Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ATEENAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Ateena lentokenttä - Varaa ja säästä

  Saapuessa Ateenan lentokentälle, vilkkaimpaan lentotukikohtaan Kreikassa, olet suoraan Euroopan suosituimman lomamaan sydämessä. Tee autonvuokraus Ateenan lentokentältä suoraan Auto Europelta sujuvaa vuokrakokemusta varten ja hyvälle lomalle alusta loppuun. Erikoistarjousten ansiosta säästät kuluissa sekä saat mainiota palvelua ja suuren valikoiman. Autonvuokrauksen asiakasarvostelut Ateenasta antavat sinulle kuvan siitä, mitä kokemuksia heillä on ollut kanssamme.

  Lentokenttätiedot

  Ateen Airport (ATH)
  Virallinen nimi: Ateenan kansainvälinen lentokenttä. Eleftherios Venizelos.
  Osoite: Attiki Odos, Spata Artemida 190 04, Kreikka
  Puhelin: +30 21 0353 0000
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee 43 kilometriä kaakkoon keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokenttä on tärkein keskus Aegean Airlines lentoyhtiölle. Lentokentältä löytyy monia kansallisia ja yksityisessä omistuksessa olevia lentoyhtiöidtä. Suurimmat niistä ovat Air China, Air France, British Airlinesin, Emirates, KLM, Lufthansa, EasyJet ja Ryanair.

  Terminaalit

  Ateenan lentokentällä on kaksi terminaalia, tärkein terminaali ja satelliittiterminaali, joita yhdistää maanalainen yhteys. Tärkeimmässä terminaalirakennuksessa on kolme tasoa, yksi saapuville lennoiolle, yksi lähteville lennoille ja ylimmällä on näköalakansi. Euroopan ulkopuoliset lennot ja ei-Schengen alueen lennot hoidetaan salissa A ja B-sali on omistettu kotimaan ja Schengen lennoille. Satelliittiterminaalia käytetään silloin, kun liikenne lisääntyy.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamojen toimistot sijaitsevat saapuvien lentojen kerroksessa. Ota mukaan varausvhvistus, ajokortti ja voimassa oleva luottokortti omalla nimelläsi ja olet valmis noutamaan vuokra-auton autovuokraamosta Ateenan lentokentältä. Kiinnitä huomiota vahinkoihin noutaessa autoa ja merkitse ne kaikki vuokrasopimukseesi.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 24h
  Budget 24h
  Goldcar 7.00 - 23.00
  Enterprice 24h
  Hertz 24h
  Thrifty 24h

  Lentokenttäpalvelut

  Tärkeimpänä lentotukikohtana Kreikassa, Ateenan lentokentältä löytyy hyvin varustetut ostos- ja ruokailumahdollisuudet. Yli 50 eri kauppaa ja monia ruokavaihtoehtoja löytyy lentokentän ostoskeskuksesta. Pankit, valuutanvaihto, pankkiautomaatit sekä postipalvelut ovat saatavilla terminaalirakennuksessa. Lisäksi saatavilla on ilmainen Wi-Fi 45 minuutin ajan.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Autonvuokraus Ateenen lentokentällä on yksi kolmen saatavilla plevan kuljetusvaihtoehdon lisäksi. Metrolinjalla 3 ja lähijunalla on suora yhteys lentokentältä Ateenaan. Bussit lähtevät Ateenaan bussipysäkiltä uloskäyntien 4 ja 5 välissä saapuneiden lentojen kerroksessa. Taksitolpat sijaitsevat uloskäynnillä kolme saapuneiden kerroksessa.

  Riippuen siitä, minne haluat mennä Ateenassa, matka autolla voi viedä noin puolesta tunnista yhteen tuntiin. Lentokenttä sijaitsee A6-moottoritien lähellä, joka johtaa Ateenaan. Seuraa moottoritietä kohti kaupungin keskustaa ja poistu missä tarvitset päästäksesi perille. Matkalla Patrasiin jatka edelleen A8-moottoritien kautta suoraan, kunnes saavut kaupunkiin noin kolmessa tunnissa.

  Pysäköinti

  Koska merkittävät nähtävyydet Kreikan pääkaupungissa sijaitsevat lähellä kävelykatuja, siksi tyhjillään olevia autopaikkoja voi olla vaikea löytää kaupungin keskustassa. Nähtävyyksien katseleminen autolla Ateenassa ei ole paras idea. Kuitenkin, jos haluat pysäköidä autosi kaupungin keskustassa, kiinnittä huomiota liikennemerkkeihin, jotka osoittavat sallitut pysäköintialueet. Siniset vaakaviivat osoittavat pysäköintipaikat vain asukkaille, maksullinen lyhytaikainen pysäköinti on merkitty valkoisilla viivoilla ja alueet, joilla pysäköinti on kielletty ovat merkitty keltaisilla viivoilla. Korkein sallittu pysäköintiaika on kolme tuntia. Tapoja maksaa pysäköinti ovat prepaid-kupongit prepaid-käteiskortit, joita on saatavilla sanomalehtikioskeissa. Käy lukemassa Kreikan ajo-opasta ja opi lisää paikallisista liikennesäännöistä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Ateenan lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Ateenan lentokentästä

  Ateenan lentokenttä
  Attiki Odos
  190 04, Spata Artemida, Kreikka

  IATA koodi: ATH
  ICAO koodi: LGAV
  Wikipedian sivu
  LeveyLaste: 37.5610
  PituuLaste: 23.5640

  Yleistietoa: Ateenan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 20 kilometriä itään Ateenasta Markopoulon, Koropin, Spatan ja Loutsan kylien välissä.