Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BILBAON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Bilbaon lentokentällä Auto Europelta

  Vuokraa seuraava autonvuokraus Bilbaon lentokentältä Auto Europen kautta ja sinulla on koko Pohjois-Espanja käden ulottuvilla! Käy Bilbaon Guggenheim-museossa ja kaupungin muilla lukemattomilla arkkitehtuurin helmillä, tai tee unohtumaton Baskimaan kiertomatka. Joka tapauksessa Bilbaon lentokenttä on täydellinen paikka aloittaa matka, joka tarjoaa lukuisia houkuttelevia tarjouksia kumppaneidemme autovuokraamoissa.

  Lentokenttätiedot

  Bilbao Airport (BIO)
  Osoite: 48180 Loiu, Bizkaia, Spain
  Puhelin: +34 913 21 1000
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee Biscayssa, Loiun kunnnassa. Etäisyys lentokentältä Bilbao keskustaan on noin 9 kilometriä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Bilbaon lentokenttä on tärkeä solmukohta Vuelingille ja tarjoaa lentoja moniin Euroopan kohteisiin.

  Terminaalit

  Lentokentällä on yksi matkustajaterminaali, jonka on suunnitellut Santiago Calatrava ja se avattiin vasta vuonna 2000. Johtuen terminaalirakennuksen eleganttisesta siivekkäästä muodosta, se on saanut lempinimen "The Dove" - kyyhkynen.

  Terminaalirakennuksessa on kaksi pääkerrosta. Saapuvat lennot ovat pohjakerroksessa ja lähdöt, kuten check-in, sijaitsevat ylemmässä kerroksessa. Lähtöportit on jaettu pohja- ja puolikerroksen välillä.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Nouda autosi autovuokraamosta Bilbaon lentokentältä, suuntaa autonvuokrauksen tiskeille parkkipaikalle P0 kerroksessa. Voit päästä tähän kerrokseen terminaalin maanalaista käytävää pitkin P-1 tasolla. Muista ottaa mukaasi ajokortti, luottokortti ja varausvahvistus, sillä nämä ovat välttämättömiä autonvuokraukselle Bilbaon lentokentällä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo & Eterprice Ma-pe 7.00 - 23.30
  la-su 7.00 - 23.009
  Avis & Budget Ma-pe 7.00 - 23.30
  la-su 7.30 - 23.30
  Dollar, Hertz & Thrifty Ma-pe 7.00 - 23.59
  la-su 7.30 - 23.30
  Europcar & Keddy Ma-pe 7.30 - 23.30
  la-su 8.00 - 23.30
  Goldcar 00.01 - 1.00 ja 6.00 - 23.59
  Rhodium 00.01 - 1.00 ja 6.00 - 23.59
  Sixt 00.01 - 00.30 ja 7.00 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Useimmat ruokailumahdollisuudet Bilbaon lentokentällä sijaitsevat lentokentällä lähtevien alueella, josta löytyy useita kahviloita ja ravintoloita, sekä herkkuja. Kahvila sijaitsee myös tuloaulassa. Samoin ostosmahdollisuudet, kuten verovapaa myymälä, jotka tarjoavat naisten vaatteita ja asusteita ja lehtikioski, sijaitsevat lentokentän lähtevien alueella. Lähtevien julkisella alueella löydät kioskin pienemmille välipaloille ja matka-tarvikkeita.

  Käteistä voi nostaa sekä saapuvien, että lähtevien lentojen alueella. Voit käyttää ilmaiseksi Wi-Fi:ta, joka on käytettävissä koko lentokentälllä ensimmäisen 30 minuuttin ajan, jonka jälkeen käytöstä on maksettava. Voit käyttää lentoaseman infoa palvelupisteissä, joka sijaitsee matkatavaroiden noutoalueella ja lähtöhallissa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Pääset Bilbaon keskustaan hetkessä lentokentältä - matka N-637 tietä pitkin kestää vain noin 15 minuuttia. Pääset helposti myös muihin Pohjois-Espanjan rannikkokohteisiin. Halutessasi autolla pääset nopasti ja helposti myös Välimeren rannikkokaupunkeihin, kuten Barcelonaan ja Valenciaan. Lisää reittejä Espanjassa ja hyödyllisiä ajovihjeitä löytyy täältä.

  Mitä tulee julkiseen liikenteeseen, bussiyhteyksiä löytyy Bilbaon keskustaan ja ympäröiville alueille. Bizkaibus tarjoaa palvelua Bilbaoon 20 minuutin välein päivisin, joka pysähtyy Gran Viassa, Paza Moyuassa ja Alameda Recaldessa. Alueellisia busseja liikennöi Pesa. Linja San Sebastianiin lähtee tunnin välein ja se pysähtyy Arrasateen, Bergaraan ja Eibariin, ja liikennöi kuusi kertaa päivässä. Kaikki bussit pysähtyvät sekä lähtevien, että saapuvien lentojen alueella.

  Pysäköinti

  Kun pysäköit Bilbaossa, sinulla on joko mahdollisuus käyttää pysäköintipaikkoja kadun varrella, joka toimii lippuautomaateilla, tai yhtä maanalaisista pysäköintialueista. Pistä tarkasti merkille liikennemerkit, sillä joissakin Bilbaon kaupunginosissa pysäköinti on varattu vain asukkaille.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Bilbao Airport kotisivut


  Lisätietoa Bilbaon lentokentästä

  Bilbao lentokenttä
  48180 Loiu, Biscay, Espanja
  IATA koodi: BIO
  ICAO koodi: LEBB
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 43.1804
  Pituusaste: 02.5438

  Yleistietoa: Bilbaon lentokenttä sijaitsee Loiun kunnassa Espanjan Baskimaassa ja on alueen tärkein lentokenttä. Se sijaitsee noin 9 km päässä, jonne pääset nopeasti vuokra-autolla.