jollakin matkustajalla on erityistarpeita, heidän tulee ottaa yhteyttä lentokentän henkilökuntaan vähintään 2 päivää etukäteen erikoisjärjestelyjä varten.

  Kulkuyhteydet Alicanten lentokentällä

  Alicanten lentokenttä on erittäin hyvin yhteydessä muihin lähellä oleviin kaupunkeihin ja yleensäkin Costa Blancan alueelle. Autonvuokraus Alicanten lentokentällä on todellakin erinomainen vaihtoehto matkallesi, sillä pääset matkaan heti lentokoneesta poistuessasi ja pääset matkustamaan vapaasti alueen eri kohteissa. Matka autolla Alicanten kaupunkiin kestää noin 15 minuuttia ensin N-338 tietä pitkin ja noin 2 kilometrin kuluttua siirry N-332 tielle. Jos määränpääsi on Torrevieja, sinun on ajettava lentokentältä etelään N-332 tietä pitkin ja Valenciaan pääset suoraan E-15 moottoritietä pitkin. Lentokentältä liikennöi myös linja-autoja Benidormiin, Alicanteen ja muihin ympäröiviin kaupunkeihin. Linja-autolinjat, joka kulkevat lentokentältä Alicanten keskustaan noin 20 minuutin välein, ovat C6, 1A ja 1B. Ne erottuvat sillä, että ne liikennöivät lentokentän ja kaupungin välillä eri reittejä pitkin. Kaikki linja-autot lähtevät tasolta 2 suoraan pääterminaalin edestä.

  Pysäköintivinkkejä

  Alicanten lentokentällä on neljä eri parkkialuetta. Katollinen P1 sijaitsee vain muutamia metrejä terminaalista, joka on tarkoitettu yleistä pysäköintiä varten ja PL parkkipaikka sijaitsee kauempana avonaisella alueella, ja on lähinnä tarkoitettu pitkäaikaista pysäköintiä varten. Express parkkipaikka sijaitsee terminaalirakennuksen vieressä saapuneiden lentojen kohdalla, joka on tarkoitettu lyhyttä oleskelua varten ja ensimmäiset 10 minuuttia ovat ilmaisia. First Class parkkipaikka on saatavilla neljännessä kerroksessa heille, ketkä haluavat ensiluokkaista palvelua myös parkkipaikalla. Kaikki alueet ovat vartioituja. Alicanten keskustassa voi olla vaikeaa löytää parkkipaikkaa, mutta kaupungissa on kaksi suurta parkkialuetta sataman lähellä, joista löytyy miltei aina tilaa. Maksu, joka peritään minuutin mukaan, vaihtelee parkkipaikan mukaan ja julkiset pysäköintialueet ovat suhteellisen kohtuuhintaisia. Keltaisella merkitylle jalkakäytävälle ei saa pysäköidä, mutta siniselle jalkakäytävälle pysäköinti on aina maksullista ja lippuautomaatteja löytyy läheltä. Tavallisesti sinisillä alueilla pysäköinti on sallittu vain kaksi tuntia. Valkoisella merkityille alueille pysäköinti on ilmaista, mutta niitä on paljon vaikeampi löytää. Asutusalueille voit jättää auton vain yhdeksi tunniksi. Voit lukea lisää paikallisista liikennesäännöistä Espanjan kuljettajan oppaasta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Alicanten lentokentän kotisivut