Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT ARABIEMIRAATEISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Arabiemiraatit

  Lähdetkö pian matkalle Arabiemiirikuntiin? Hemmottele itseäsi korkealaatuisella vuokra-autolla ja edullisilla hinnoilla Auto Europelta. Tämä hiekkainen maa on kuuluisa kultaisesta kimalteesta, korkeista pilvenpiirtäjistä, luksusmerkeistä ja paljon muuta. Käy Dubaissa ja aja ympäri aluetta vuokra-autolla, jotta näet tämän ainutlaatuisen arabimaan todellisen elämän. Käy kaikkissa seitsemässä emiirikunnassa vuokra-autolla Auto Europelta! Arabiemiraatit tekevät vaikutuksen paitsi ilahduttavalla elämäntavalla, mutta myös perinnöllä ja syvään juurtuneilla perinteillä. Riippuen henkilökohtaisista tarpeista ja budjetista, voimme suositella sinulle useita ajoneuvoluokkia. Lue lisää alla.

  Vuokraa miniluokan auto Arabiemiraateissa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autoja suositellaan yksin matkustaville ja pariskunnille budjetilla suurissa ja kiireisissä kaupungissa, kuten Dubaissa. Pienen koon vuoksi ne eivät sovi yli neljälle matkustajalle. Jos matkustat neljän hengen ryhmällä, muista, että miniluokan autoihin ei mahdu muutamaa pientä laukkua suurempia matkatavaroita. Jos matkustat kahdestaan, tilaa pitäisi riittää kahdelle kannettavalle tai yhdelle suuremmalle matkalaukulle.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Toyota Yaris, Chevrolet Spark, Kia Picanto, Ford KA ja vastaavia autoja.

  Vuokraa economy-luokan auto Arabiemiraateissa

  Economy autonvuokrausEt voi valita väärin economy-luokan auton kanssa, jos budjetti on rajallinen ja tarvitset auton vain lyhyille matkoille kaupungissa. Luokaa korkeammant kuin minit, economy-luokan ajoneuvot sopivat myös enintään neljälle matkustajalle, kenellä on hyvin vähän matkatavaroita. Valitse tämän luokan ajoneuvo suurissa kaupungeissa, kuten Abu Dhabissa, jotta voit löytää itsellesi pysäköintipaikan helpommin.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Suzuki Swift, Hyundai Accent, Ford Figo, Chevy Aveo, Opel Corsa, Mitsubishi Attrage ja vastaavia autoja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Arabiemiraateissa

  Kompakti autonvuokrausEdelleen edullisessa hintaluokassa, nämä ajoneuvot ovat suosittuja pienempien perheiden kesken, enintään neljälle tai viidelle matkustajalle mallista riippuen. Kompaktiluokan autot ovat suurempia kuin edelliset kaksi autoluokkaa ja tarjoavat tarpeeksi tilaa yhdelle suurelle ja yhdelle pienelle matkalaukulle. Kaikki autot ovat neliovisia malleja automaattivaihteistolla. Ota meihin yhteyttä ja tarkista, onko sinulla mahdollisuus varata käsivaihteinen auto.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Renault Duster, Toyota Corolla, Ford Focus, Hyundai Accent, Toyota Yaris ja vastaavia autoja.

  Vuokraa keskikokoluokan Arabiemiraateissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausMeidän keskikokoluokan autot ovat yhtä luokkaa suurempia ajoneuvoja, mikä tekee niistä entistä tilavampia sisältä ja sopivat erinomaisesti neljälle matkustajalle. Keskikokoluokan mallit sopivat sekä kaupunkin, että lyhyemmille maaseutumatkoille. Tämä on selvästi suosituin vaihtoehto asiakkaidemme keskuudessa! Näillä ajoneuvolla on tyylikäs muotoilu ja parempi ohjattavuus. Suosittelemme niitä kaikille, ketkä haluavat matkustaa kauemmaksi tai tehdä pitkiä matkoja edullisesti.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Ford Eco Sport, Hyundai Elantra, Chevy Cruze, Chevy Trax, Honda Civic, Ford Mondeo, Ford Escape ja vastaavia autoja.

  Vuokraa perheauto Arabiemiraateissa

  Perheauton vuokrausAja maan ympäri miellyttävässä perheluokan autossa Arabiemiraateissa. Jos kiertomatka kuulostaa mielenkiintoiselta, älä epäröi ja matkusta suurempien turistikohteiden ja kaupunkien ulkopuolelle. Perhekokoluokan auto on hyvä vaihtoehto pidemmille matkoille ja seikkailuja varten. Tyypillisiin malleihin sopii vaivattomasti kaksi suurta matkalaukkua ja yksi kantokassi jopa viiden matkustajan kanssa.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Honda Accord, Mazda 6, Chevy Malibu, Nissan Altima, Kia Sportage, Toyota Previa ja vastaavia autoja.

  Vuokraa luksusauto Arabiemiraateissa

  Luksusauton vuokrausYhdistyneet arabiemiirikunnat tunnetaan ylellisyyden ja kullan ikonisena paikkana. Nauti hämmästyttävästä elämäntyylistä vierailusi aikana luksusluokan ajoneuvolla. Koe pala luksusta matkasi jokaisessa vaiheessa kaikissa emiirikunnissa ja rentoudu yhden huippuluokan ajoneuvon ratissa, joka on varustettu upeilla lisäominaisuuksilla. Tutustu tarjolla oleviin luksusautoihimme.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Ford Taurus, Infiniti Q50, Lexus IS250, Lincoln MKZ, Cadillac CT6, BMW 5-sarja, Lexus E350, Dodge Challenger, Audi A8, Lexus LS 460L ja vastaavia autoja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Arabiemiraateissa

  SUV-auton vuokrausNauti SUV-luokan auton tarjoamasta mukavuudesta, kun matkaat Arabiemiraattien ympäri. Tyypillisen maastoauton koko ja mukavuus ovat riittävän hyviä syitä valita tämä ajoneuvoluokka, varsinkin jos tarvitset lisää tilaa matkatavaroille tai urheiluvarusteille. Nämä tilavat autot tarjoavat tilaa viidelle hengelle ja tarpeeksi säilytystilaa kolmelle suurelle ja kahdelle pienelle matkalaukulle.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Honda Accord, Mazda 6, Chevy Malibu, Nissan Altima, Kia Sportage, Toyota Previa ja vastaavia autoja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Arabiemiraateissa

  Tila-auton vuokrausAuto Europe suosittelee tila-autoluokan autojen vuokraamista Arabiemiraateissa jopa kahdeksan hengen ryhmille, ketkä haluavat pysyä yhdessä vierailun aikana. Niitä suositellaan työmatkoille kokouksia varten, sillä minibussin vuokraus on edullisempaa kuin useamman auton vuokraus. Mallista riippuen nämä modernit ajoneuvot tarjoavat tilaa 6-8 hengelle. Meidän vinkki - varaa tila-auto, jos matkustat viiden hengen ryhmässä, kenellä on enemmän kuin viisi matkalaukkua, sillä se tarjoaa sinulle enemmän tilaa kaikille tavaroille.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Toyota Innova, Hyundai H1, Kia Carnival, Toyota Previa ja vastaavia autoja.
  Toivomme, että Arabiemiraattien ajoneuvo-opas on ollut riittävän informatiivinen. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja autamme oikean auton valitsemisessa. Olemme täällä sinua varten seitsemänä päivänä viikossa!