Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO WELLINGTON

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Wellingtonissa parhailla hinnoilla

  Uuden-Seelannin pääkaupunki Wellington sijaitsee Pohjoissaaren lounaiskärjessä. Wellingtonista käsin pääset tutustumaan koko lähialueen mahtaviin nähtävyyksiin. Nauti oman vuokra-auton tuomasta vapaudesta. Paikallinen autovuokraamoUudessa-Seelannissa on aina pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. Auto Europen autonvuokrauspalvelu tarjoaa sinulle erinomaisen asiakaspalvelun ja erittäin hyvän alennuksen, kun varaat vuokra-auton Wellingtonissa. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan auton vuokra-autovalikoimastamme. Varaa edullinen vuokra-auto Wellingtonista online vaikka heti. Jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä puhelimitse.

  Tutustu autolla Wellingtoniin

  Näe Victoria-vuoren juurella lepäävä Wellington Auto Europen vuokra-autolla. Meiltä löytyvät juuri toivomasi vuokra-autot. Wellingtonissa ja merenrannan lähiympäristössä voit kokea ja nähdä kaikenlaista varsinkin vuokra-autolla. Alue tunnetaan upeista maisemista vehreine vuorenrinteineen. Wellingtonin seudun suosituimmat kohteet ovat esimerkiksi kaupungin museot kuten erikoinen Te Papa Tongrewa-museo ja taidegalleriat sekä saaret ja puistot tai vaikka kaupungin kylpylä ja lukuisat ravintolat. Käy myös vuokra-autolla Aucklandissa tai muissa suosituissa lomakohteissa.

  Matkaa Wellingtonissa

  Olemme ammattilaisia vuokra-autonvälittäjiä monissa Uuden-Seelannin huippukohteissa, esimerkiksi Wellingtonin lentokentällä. Teemme yhteistyötä maailman parhaiden autonvuokrausyhtiöiden kanssa. Muistathan myös tarjouksemme vuokra-autoista Kanadassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa ja monissa muissa huippusuosituissa lomakohteissa. Vuokra-auton noutopaikkana voi olla lentokenttä tai keskustatoimisto. Autonvuokrauspalvelumme takaa sinulle korkealaatuisen palvelun erittäin edulliseen hintaan. Varaa vuokra-auto Auto Europen kautta Wellingtonista ja saat monia etuja:

  • Kun varaat vuokra-auton Wellingtonista, hintaan sisältyy useimmiten kaikki muut kulut
  • Me emme peri peruutusmaksua, jos peruutat varauksesi vähintään 48 tuntia ennen sovittua noutohetkeä
  • Vuokra-autovalikoimastamme löydät juuri sinun matkabudgetillesi sopivan auton
  • Kun sinulla on meidän välittämämme vuokra-auto Wellingtonissa, voit kysyä neuvoa palvelunumerostamme 7 päivänä viikossa.