Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KREIKKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ilmainen peruutus 48 tuntia ennen noutoa
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Saatavilla 7:nä päivänä viikossa
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla

  Autonvuokraus Kreikka - Löydä täydellinen autosi

  Auto Europe on johtava autonvuokrauksen välittäjä, jolla on jo yli 60 vuoden kokemus autonvuokrauksen alalla. Kiitoksena meidän vahvalle yhteistyökumppanuudelle suurien kansainvälisten ja paikallisten autovuokraamojen kanssa, me voimme tarjota asiakkaille parasta laatua ja kilpailukykyisimmät hinnat yli 24,000 eri toimistossa 180 eri maassa maailmalla. Kreikassa tarjoamme palveluitamme 55 kaupungissa ja kylässä, ei ainoastaan lentokentillä, mutta myös rautatieasemilla ja kaupunkien keskustoissa. Autonvuokraus Kreikssa onnistuu vasemmalla olevasta varausjärjestelmästämme. Löydä paras tarjous ja lähde matkalle vuokra-autolla Kreikkaan!

  Nauti täysillä autonvuokrauksestasi

  Haluamme, että matkastasi autonvuokrauksella Kreikassa tulee unohtumaton ja siksi haluamme vuokra-autojen lisäksi tarjota asiakkaillemme mahdollisimman paljon hyödyllistä tietoa matkaa varten. Lähde tutkimaan historiallista Kreikkaa sen unohtumattomassa Ateenassa ja jatka matkaasi meren rantaa pitkin Tessalonikiin. Tarjoamme vuokra-autoja myös suosituilla Kreikan saarilla, kuten Rodoksella tai Kreetalla esim. Heraklionissa.

  Liikennesäännöt ja huoltoasemat

  Huoltoasemat ovat normaalisti auki klo 19.00 asti viikon aikana ja ovat yleensä suljettu viikonloppuisin. Lain mukaan jokaisella alueella on oltava ainakin yksi huoltoasema auki öisin sunnuntaina. Ateenassa tai muissa suurissa kaupungeissa voit löytää itsepalveluasemia, mutta Kreikassa on yleisempää, että huoltoasemalla on palveluhekilöstö, joka täyttää tankkisi. Etsi lisätietoa Kreikan liikennesäännöistä meidän kuljettajan oppaista.

  • Autolla ajetaan Kreikassa tien oikealla puolella ja ohitetaan vasemmalta.
  • Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille autossa olevilla aina ajon aikana.
  • Alle 3-vuotiaiden lasten on kätettävä lain mukaisia lastenistuimia. 3-11-vuotiaiden lasten, jotka ovat alle 135 cm on myös käytettävä lain mukaisia lasten istuinkorokkeita.
  • Rattijuopumuksen raja Kreikassa on 0.5 mg/ml kuljettajille, joiden ajokortti on ollut voimassa yli 2 vuotta ja 0.2 mg/ml kuljettajille, joiden ajokortti on ollut voimassa alle 2 vuotta.
  • Asiattomasta auton torven käytöstä voi tulla sakot. Poliisi ei ota sakkomaksuja paikan päällä. Kuljettajien on 10 päivän kuluessa maksettava sakot Public Treasure- toimistoon.
  • Yleinen sääntö on, että autoja ei saa viedä lautoille. Jos haluat viedä auton Kefalonian saarelle, matkustaa saarten välillä tai matkustaa muihin maihin , esim. Bulgariaan, ota ensin yhteyttä Auto Europeen, jotta voimme löytää vuokraamon, joka sallii tämän.

  Tiemaksut

  Kreikan valtatiet, jotka tunnetaan myös nimellä Ethniki Odos, ovat maksullisia teitä (ainoa poikkeus tähän on valtatie Kreetalla, jolla ei ole tiemaksuja). Kuljettajat maksavat matkan pituudesta tietullikopilla poistuessaan moottoritieltä. Päätie, joka kulkee Ateenan kansainväliseltä lentokentältä kaupungin keskustaan, on myös maksullinen. Tiemaksut eivät ole kovin kalliita ja yleisesti ottaen maksun välttäminen etsimällä vaihtoehtoisia reittejä ei ole vaivan arvoista (josta muodostuu suuremman polttoainekulutuksen takia kalliimpi reissu). Tiemaksut on maksettava käteisellä, joten on suositeltavaa pitää mukana pientä käteistä.

  Ikävaatimukset

  Kuljettajien on oltava vähintään 21-vuotiaita vuokratakseen autovuokraamoista Kreikasta ja ajokortin on oltava voimassa vähintään yhden vuoden. Tämä on minimivaatimus ja voi vaihdella riippuen autovuokraamosta ja autoluokasta. "Nuoren kuljettajan" lisämaksun voi joutua maksamaan kuljettajat, jotka ovat alle 25-vuotiaita ja maksu maksetaan paikan päällä.

  Valuutta

  Vuodesta 2001 Kreikan virallinen valuutta on euro. Voit käyttää suomalaisia pankkikortteja nostaaksesi rahaa kreikkalaisista pankkiautomaateista, mutta tarkista omalta pankiltasi, veloitetaanko sinulta nostomaksuja. Jos joudut maksamaan lisämaksuja, on parempi nostaa suurempia summia kerralla välttääkseen lisämaksun maksamista liian usein. Turistialueilla, varsinkin viikonloppuisin, pankkiautomaateista voi helposti usein loppua käteinen, joten varmista, että sinulla on aina tarpeeksi käteistä kaiken varalta. Pienemmillä saarilla tai kylissä ei välttämättä ole pankkiautomaatteja ollenkaan. Jos pankkiautomaatti on sijoitettu pankin sisäpuolelle ja ovin on kiinni, voit käyttää suomalaista pankkikorttia avataksesi oven. Hotellit normaalisti hyväksyvät luottokortit, muta muunlaiset yöpymismuodot eivät välttämättä.

  Aikaero

  Kreikka kuuluu Itä-Eurooppalaiseen aikavyöhykkeeseen ja on Helsingin kanssa samassa ajassa. Manner-Kreikka ja sen kaikki saaret ovat samassa aikavyöhykkeessä. Kesäaika alkaa maaliskuun viimeisenä viikonloppuna ja talviaika lokakuun viimeisenä viikonloppuna.

  Sanakirja

  Kreikassa käytetään jo antiikin ajoista omia kreikkalaisia aakkosia. Kreikassa käytetyt liikennemerkit eivät ole ongelma, sillä ne ovat samoja, kuin muualla Euroopassa. Suuntamerkit ja tien nimet ovat usein kreikkalaisilla aakkosilla, jotka ovat myös käännetty latinalaisilla aakkosilla.

  Hei - Yassou
  Hyvää huomenta - Kalimera
  Hyvää päivää - Kalispera
  Hyvää yötä - Kalinikta
  Kiitos - Efkharisto
  Puhutko englantia? - Milas Anglika?
  Paljonko tama maksaa? - Poso kani?

  Verkkovirta

  Sähkövirta Kreikassa on kuin yleisesti Euroopassa, noin 220-240 volttia ja käytössä on Eurooppalainen standardi pistoketyyppi (tyyppi C Europlug ja tyyppi E ja F Schuko). Pistorasiat voivat siis joissakin paikoissa poiketa suomalaisista, mutta adaptereita on saatavilla paikan päällä tarvittaessa.

  Viisumi & suurlähetystöt

  Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Kreikassa, mutta tarvitset voimassa olevan passin. Kreikassa Suomella on yksi suurlähetystö, joka löytyy Ateenasta. Kreikassa on myös muutama Suomen kunniakonsulaatti, jonne voit myös ottaa yhteyttä mahdollisten ongelmien ilmetessä.

  Suomen suurlähetystö Ateena, käyntiosoite
  Embassy of Finland
  Hatziyianni Mexi 5
  115 28 Athens, Greece
  Puhelin: +30-210-72 55 860
  Sähköposti: sanomat.ate@formin.fi

  Asuntoautot Kreikassa

  Matkustaminen Kreikassa asuntoautolla on ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus, jota tuskin ikinä unohdat. Voit matkustaa ja tutustua tähän vanhaan ja kiehtovaan kulttuuriin omaan tahtiin ja mukavassa autossa. Tämä maa on täysin erilainen kuin mikään muu Välimeren alueella. Rento elämäntapa, erinomainen ruoka ja erottuva musiikki vie sinut ajassa taaksepäin rikkaalla historialla. Asuntoauto Kreikassa tuo tämän kaiken lähemmäksi sinua!

  Käytännöllisiä linkejä

  Kreikan turisti-info

  Paranna kokemustasi

  Käytät nettiselainta, jota emme tue. Päivitä selaimesi parantaaksesi kokemusta ja turvallisuutta.

  Suosittelemme käyttämään viimeisintä Chromen tai Firefoxin versiota