Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO AUCKLANDIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Aucklandin lentokentällä

  Auckland on piristävä sekoitus luonnon ihmeitä ja kaupunkiseikkailuja. Kuvittele kaupunkiympäristö, jossa kaikki sijaitsee puolen tunnin matkan päässä kauniista rannoista, vaellusreiteistä ja kymmenistä lumoavista saarista. Lisää tähän aurinkoinen ilmasto, polynesialaisen kulttuurin taustarytmi, erinomainen ruoka, viini ja ostosmahdollisuudet, ja saat täydellisen kuvan Aucklandista, Uudesta-Seelannin suurimmasta ja monipuolisimmasta kaupungista. Auckland on enemmän kuin vain kaupunki, sen koko alue on täynnä nähtävää ja koettavaa. Täällä voit kokea niin paljon, että sinun on helppo hypätä yhdestä seikkailusta toiseen. Eteläsaaren lukuisat tulivuorialueet, vuoristo, kansallispuistot ja tietenkin hiekkarannat ovat kaikki helposti saavutettavissa omalla autolla. Autonvuokraus Aucklandin lentokentältä starttaa matkasi Uuden-Seelannin unohtumattomiin kohteisiin rannikolta rannikolle, sekä maan pääkaupunkiin Wellingtoniin saakka. Lentokenttä on erinomainen alkupiste Eteläsaaren lomalle, josta on monipuoliset ja hyvät liikenneyhteydet minne tahansa päätätkin mennä!

  Aucklandin kansainvälinen lentokenttä on maan suurin ja vilkkain lentokenttä, joka yhdistää suuren määrän kansainvälisiä ja kotimaisia kohteita. Lentokenttä sijaitsee 20 km kaupungin keskustasta Mangeren esikaupunkialueella. Kaikki tärkeimmät lentoyhtiöt, jotka palvelevat Uutta-Seelantia, lentävät Aucklandin lentokentälle. Aucklandista on myös hyvät yhteydet muuhun maahan, esimerkiksi Air New Zealand, Jetstar ja muut lentoyhtiöt hoitavat kotimaan lentoja, joiden mukana pääset myös Pohjoissaarelle esimerkiksi Dunediniin. Aluetta käytti lentokenttänä ensimäistä kertaa Auckland Aero Club. Vuonna 1960 aloitettiin rakennustyöt, joilla alue muutettiin Aucklandin tärkeimmäksi lentokentäksi. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta autonvuokraus Aucklandin lentokentältä on paras vaihtoehto, jos haluat ehtiä nähdä mahdollisimman paljon Eteläsaarella. Kaupungissa pääsee liikkumaan vaivattomasti omalla autolla ja se tarjoaa myös mahdollisuuden päästä maan tuntemattomille rannoille tai vaeltamaan upeisiin kansallispuistoihin. Auto Europe tekee yhteistyötä kaupungin parhaiden autovuokraamojen kanssa, joten voimme tarjota sinulle laajan valikoiman erityyppisiä autoja matkasuunnitelmiesi mukaisesti.

  Lentokenttätiedot

  Aucklandin kansainvälinen lentokenttä (AKL)
  Virallinen nimi: Auckland Airport.
  Osoite: Ray Emery Dr, Auckland Airport, Auckland 2022, Uusi-Seelanti.
  Puhelin: +64 9 275 0789
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee lähellä Mangeren asuinaluetta esikaupunkialueella 21 kilometriä etelään Aucklandin kaupungin keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Aucklandista liikennöi lentoja 26 kotimaiseen ja 48 kansainvälisen kohteeseen Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Oseaniassa, Lähi-idässä ja Euroopassa. Tärkeimpiä lentokentän lentoyhtiöitä ovat Air New Zealand, Emirates, Jetstar Airways, Quatar Airways ja Virgin Australia. Suomeen ei löydy suoria lentoja.

  Mistä noudan vuokra-auton Aucklandin lentokentältä?

  Autovuokraamot Aucklandin lentokentällä kansainvälisessä terminaalissa sijaitsevat pohjakerroksen saapuneiden alueen vieressä. Kotimaan matkustajat voivat löytää autovuokraamot monitasoisen pysäköintitalon pohjakerroksessa suoraan kotimaan terminaalin pihaa vastapäätä. Alla löydät lisätietoa kahdesta lentokentällä sijaitsevasta vuokraamosta.

  Ezi Auckland lentokenttä Ezi Aucklandin Sanford lentokentällä
  7 Percival Gull Place,
  Mangere, 2022, Uusi-Seelanti

  +64 9 254 4397
  Aukioloajat:
  Ke - ma 06:00 - 23:59
  Hertz Auckland lentokenttä Hertz Aucklandin Sanford lentokentällä
  Andrew Mckee Ave,
  Auckland, 2022, Uusi-Seelanti

  + 64 9 256 8690
  Aukioloajat:
  Ma - pe 05:00 - 23:59

  Terminaalit

  Aucklandin lentokentällä on kaksi terminaalia, kansainvälinen ja kotimainen. Ne sijaitsevat noin 500 metrin etäisyydellä toisistaan ja ne on liitetty yhteen linja-autoliikenteellä ja kävelytiellä. Kansainvälisessä terminaalissa lähtöselvitys löytyy terminaalirakennuksen ensimmäisessä kerroksessa itäisellä puolella. Terminaalissa on yhteensä 20 lähtöporttia, jotka kaikki sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Terminaalissa on yhteensä kaksi kerrosta, turvatarkastus ja sen jälkeiset palvelut ja alue sijaitsee kokonaan toisessa kerroksessa. Kotimainen terminaali koostui ennen kahdesta rakennuksesta, joka on nyt yhdistetty yleisellä ostosalueella. Terminaalista löytyvät Air NZ ja Jetstar lähtöselvitysalueet vastakkaisilla puolilla. Osa porteista löytyvät rakennuksen toisessa kerroksessa. Kansainvälinen terminaali on auki 24 tuntia päivässä ja sen kaupat ja kahvilat saapuneiden ja lähtevien lentojen aikana. Kotimainen terminaali on avoinna klo 04:00 - 23:00.

  Lentokenttäpalvelut

  Molemmista terminaaleista löytyy lukuisa eri palveluita ja ostosmahdollisuuksia. Kansainvälisestä terminaalista löytyy neljä Duty Free -kauppaa ja monia muita kauppoja, jotka myyvät sekä kansainvälisesti tunnettuja tuotteita, että paikallista muotia, lahjatavaroita ja muita tuotteita. Kokeile Beecologyn paikallista ja ekologisesti tuotettua hunajaa tai osta mukaasi Uuden-Seelannin hienoa ruokaa, terveys-, kauneus-, lahja- ja villatuotteita Kiwi Discoveryn kaupassa. Lentokenttä täyttää myös jokaisen matkustajan kulinaariset halut. Maista hampurilaisia, jotka on tehty tuoreista ja paikallisista raaka-aineista Better Burger ravintolassa, valitse ateria meksikolaisesta tai sushi ravintolasta, kahvittele yhdessä monista kahviloista, tai yksinkertaisuuden vuoksi tarjolla on myös MyDonalds tai KFC. Perheille on tarjolla lastenhuoneita, voit lähettää postia lentokentän postitoimistosta, nostaa käteistä pankista tai käydä suihkussa. Tupakoitsijoille on omat tupakkahuoneet kansainvälisessä terminaalissa ja erityisalueet kotimaisessa. Molemmista terminaaleista löytyvät rukoushuoneet ja ensiapu. Kansainvälinen terminaali tarjoaa VIP-tiloja tiettyjen lentoyhtiöiden asiakkaille ja langattoman verkon kahdeksi tunniksi ilmaiseksi kaikille asiakkaille.

  Kulkuyhteydet Aucklandin lentokentällä

  Omalla autolla autovuokraamosta Aucklandin lentokentältä pääset jatkamaan matkaasi aikaa tuhlaamatta. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus matkustaa kaupunkiin julkisilla ja noutaa autosi esimerkiksi kaupunkitoimistosta. SkyBus liikennöi lentokentän ja kaupungin välein noin 10 minuutin välein vuoden jokaisena päivänä ja koko päivän ajan. Matka kestää noin 45-60 minuuttia ja liput voit ostaa verkossa, kioskeista lentokentällä tai suoraan kuljettajalta käteisellä. Shuttle palvelu on edullisempi tapa matkustaa kaupunkiin ja voit saada alennuksia, jos kaksi tai useampi henkilö matkustaa yhdessä. Matkan kesto riippuu siitä, montako kertaa matkan varrella joutuu pysähtymään. Ylivoimaisesti kallein vaihtoehto on taksi, ja ne löytyvät saapuneiden alueen ulkopuolella kansainvälisessä terminaalissa ja Jertstar etupihan edessä kotimaisessa.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentältä löytyy neljä pysäköintivaihtoehtoa; Economy-parkkialue pidempiaikaista pysäköintiä varten, Standard muttamalle päivälle, Executive korkeamman luokan paikoilla ja pikapaikkoja. Aucklandin kaupungissa katupysäköinti on maksullista ja sieltä löytyy kaksi pysäköintivyöhykettä. Pysäköintimaksu tulee maksaa pysäköintimittareissa käteisellä tai joskus luottokortilla, mutta sinun ei tarvitse jättää lippua autoon näkyville. Maksua tehdessä sinun täytyy lisätä auton rekisterinumero, jonka mukaan tarkastajat tarkistavat pysäköinnin. Öisin tai loppuillasta aamuun saakka pysäköinti voi olla ilmaista tietyillä alueilla. Katupysäköinnin lisäksi vaihtoehtoina ovat parkkihallit, jotka ovat edullisempia. Pysäköinti on aina kielletty keltaisille katkoviivoille, linja-autolinjoille, julkisen liikenteen ja taksien pysäkeille. Jos parkkipaikka on merkitty valkoisella kolmiolla, sen on alle viisi metriä pitkä, eikä sovellu tavallisille henkilöautoille.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Aucklandin lentokentän kotisivut