Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KREIKKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kreikka – Tutustu muinaiseen maailmaan

  Autonvuokraus Kreikka

  Välimerellä eteläisessä Euroopassa sijaitseva Kreikka, joka tunnetaan myös nimellä Helleenien tasavalta tai Hellas, on Albanian, Makedonian, Turkin ja Bulgarian naapuri. Tämä muinainen maa, joka tunnetaan pitkään länsimaisen sivilisaation syntymäpaikkana, sijaitsee Balkanin niemimaan kärjessä. Autonvuokraus Kreikassa antaa mahdollisuuden tutustua moniin maan kauniisiin saariin ja upeaan rantaviivaan. Kreikan pääkaupunki on legendaarinen Ateena.

  Manner-Kreikan lisäksi maalla on kirjaimellisesti satoja saaria tutkittavaksi ja nautittavaksi. Haniassa, Kreikan Kreetan saarella, on arkeologisia ihmeitä, jotka juontavat juurensa vuosisatojen taakse. Karuilla vuorilla ja kauniilla rantaviivoilla ei ole ihme, että Kreikan saari Rodos on yksi suosituimmista Kreikan saarista. Sen venetsialainen, ranskalainen ja brittiläinen vaikutus näkyy sen rakennuksissa, monumenteissa ja kulttuurissa. Riippumatta siitä, missä oleskelet Kreikassa, läsnä on aina yksi luotettavista autonvuokrauskumppaneistamme maailmankuuluista merkeistä, kuten Avis, Herts ja Europcar, myös jonkin verran paikallisia vuokraamoihin, kuten Payless ja muut.

  Vuokraamalla auton Auto Europen kautta, saat taatun nautinnollisen vuokrakokemuksen. Ammattitaitoinen varaustiimimme on käytettävissä varauksen jokaisessa vaiheessa, ja tarjoavat sinulle ajan tasalla olevia tietoja, neuvoja ja auttavat sinua mahdollisissa vuokrakysymyksissä. Kilpailukykyisten tarjousten lisäksi tarjoamme myös matkailuautojen ja luksusautojen vuokrausta. Ota rohkeasti yhteyttä koulutettuihin varausasiantuntijoihimme numeroon +358 942 720 607 ja keskustele tulevasta lomastasi Kreikassa. Muiden mielipiteitä voit löytää autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Kreikasta.

  Lisätietoja autonvuokrauksesta Kreikassa saat klikkaamalla alla olevia linkkejä eri vuokrauksen aiheista:

  Kumppanit UKK Ajoneuvovalikoima

  Mistä noudan vuokra-auton Kreikassa

  Eri autovuokraamot Kreikassa tarjoavat lukuisia noutopisteitä ja sen saarilla löydät varmasti täydellisen paikan, josta voit noutaa ja palauttaa auton. Toimistot sijaitsevat yleensä keskustojen alueilla, tärkeimmillä lentoasemilla tai lauttaterminaaleissa. Luotettavien autovuokraamojen kautta voimme tarjota hyviä tarjouksia ja suuren ajoneuvovalikoiman. Siksi riippumatta siitä, oleskeletko suuressa kaupungissa, kuten Heraklion tai syrjäisemmässä paikassa, sinulla on käytännöllisesti loputtomia sijainteja auton noutoa varten.

  Kun saavut ajoneuvosi noutokohteeseen, siirry yksinkertaisesti valitsemasi vuokraamon toimistolle. Sinun on esitettävä voimassa oleva ajokortti, Auto Europen varausvahvistus ja nimissäsi oleva luottokortti. Tällä luottokortilla on oltava myös tarpeeksi varoja turvatakuun varaamiseksi. Turvatakuu palautetaan kortillesi, kun auto palautetaan samassa kunnossa kuin kun se oli noutohetkellä. Ennen kuin lähdet autovuokraamolta, tarkista, että ajoneuvossa ei ole vaurioita, ja kirjaa ne kaikki ylös noutolomakkeeseen. Tämän lisäksi varmista, että olet lukenut vuokrausehdot täysin, kiinnittäen huomiota kaikkiin rajoituksiin ja polttoainekäytäntöön.

  Vertaile autonvuokrauksen hintoja suosituimmilla lentokentillä ja rautatieasemilla Kreikassa

  • Hania Ferry Terminal
  • Heraklion Ferry Terminal
  • Korfu Ferry Terminal
  • Thessaloniki Ferry Terminal
  • Zakynthos Ferry Terminal

  Varaa parhailta autovuokraamoilta Kreikassa

  Auto Europe on toiminut yhteistyössä useiden paikallisten autovuokraamojen kanssa, kuten Abby Car, Payless ja Drive. Yhdessä maailmanlaajuisten autovuokraamojen kanssa, kuten Hertz, National ja Budget, pystymme tarjoamaan asiakkaille täydellisen tarjouksen autonvuokraukselle Kreikassa. Joten riippumatta siitä, vierailetko Korfu tai Preveza, varauksen tekeminen kauttamme antaa mahdollisuuden perua varauksen veloituksetta jopa 48 tuntia ennakkoon. Koko prosessi on yksinkertainen ja läpinäkyvä, ja vuokrauksen täydelliset ehdot, polttoainekäytännöt ja paikalliset maksut ovat saatavilla koko prosessin ajan.

  Alamo - Autonvuokraus Kreikka Budget - Autonvuokraus Kreikka Centauro - Autonvuokraus Kreikka
  Enterprise - Autonvuokraus Kreikka Hertz - Autonvuokraus Kreikka National - Autonvuokraus Kreikka

  Lisätietoja autovuokraamojen aukioloajoista, aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuvista palautuksista, mitä tehdä, jos olet myöhässä tai joudut peruuttamaan varauksesi, saat ottamalla yhteyttä varaushenkilöstömme jäseneen. Vastaavasti me sovitamme minkä tahansa halvemman hinnan, jonka löydät muualta samalla tarjousehdoilla.


  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta Kreikassa

  Ota meihin yhteyttäAuto Europe tarjoaa runsaasti kansainvälisen ja paikallisen autonvuokrausalan kokemusta, jotta lomastasi tulisi mahdollisimman stressitön. Tämä usein kysyttyjen kysymysten osio on koottu helposti vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta Kreikassa. Liikennesääntöjä sovelletaan koko Kreikassa, joten ei ole väliä, ajatko Prevezassa tai Kefaloniassa, samoja neuvoja sovelletaan kaikkialla. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai huolenaiheita.


  Minkä ikäisenä voin vuokrata autoni Kreikassa?

  Vuokralaisten on oltava vähintään 21-vuotiaita ja heillä on oltava vähintään yhden vuoden vanha voimassa oleva ajokortti, jotta he voivat vuokrata auton. Ensimmäinen autonvuokraus voi tuntua joskus hiukan pelottavalta, sillä saatavilla on paljon tietoa ja eri ajoneuvolla ajaminen voi tuntua oudolta. Auto Europe on täällä auttamassa tekemään ensimmäisestä kokemuksestasi onnistuneen. Ensimmäinen huomionarvoinen asia on, jos olet alle 21-vuotias, valitettavasti olet alle sallitun ikärajan autonvuokraukselle Kreikassa. Lisäksi yksittäiset autovuokraamot Kreikassa voivat asettaa omia ikävaatimuksia riippuen valitusta autoluokasta. Esimerkiksi nuoren kuljettajan maksu voidaan lisätä vuokraan, jos kuljettaja on alle 26-vuotias, ja joka maksetaan paikallisesti vuokraamolle. Samoin yli 75-vuotiaille kuljettajille voidaan lisätä seniorikuljettajan maksu.

  Väärinkäytösten välttämiseksi varmista, että syötät oikean iän varausprosessin aikana Auto Europen verkkosivustolla. Tämän avulla voimme näyttää vain ne vuokraamot, jotka ovat valmiita vuokraamaan ikäryhmällesi, mukaan lukien mahdolliset rajoitukset. Löydät mahdolliset maksut varauksen aikana kohdasta "Hinnoittelun tiedot". Vuokrausvahvistuksen ehtoihin merkitään myös mahdolliset lisämaksut.

   

  Voinko noutaa vuokra-autoni Kreikassa yhdestä kohteesta ja palauttaa sen toiseen?

  Kyllä, voit noutaa ajoneuvosi yhdestä toimistosta ja palauttaa sen toiseen, tämä tunnetaan nimellä yhdensuuntainen vuokraus. Kotimaiset yhdensuuntaiset vuokrat ovat sallittuja Kreikassa, asiaankuuluvat tiedot ovat saatavilla jokaisessa kohteessa. Maksu voidaan määrätä autokategorian, sijaintien ja vuokra-ajan mukaan. Autovuokraamot voivat myös soveltaa vuokrausta koskevia tiettyjä rajoituksia, kuten kieltää sinua viemästä ajoneuvoa lautalle. Kansainvälinen yksisuuntainen autonvuokraus ja matkustaminen saarten välillä, mukaan lukien saarten ja mantereen väli, ei ole sallittua Kreikassa.

  Sinun on aina ilmoitettava Auto Europelle kaikista matkasuunnitelmista ja saatava näille matkoille ennakkohyväksyntä. Asiakkailla on oikeus peruuttaa varaus, jos he eivät suostu autovuokraamon vahvistamaan yhdensuuntaiseen maksuun. Maksuihin voi tutustua varausprosessin aikana Auto Europen sivustolla. Ne näytetään ilman arvonlisäveroa kohdassa "Maksun tiedot" - se näkyy myös varausvahvistuksessa varauksen tekemisen jälkeen.

  Paikallinen autovuokraamo lisää yhdensuuntaisen vuokran maksut. Auto Europe näyttää maksutiedot avoimuuden lisäämiseksi, eikä määritä tai veloita niitä. Lisäksi kukin vuokraamo määrittää omat maksunsa päivistä, ajoneuvosta ja sijainneista riippuen. Kaikkiin maksuihin ja matkarajoituksiin voi tutustua "Yleiset vuokrausehdot" -kohdassa, joka löytyy "Hinnoittelun tiedot" osiosta ja siellä "Peruspaketti" -kohdasta. Varausvahvistus sisältää myös nämä tiedot, kun varaus on vahvistettu.

   

  Tarvitsenko luottokortin autonvuokrausta varten Kreikassa?

  Kyllä, paikallinen vuokraamo vaatii noudon yhteydessä aina luottokortin. Autovuokraamot käyttävät luottokortteja turvatakuun varaamiseksi. Tämä takuu vapautetaan sinulle, kun palautat ajoneuvon samassa kunnossa kuin se oli noudon yhteydessä. On välttämätöntä varmistaa, että vuokraamo tarkastaa ajoneuvon ja allekirjoittaa sen olevan kunnossa ennen lähtöä.

  Luottokortin on oltava pääkuljettajan nimissä, ja nimen on vastattava vuokrasopimustasi. Tavanomaista vuokrausta varten tarvitaan vain yksi luottokortti, luksusautonvuokrausta varten voidaan pyytää kahta luottokorttia. Vuokraamot hyväksyvät Visa-, Mastercard-, Diners- ja American Express -luottokortit. Korttityypit voidaan vahvistaa verkkosivustolla kohdassa "Vuokraamon maksuehtojen tiedot" napsauttamalla "Hinnoittelun tiedot". On tärkeää vahvistaa, että luottokortillasi on tarpeeksi varoja turvatakuun varaamiseksi. Lue lisätietoja luottokorttien oppaasta.

   

  Mitkä ovat tärkeimpiä liikennesääntöjä Kreikassa?

  Usein voi tuntua pelottavalta ajaa toisessa maassa, mutta sen ei tarvitse olla niin. Niin kauan kuin tunnet Kreikan tie- ja liikennesäännöt, kaikki sujuu mallikkaasti. Yleisesti ottaen monet säännöt ovat samat kuin monissa muissa Euroopan maassa - jopa niissä, joissa ajetaan tien oikealla puolella. Kaikkien autossa olevien on käytettävä turvavyötä, lisäksi 3–7-vuotiaiden lasten, joiden pituus on alle 1,35 cm, on käytettävä lastenistuinta. Alle 3-vuotiaiden lasten on käytettävä myös vauvakaukaloa.

  Ohitus tapahtuu vasemmalta puolelta tavallisilla teillä, kun taas kolmikaistaisella moottoritiellä keskikaista on varattu vain ohittamiseen. Ajoneuvossa on aina oltava rekisteröinti- ja vakuutusasiakirjat ja kuljettajalla aina mukana myös ajokortti. Kaukoajovalojen ja autosignaalin liiallinen käyttö on kielletty, etenkin taajamissa. Matkapuhelimien käyttö on kielletty ajon aikana, paitsi jos käytetään asianmukaista handsfree-laitetta.

  Alkoholin juominen ja ajaminen on laitonta, Kreikassa lain mukainen raja on 0,5 mg/ml kuljettajille, joilla on yli kahden vuoden ajokokemus, ja 0,2 mg/ml kuljettajille, joilla on alle kahden vuoden vanha ajokortti. Kaikissa tapauksissa näiden tärkeiden sääntöjen rikkomisesta voidaan määrätä suuria sakkoja ja joskus jopa lisämaksuja. Kreikassa ei kuitenkaan makseta sakkoja paikan päällä, vaan sakot lähetetään suoraan rekisteröityyn osoitteeseen. Vuokra-auton tapauksessa autovuokraamo välittää sinulle nämä sakot sekä mahdolliset omat hallintokulut.

  Viimeiseksi on tärkeää, että pidät ajoneuvosi täysin varustettuna, jotta voit välttää tarpeettomat ongelmat. Jos sinulle sattuu konerikko, älä panikoi ja varmista, että kaikki matkustajat pukevat ylleen varoitusliivit ja aseta sitten varoituskolmio auton ulkopuolelle. Kun olet valmis, soita autovuokraamolle ja Auto Europelle ilmoittaaksesi meille tilanteesta. Huoltoasemat ovat yleensä avoinna klo 7.00–19.00 arkisin ja lauantaina, ja ne ovat sunnuntaina suljettuina. Suurimmissa kaupungeissa on myös yleistä löytää itsepalveluhuoltoasemia.

   

  Tarvitseeko minun maksaa tiemaksuja matkalla vuokra-autolla Kreikassa?

  Kyllä, kaikilla Kreikan kansallisilla teillä tulee maksaa ja niistä peritään maksu kuljettua matkaa kohti. Maksu suoritetaan moottoritieltä poistuttaessa. Vain yksi Kreikan valtatie ei ole maksullinen tie, ja se sijaitsee Kreikan saarella Kreetalla. Muuten on mahdollista, että joudut maksamaan paljon tietulleja lomasi aikana. On yleensä halvempaa ottaa maksullinen sen sijaan, että yrität välttää sitä. Yleisimmät maksulliset tietiet kulkevat Ateenasta Peloponnsukseen, Ateenasta Thessalonikiin ja Ateenasta Ateenan kansainväliselle lentokentälle. Tietullit maksavat vain muutaman euron, joten ne ovat suhteellisen halpoja verrattuna muihin maihin.

   

  Mitä vakuutuksia tarvitsen vuokra-autoa varten Kreikassa?

  Kaikkiin perushintoihin kuuluu autonvuokrausturva Kreikassa. Nämä ovat vastuuvakuutus, varkaussuojaus (TP) ja kolarisuoja (CDW), joihin saattaa kuulua omavastuu. CDW ei kata laseille, peileille, auton pohjalle, sisätiloille, katolle, moottorille ja renkaille aiheutuneita vaurioita. Se ei myöskään kata ajoneuvon avaimille aiheutuneita vaurioita.

  Lisämaksulla asiakkailla on mahdollisuus ottaa Auto Europen omavastuun hyvityspalvelu. Tämä suojaa pyörien vaurioiden, avaimen katoamisen, lasien, katon ja pohjan, väärän polttoaineen käytöstä, hinaus- ja hallintokuluista aiheutuneilta kustannuksilta. Hinta määräytyy autoluokan, sijainnin ja vuokra-ajan perusteella. Tutustu autonvuokrauksen suojiin ja valitse paras vaihtoehto.

  Suojien maksut, kolari- ja varkaussuojan omavastuun määrä sekä vastuuvakuutus ovat kaikki näkyvillä Auto Europen verkkosivustolla "Hinnoittelun tiedot" kohdasta ja sen jälkeen "Lisätiedot" osiosta, ja nämä tiedot löytyvät myös varausehdoista.

  Viimeiseksi, autovuokraamot Kreikassa voivat myös tarjota sinulle lisävakuutuksia noutoprosessin aikana. Tämä on valinnaista ja jos olet jo ottanut Auto Europen omamastuun hyvityksen, et tarvitse niitä. Auto Europe ei hyvitä mitään vakuutuksia, jotka ostat suoraan vuokraamolta, tilanteesta riippumatta. Paikallinen autovuokraamo voi tarjota henkilövahinkovakuutuksia, henkilökohtaisen omaisuuden suojaa, Super CDW:tä, Seguro Relax -vakuutusta, tieapua ja paljon muuta. Niistä veloitetaan yleensä päivähinta, ja ne ovat aina valinnaisia.

   

  Voinko lisätä toisen kuljettajan autonvuokraukseen Kreikassa?

  Kyllä, voit lisätä lisäkuljettajan vuokraasi autovuokraamossa Kreikassa. Jos lisäät varaukseesi lisäkuljettajan, jotkut vuokraamot veloittavat siitä lisämaksun, vaikka Auto Europe tarjoaa toisinaan tarjouksia ilmaisilla lisäkuljettajilla, joista voit hyötyä. Jotkut autovuokraamot sisällyttävät lisäkuljettajan maksun perushintaan, kun taas toiset voivat periä tämän maksun noudon yhteydessä. Kaikkien lisäkuljettajien on rekisteröidyttävä vuokrasopimukseen. Tämän tekemättä jättäminen voi mitätöidä vakuutuksesi ja silloin olet täysin vastuussa mahdollisista vahingoista.

  Lisäkuljettajien on esitettävä noudon yhteydessä samat asiakirjat kuin pääkuljettajan. Näitä ovat voimassa oleva ajokortti, henkilöllisyystodistus (passi tai henkilökortti) ja tarvittaessa kansainvälinen ajokortti. Mahdolliset sovellettavat maksut voi löytää Auto Europen sivulla kohdasta "Kuljettajan lisätiedot" napsauttamalla "Hinnoittelun tietoja" ja samoin myös varausvahvistuksessasi.

   

  Voinko matkustaa lautalla vuokra-autolla Kreikassa?

  Yleensä, kun vuokraat auton Kreikassa, on kiellettyä viedä sitä lautalle, eli et yleensä saa matkustaa saarten välillä. Jos haluat niin tehdä, voimme ehkä löytää sopivan autovuokraamon, joka voi sen sallia. Sinun on ilmoitettava etukäteen Auto Europelle, jos haluat matkustaa saarten tai mantereen ja saaren välillä. Jos vuokraamo antaa luvan, se voi määrätä lisämaksun ja soveltaa joitakin rajoituksia.


  Autonvuokrauksen lisävaihtoehdot Kreikassa

  Kaikki autot eivät ole samanlaisia, ja usein pienempi auto voi olla parempi kuin suurempi ajoneuvo. Kauttamme saatavillasi on laaja valikoima ajoneuvoja, joista valita autonvuokraukselle Kreikassa. Jos aiot pysyä kaupungissa, niin miniluokan auto tarjoaa parhaat mahdollisuudet pysäköintiin ja ohjattavuuteen. Matkustajien enimmäiskapasiteetti on kuitenkin kaksi, vain yhdellä pienellä matkalaukulla, joten se tuo joitakin rajoituksia. Jos etsit samoja etuja kuin yllä, mutta enemmän tilaa, niin economy-luokan ajoneuvo sopii sinulle paremmin. Näihin autoihin mahtuu enemmän laukkuja ja jopa neljä matkustajaa.

  Jos kaipaat hiukan enemmän moottoritehoa, mutta silti hallittavissa olevan koon, niin kompaktiluokan ajoneuvo voisi olla täydellinen. Näihin autoihin mahtuu viisi ihmistä, riittävästi säilytystilaa, mutta tehokkaammalla moottorilla. Jos kuitenkin haluat tutkia kauempaa Kreikan maaseutua, niin harvat autot voivat vastata vaadittua tukevuutta, voimaa ja turvallisuutta, kuin maastoautoluokan ajoneuvot. Tutustu tarjontaan kaikista tarjolla olevista autokategorioista perin pohjin Kreikan ajoneuvovalikoimassa.

  Luksusautonvuokraus Kreikka Autonvuokraus tila-autot Kreikka Asuntoauton vuokraus Kreikka

  Luksusautonvuokraus Kreikka - Runsaasti glamouria sisältä ja ulkoa, luksusautomme ovat ihanteellisia vaihtoehtoja tekemään vaikutuksen. Oli sitten kyseessä yrityskokous tai haluat yksinkertaisesti nauttia Kreikasta tyylikkäästi, olemme varmoja, että nämä autot eivät petä. Kaikki uusimmat mukavuudet ja runsaasti hevosvoimaa konepellin alla tekevät lomasta epäilemättä erityisen. Kreikassa voit valita BMW X3:n, Mercedes CLA:n, Mercedes C- ja E-luokan, Audi Q5:n ja monet muut.

  Autonvuokraus tila-autot Kreikka - Vierailu Kreikassa on hieno kokemus, mutta vierailu ystävien ja perheen kanssa se voi olla vieläkin parempi. Siinä tapauksessa tila-autot voivat tehdä matkastasi erityisen. Voit pitää kaikki matkakumppanisi yhdessä sen sijaan, että vuokraat yksittäisiä autoja kaikille erikseen, joka on suuri etu. Säästät aikaa, rahaa ja päänsärkyä yhdellä tila-autolla. Kreikassa voit vuokrata tila-auton, jonka kapasiteetti voi olla jopa yhdeksän henkeä - tarjoamalla runsaasti jalkatilaa ja säilytystilaa matkalaukuille.

  Asuntoauton vuokraus Kreikka - Kreikka on loistava paikka asuntoauton vuokraamiseen. Näiden ajoneuvojen tarjoama vapaus on vertaansa vailla. Nauti kaikesta, mitä Kreikka tarjoaa, kodin mukavuudella pyörillä. Käy lukuisilla leirintäalueilla ympäri maata - monilla on modernit mukavuudet ja keskeisellä paikalla matkailukohteiden lähellä. Matkailuautot voivat aluksi olla kalliita, mutta jopa kuuden ihmisen kapasiteetilla se on usein pitkällä tähtäimellä halvempaa.


  Käytännöllisiä linkkejä

  Matkustustiedot ja matkavinkit Kreikassa