Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ATEENA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Ateena - Löydä täydellinen autosi

  Ateena on demokratian ja antiikin filosofian syntymäpaikka, joka muodosti modernin sivilisaation, taiteen ja humanistiset tieteet. Kaikki tämä odottaa sinua kätkeytyneenä Attican niemimaan sydämessä. Ateena edustaa antiikin charmia ja äärimmäisen rikasta ja taiteellista perinnettä. Upeilla historiallisilla kohteilla, Ateena on loistava kulttuurillinen pakopaikka. Kaupungin maamerkkistä Acropolisista löytyy maailmankuulu temppeli Parthenon, omistettu jumalatarelle Athenelle, Kreikan pääkaupungin suojeluspyhimykselle. Nauti Välimeren auringosta ja lämmöstä kaupungissa tai sen rannoilla tai lähde pienille tutkimusmatkoille kaupungin ulkopuolella vaikkapa Thessalonikiin tai Bulgarian rajalle autonvuokrauksella Ateenasta.

  Ainutlaatuinen Ateenan kaupunki toivottaa sekä kulttuurin ystävät, että ruoan ja rannan palvojat. Upeat rannat löytyvät pitkin rannikkoa, monet niistä koskematonta ja melkein eristäytyneitä. Paras tapa perehtyä monipuoliseen Attican niemimaahan on varmasti autolla autovuokraamosta Ateenassa. Sen avulla voit tutustua Kreikan pääkaupungin ympäristöön historiallisella merkityksellä. Autonvuokraus Auto Europen kautta, yksi maailman johtavista autonvuokrauksen välittäjistä, on edullisin tapa tutustua Ateenaan omaan tahtiin. Nauti luonnonkauniista matkasta pitkin rannikkoa Ateenassa. Ota selvää, mitä aiemmat asiakkaamme ajattelivat palveluistamme autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Ateenasta.

  Liikenne

  Ajaminen Kreikassa, kuten useimmissa Välimeren maissa, on melko haastavaa. Joskus puolustava ajotyyli on suositeltavaa, jotta selviät tien päällä. Sinun kuitenkin tarvitsee vain muistaa olla erityisen varovainen ja sinun pitäisi pystyä tutustumaan kauniseen maahan autonvuokrauksella Ateenassa ilman mitään ongelmia. Mitä tulee liikenneruuhkiin, elokuu on paras kuukausi ajaa Ateenassa, koska teillä on yleensä vähemmän tungosta, sillä suurin osa ihmisistä ovat lomalla. Leveät, monikaistaiset väylät tekevät liikkumisesta kaupungin läpi nopeampaa ja on paras vaihtoehto ajaa yhdestä kaupungin osasta toiseen.

  "Kehätie" Attiki Odos on maksullinen tie, joka vie sinut lentokentälle melko nopeasti. Tämä tie haarautuu useaksi tieksi, jotka johtavat Pireuksen satamaan tai jopa keskustaan, josta löydät monta kaistaa varattu vain linja-autoille. Rajoitetut bussikaistat erotetaan muista kaistoista tuplalinjalla ja bussikuvalla tiellä. Turvavöitä on käytettävä aina ja matkapuhelimeen puhuminen ilman kuulokkeita on kielletty. Lue lisää ajo-ohjeista Kreikassa meidän oppasta.

  Pysäköinti

  Suuri määrä hyvin hoidettuja pysäköintialueita on käytettävissä Ateenassa. Nämä pysäköintialueet tarjoavat lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin pysäköintimahdollisuudet, sekä pysäköintipalvelun joillakin pysäköintialueilla. Pysäköinnistä voi maksaa käteisellä asiakaspalvelutiskeillä pysäköintialueilla. Maksu luottokortilla uloskäynnin koneilla on mahdollisia vain KED ja Ateenan kansainvälisellä lentokentällä asettamalla koneeseen ensin lippu ja sitten luottokortti. Jos olet onnekas löytämään parkkipaikan keskustan alueella, voit todennäköisesti pysäköidä vain 3 tunniksi. Valkoinen viiva pysäköintipaikoilla osoitaa maksullista pysäköintiä prepaid-lipulla, jonka voi saada lähes jokaisessa kioskissa Ateenassa. Siniset viivat osoittavat ilmaisen pysäköinnin asukkaille.

  Maantieteelliset tiedot

  Ateenan kaupunki ulottuu suuren Attica niemimaan keskialueen yli. Vuorten ympäröimänä ja suojattuna ja Egeanmeren ansiosta kaupungissa vallitsee tyypillinen Välimeren ilmasto kuivilla ja kuumilla kesillä ja melko leudoilla talvilla. Jonkin verran sateita on mahdollista saada syksyllä, kun taas lumisade on melko harvinaista Ateenassa, mutta se tapahtuu aina 2-3 vuoden välein. Keskimäärin heinäkuu on kuumin kuukausi, jolloin lämpötila voi kohota 35°C. Kylmin kuukausi on tammikuu, jolloin lämpötila on keskimäärin 10°C.

  Lentokenttä

  Ateenan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 44 kilometriä kaakkoon pääkaupungista vain 45 minuutin päässä keskustasta vuokra-autolla. Pireuksen satamaa on vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

  Ateenan kansainvälinen lentokenttä "Eleftherios Venizelos" (ATH)
  Osoite: Attiki Odos, Spata Artemida 190 04, Kreikka.
  Puhelin: +30 21 0353 0000
  Nettisivut: www.aia.gr

  Julkinen liikenne

  Liikkuminen Ateenassa julkisilla kulkuneuvoilla on melko edullista ja käytännöllistä. Laaja verkosto pitää sisällään bussit, metron, johdinautot ja raitiovaunulinjat. Lippujen hinnat alkavat vain yhdestä eurosta. Ateena yhdistyy lentokentälle, Pireuksen lähialueille ja Peloponneseen lähijunilla. Yömatkustamiselle käytä express bussilinjoja, jotka toimivat 24 tuntia vuorokaudessa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Ateena