Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BOSTONIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Bostonin lentokentällä - Varaa nyt!

  Neljänsadan vuoden historia näkyy Massachusettsin osavaltion pääkaupungissa Bostonissa. Euroopan siirtolaiset asettuivat kaupunkiin 1600-luvun alkupuolella ja Boston on kaupunki, jolla on rikas historia, monipuoliset kaupunginosat ja vahva opetuksen, taiteen ja kulttuurin perintö. Suuntaa Freedom Trail polulle koko päiväksi, joka on neljän kilometrin pituinen reitti 16:sta Bostonin historiallisimman nähtävyyden ohi. Reitin varrelta löytyvät muun muassa Paul Revere House, Old North kirkko ja Faneuil Hall kauppatori. Kaksi tärkeintä viheraluetta Bostonissa ovat Boston Common ja viereinen Boston Public Garden, ensimmäinen Amerikan julkinen kasvitieteellinen puutarha. Jälkimmäisessä sijaitsevat kaksi suosittua patsasta, George Washingtonin patsas ja Make Way for Ducklings. Yksi maan vanhimmista taidelaitoksista sijaitsee Bostonissa. Nauti kulttuurista ja tutustu Bostonin sinfoniaorkesteriin, joka on tuottanut musiikkia taikaa vuodesta 1881. Muutamia muita näkemisen arvoisia kohteita Bostonissa ovat New Englandin akvaario ja Bostonin lastenmuseo, molemmat ovat suosikkeja myös lasten keskuudessa. New Englandin holokaustimuseo tarjoaa hyvin tunteisiin vetoavan kertomuksen juutalaisiin kohdistuvista julmuuksista. Koska Bostonissa on niin paljon nähtävää, tarvitset sopivan kuljetusmuodon, jonka avulla pääset kaikkialle matkalistallasi. Autonvuokraus Bostonin lentokentällä on erinomainen alku lomalle, voit suunnitella aikataulun halusi mukaan, eikä sinun tarvitse olla riippuvainen mistään muusta.

  Boston Loganin kansainvälinen lentokenttä, joka tunnetaan virallisesti nimellä Edward Lawrence Loganin kansainvälinen lentokenttä, Loganin kansainvälinen lentokenttä tai yksinkertaisesti Bostonin lentokenttä, on tärkein kansainvälinen lentokenttä, joka palvelee Bostonia ja Massachusettsia Yhdysvalloissa. Lentokenttä sijaitsee Itä-Bostonissa, noin 5 kilometrin päässä Bostonin keskustasta. Loganin lentokentällä tarjoaa lentoja Pohjois-Amerikkan, Latinalaisen Amerikan, Karibian, Lähi-Idän, Euroopan ja Aasian maihin. Erinomaisten yhteyksien ansiosta Euroopasta ja muista USA:n kaupungeista, Bostonin lentokenttä on yksi parhaista kohteista aloittaa lomasi USA:n itärannikolla. Moottoritie 95 vie sinut lentokentältä suoraan pohjoiseen esimerkiksi Portlandiin tai etelään New Yorkiin. Auto Europe haluaa varmistaa matkallesi mahdollisivan mukavan alun ja tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja lentokentällä. Teemme yhteistyötä lentokentän suurimpien ja kansainvälisten vuokraamojen kanssa, joten valinnanvaraa on paljon. Vertaa varausjärjestelmämme kautta vuokra-autojen hintoja Bostonin lentokentällä ja valitse tämän hetken paras tarjous. Sivujemme kautta saat varattua myös muutamia vakuutuksia ja suojia vuokra-autollesi mielenrauhaa varten. Muistathan, että Massachusettsin moottoriteillä peritään tietulleja ja niiden maksamisesta ja veloituksesta kannattaa aina keskustella valitsemasi vuokraamon kanssa paikan päällä.

  Lentokenttätiedot

  Bostonin kansainvälinen lentokenttä (BOS)
  Virallinen nimi: General Edward Lawrence Logan International Airport.
  Osoite: 1 Harborside Dr, Boston, MA 02128, USA.
  Puhelin: +1 (800) 235 6426
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee noin 5 kilometriä Bostonin keskustasta itään ja on yksi maan vilkkaimmista lentokentistä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Satoja kansainvälisiä ja Amerikan lentoja liikennöi Loganin lentokentältä joka päivä lähes kaikkialle maailmassa. Suomeen ei ole suoria lentoja, mutta muutamia suurimpia kansainvälisiä lentoyhtiöitä, jotka liikennöivät Eurooppaan, ovat Aer Lingus, Air France, British Airways, Delta Air Lines, Emirates, KLM, Lufthansa ja Norwegian.

  Mistä noudan vuokra-auton Bostonin lentokentältä?

  Kaikki autovuokraamot Bostonin lentokentällä sijaitsevat omassa autovuokraamojen keskuksessa. Alueelle pääset linja-autolla jokaisen terminaalin ensimmäisen kerroksen ulkopuolelta, joka liikennöi 5-6 minuutin välein. Tällä alueella on myös oma parkkialue, jonne sinun tulee jättää vuokra-autosi vuokran lopussa. Alue on helppo löytää, seuraa yksinkertaisesti kylttejä suuntaan "Rental Car Center" lentokentälle sapuessa. Tässä vuokraamoja, joiden kanssa teemme yhteistyötä Bostonin lentokentällä.

  Alamo Boston lentokenttä Alamo Bostonin lentokentällä
  15 Transportation Way,
  02128, East Boston, USA

  +1 (800) 462-5266
  Aukioloajat:
  24/7
  Avis Boston lentokenttä Avis Bostonin lentokentällä
  15 Transportation Way,
  02128, East Boston, USA

  +1 (617) 568-6600
  Aukioloajat:
  24/7
  Dollar Boston lentokenttä Dollar Bostonin lentokentällä
  100 Tomahawk Drive,
  02128, East Boston, USA

  +1 (866) 434-2226
  Aukioloajat:
  24/7
  Europcar Boston lentokenttä Europcar Bostonin lentokentällä
  15 Transportation Way,
  02128, East Boston, USA

  +1 (617) 567-4140
  Aukioloajat:
  24/7
  Hertz Boston lentokenttä Hertz Bostonin lentokentällä
  156 Tomahawk Drive, BLDG 42A
  02110, Boston, USA

  +1 (800) 654-4173
  Aukioloajat:
  05:00 - 23:59

  Terminaalit

  Bostonin lentokentällä on neljä matkustajaterminaalia A, B, C ja E. Lukuun ottamatta Yhdysvaltain lentoja tulli- ja rajavalvonnan kautta, saapuvat kansainväliset lennot saapuvat terminaaliin E, koska muissa terminaaleissa ei ole rajatarkastusvalvontaa. Kaikki terminaalit on yhdistetty kuljetusbussilla ja MBTA Silver Line linjalla, sekä terminaaleja A, B ja E yhdistää liikkuvat kulkutiet. Liikkuvat kulkutiet yhdistävät myös terminaalit keskitetylle pysäköintialueelle, joka on suunniteltu parempaa palvelua varten kaikkien neljän terminaalin ja itse autohallin välillä. Terminaali A on kaikista terminaaleista pienin ja B suurin, joka oli aikanaan jaettu kahteen osaan, mutta myöhemmin yhdistettiin yhdeksi. Kaikista terminaaleista löytyvät kaikki tarvittavat palvelut.

  Lentokenttäpalvelut

  Boston Logan tarjoaa kaikkea, mitä tarvitset mukavaa lentokenttäkokemusta varten. Nappaa mukaasi nopea suupala ennen lentoasi, käy ostoksilla tai istu kavereiden kanssa illalliselle. Palkitut ravintolat, pikaruokapaikat ja monet paikalliset putiikit tekevät Bostonin lentokentästä täydellisen paikan nauttia ruuasta ennen tai jälkeen lennon. Lentokentällä kaikista terminaaleista löytyy lehtikioskeja, jotka myyvät useita erilaisia tuotteita, sekä matkamuistomyymälöitä. Sen lisäksi löydät monia tuttuja vähittäiskauppiaita, Duty Free -myymälöitä ja ainutlaatuisia erikoisliikkeitä, joissa voit ostaa lahjoja, joita et löydä missään muualla. Kauppojen ja ravintoloiden lisäksi saatavilla on eri pankkeja ja niiden palveluita, valuutanvaihtoa, vesipisteitä, lastenhoitohuoneita, sekä lemmikkihuoneita. Terminaaleista A, B ja C löytyy lapsille tarkoitettuja leikkihuoneita ja jokainen terminaali on rakennettu mahdollisimman liikuntarajoitteisystävälliseksi. Boston Logan tarjoaa ilmaisen langattoman internetyhteyden kaikkialla lentokentällä mobiililaitteita varten. Voit kirjautua verkkoon hyväksymällä lentokentän käyttöehdot. Kansainvälisestä terminaalista E löytyvät Britis Airways, Emirates ja Lufthansa lentoyhtiöiden oleskelutilat. Autonvuokraus Bostonin lentokentällä onnistuu omalta autovuokraamojen alueelta lentokentän valtatien toisella puolella.

  Kulkuyhteydet Bostonin lentokentällä

  Autovuokraamosta Bostonin lentokentällä pääset nopeasti matkaan omalla autolla juuri sinne, minne haluat ja milloin haluat. Lentokentältä löytyy kuitenkin myös useita julkisen liikenteen muotoja. Helpoin ja edullisin, sekä suhteellisen nopea vaihtoehto on Bostonin hopea linja-autolinja. Se liikennöi lentokentältä suoraan kaupungin keskustaan ja on ilmainen. Linja-auto pysähtyy kätevästi jokaisen terminaalin edessä. Sininen metrolinja on paras vaihtoehto, jos haluat päästä oranssille linjalle. Metrolle löytyy lentokentän asemalta, jonne pääset monilla terminaalien kautta kulkevilla busseilla. Lentokentältä pääsee lautalla Pemberton Point satamaan Hullissa. Näiden kaikkien palvelujen lisäksi käytössäsi on myös lukuisia linja-autolinjoja. Logan Express vie sinut kätevästi suoraan keskustaan tai muutamille muille tärkeimmille pysäkeille. Taksit sijaitsevat jokaisen terminaalin saapuneiden aulan ulkopuolella.

  Pysäköintivinkkejä

  Boston Loganin lentokentällä on monia käteviä pysäköintimahdollisuuksia riippumatta siitä, tarvitsetko lyhytaikaisen, pitkäaikaisen, taloudellisen hinnan tai korkeatasoisen pysäköintipaikan. Katupysäköinti Bostonissa on melko rajallista useimmilla alueilla ja aina maksullista. Ainoastaan sunnuntaisin ja liittovaltion ja valtion juhlapyhinä katupysäköinti on maksutonta. Suurin osa paikoista kadulla on kuitenkin varattu vain asukkaille. Parkkimaksut vaihtelevat sen mukaan, miten lähellä keskustaa pysäköit ja monilta kaduilta löytyy uusia mittareita, joissa voit käyttää luottokortteja, seteleitä ja kolikoita. Kuitenkin monilla lähiöillä on edelleen käytössä vanhanaikaiset mittarit, joissa kelpaa vain kolikot. Voit ladata itsellesi Bostonin kaupungin pysäköintisovelluksen "Park Boston" ja etsiä ja maksaa parkkipaikoista matkapuhelimella. Monilla alueilla pysäköinti on aikarajoitettua. Säästää aikaa ja hermojasi ja pysäköi mieluummin parkkihalliin tai metrojen parkkipaikoille. Vaikka parkkihallit maksavat enemmän, ne antavat sinulle mielenrauhan ja kulkeminen julkisilla kaupungissa on usein nopeampaa ja helpompaa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Bostonin lentokentän kotisivut