Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BILBAO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Bilbao - Parhaat hinnat Auto Europella

  Jos suunnitelmissasi on tehdä seuraava loma Pohjois-Espanjassa, Auto Europe suosittelee idyllistä Bilbaon kaupunkia meren rannalla. Haluamme tehdä lomastasi mahdollisimman viihtyisän ja omatoimisen, siksi tarjoamme autonvuokrausta Bilbaossa edullisesti. Kauttamme löydät suuren valikoiman eri kokoisia ja hintaisia autoja. Pienin miniluokan auto sopii parhaiten mukaville kaupunkilomille yksin tai kahdestaan, kun taas kombit tarjoavat tarpeeksi tilaa isommille ryhmille matkatavaroineen. Haluatko viilettää rantateitä pitkin tyylillä? Kokeile siitä tapauksessa luksusauton vuokrausta Espanjassa Auto Europen kautta! Oman auton avulla voit tutustua paitsi Bilbaon kaupunkiin, mutta myös Baskimaan maaseutuun.

  Bilbao on Baskimaan suurin kaupunki ja kymmenenneksi suurin Espanjassa. Se on historian ja arkkitehtuurin kaupunki, joka yhdistää vuoriston ja meren. Tämä sekoitus tekee Bilbaosta erittäin suositun. Autonvuokraus Bilbaossa antaa mahdollisuuden vaeltaa Baskimaassa vapaaasi. Sinun tulee käydä Frank Gehryn suunnittelemassa Guggenheimin museossa. Kromi- ja metallirakennuksesta löytyy suuri kokoelma sekä modernia, että nykyajan taidetta. Voit myös nauttia oopperasta Eudkaldunan konferenssikeskuksessa ja konserttisalissa tai ihailla tämän kuuluisan rakennuksen arkkitehtuuria. Arkitehtuurista voit nauttia myös Bilbaon Casco Viejon vanhassa kaupungissa. Jos olet nälkäinen tai janoinen, voit kokeilla paikallisia tapaksia, siideriä tai viiniä. Matkaa Artxandan vuorelle mahtavaa kaupunkinäköalaa varten tai käy rannikolla merenrantakaupungeissa. Suunnittele halutessasi kiertomatka Baskimaassa oppaamme avulla.

  Liikenne

  Ajaminen Bilbaossa sen sijainnin ja kukkuloiden vuoksi saattaa vaikuttaa haastavalta. Kaupunki ulottuu joen molemmille puolille, jota ylittävät jopa 13 siltaa. Tämä tekee kaupungista hieman hankalamman kulkea autolla, sillä se on myös täynnä monia yhdensuuntaisia katuja, liikennevaloja ja rajoitettuja alueita. Vältä ajamasta ruuhka-aikoina varsinkin keskustan alueella. Muista keskustassa varautua hitaaseen liikenteeseen. Bilbaossa on kolme päätietä. AP-8 tulee Irunin ja Ranskan tai Santanderin suunnasta. Matkalla Madridista voit halutessasi ottaa reitin AP-68 tai Burgosista reitin A-636. Lisätietoja ajamisesta Espanjassa saat kuljettajan oppaastamme.

  Pysäköinti

  Bilbaossa on monia maanalaisia parkkipaikkoja, jotka ovat auki todella pitkään ja hyvin vartioituja. Vaihtoehtoisesti voit pysäköidä auton kadulla käyttämällä lippuautomaatteja. Pysäköinti on maksullista aamusta iltaan viikolla, lauantaisin vain iltapäivään saakka ja sunnuntaina maksutonta. Sinisillä alueilla pysäköinti on sallittu enintään kahdeksi tunniksi. Jotkut kaupungin pysäköintialueet ovat tarkoitettu yksinomaan vain asukkaille, joten lue tarkasti liikennemrkit. Edullisin mahdollisuus on jättää auto P+R parkkipaikoille metroasemien läheisyyteen ja matkustaa kaupungissa julkisilla.

  Maantieteelliset tiedot

  Bilbao sijaitsee Espanjan pohjoisosassa Nerviónjoen varrella ja noin 16 kilometrin päässä Biskajanlahdelta. Kaupunki sijaitsee Baskimaan kynnyksellä Cantabrian vuorten ja Pyreneiden välillä. Kunnan korkein kohta on 689 metrin Ganetavuori ja sen jälkeen 673 metrin Pagasarrin vuori. Biskajanlahden läheisyyden ansiosta Bilbaossa vallitsee valtameren ilmasto, jossa sataa ympäri vuoden ilman tarkkaan määriteltyä kuivaa kesää. Sateisinta on syksyllä ja alkukeväällä ja lumi on talvella harvinaista.

  Lentokenttä

  Bilbaon lentokenttä sijaitsee noin 9 kilometriä kaupungin pohjoispuolella. Se on kiireinen lentokenttä ja Baskimaan ja Pohjois-Espanjan tärkein, jolla käy vuosittain noin 4 miljoonaa matkustajaa. Rakennus on upea arkitehtuurinen teos, joka on saanut lempinimekseen kyyhkynen. Suuresta matkustajamäärästä huolimatta lentokenttä ei ole erityisen suuri, mutta sieltä löytyvät kaikki modernit mukavuudet. Autovuokraamot Bilbaossa löytyvät myös kaupungista, mikäli et nouda autoa lentokentältä.

  Bilbao Airport (BIO)
  Osoite: 48180 Loiu, Biskaja, Espanja.
  Puhelin: +34 913 21 10 00
  Nettisivut: www.aena.es

  Julkinen liikenne

  Bilbaon kaupunki sopii hyvin kävelylle ja pyöräilylle, koska useimmat nähtävyydet ovat lähellä toisiaan. Metro kulkee kaikille keskeisille paikoille kaupungin keskustassa, sekä syrjäisimmille esikaupunkialueille. Se liikennöi päivittäin klo 6.00-23.00 työpäivinä ja hyvin tiheään tahtiin työaikoina. Bilbobus vastaa kaupungin sisäisestä linja-autoliikenteestä ja bussit ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat matkustaa turistimassojen suosimien alueiden ulkopuolelle. Kaupungissa on myös yksi raitiovaunulinja, joka kulkee joen rantaa pitkin. Jos matkuastat useita matkoja lomasi aikana, harkitse Barik-lipun ostamista, jonka voi aina ladata haluamallasi summalla. Se on voimassa matrossa, busseissa ja paikallisjunissa. Bilbaosta on hyvät yhteydet Madridiin, Barcelonaan ja Galiciaan junalla. Säännöllinen linja-autoliikenne kulkee myös Santanderiin, San Sebastianiin ja Madridiin.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Bilbao