Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO NEW YORK

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus New York - Löydä täydellinen autosi

  Tuskin mikään muu kaupunki maailmassa on verrattavissa New Yorkiin. Jättiläinen kaupunki varmasti kuuluu paikkoihin, joka on pakko nähdä ja kantaa nimitystä maailman keskus hyvästä syystä. Hyvin valmisteltu suunnitelma ja autonvuokrauksella New Yorkissa voit nähdä kaikki viisi kaupunginosaa. Silti kaupungissa on paljon tekemistä ja tarvitset suunnitelman matkareitillesi, jotta voit kokea mahdollisimman paljon vierailusi aikana.

  Jos etsit luotettavaa autonvuokrauskumppania New Yorkissa, olet tullut oikeaan paikkaan. Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Queens, Bronx tai jopa kohde kaupungin ulkopuolella, Auto Europe voi auttaa sinua löytämään sopivimman autovuokraamon New Yorkissa. Jotkut houkuttelevimmista kaupungeista vierailla New Yorkin ulkopuolella ovat varmasti Philadelphia ja Boston.

  Liikenne

  Kuten jokaisessa suuressa kaupungissa, ruuhkautuminen on erittäin todennäköistä New Yorkin liikenteessä, erityisesti kiireisillä kaupunkialueilla. Ajaminen New Yorkissa on melko samanlaista kuin muissa suurkaupungeissa. Kuitenkin liikennemerkit ovat englanniksi ja etäisyydet maileissa. Huomaa, että jotkin sillat ja tunnelit ovat maksullisia. Vuokratessa autoa usein tarvitset myö kansainvälisen ajokortin omasi lisäksi. Jos haluat matkustaa Kanadaan vuokra-autolla, sinun on ilmoitettava siitä varauksen yhteydessä ja katso, jos autovuokraamo New Yorkissa sen sallii. Katso lisätietoja ajamisesta USA:n kuljettajan oppaastamme.

  Pysäköinti

  New Yorkin asukkaat eivät käytä autoja niin usein ja pysäköintipaikkojen löytäminen voi olla haastavaa ja myös kallista. Helpottaakseen katujen puhtaanapitoa, vaihtoehtoisia toissijaisia sääntöjä on otettu käyttöön parkkipaikkajärjestelmässä. Parkkipaikat, joissa pysäköinti on väliaikaisesti kielletty, merkitään "P" kyltillä, jonka yli on vedetty viiva. Ole varovainen, kun valitset pysäköintipaikan vuokra-autollesi. Pidä silmällä näitä sääntöjä, sillä ne vaihtelevat huomattavasti eri aikoina. Normaalisti tämä sääntö perutaan tärkeinä vapaapäivinä. Päivitettyä tietoa saa verkossa.

  Maantieteelliset tiedot

  New York Cityllä on mielenkiintoinen maantieteellinen sijainti, suoraan Hudson-joen suulla Atlantin valtameren itärannikolla. Lukuisat vesistöt erottavat sen viisi lähiöä, joista Staten Island ja Manhattan ovat oikeita saaria, kun taas Brooklyn ja Queens ulottuvat pitkin Long Islandia ja Bronx on osa valtion manteretta.

  Luonnollisesti Atlantin välittömällä läheisyydellä on voimakas vaikutus kaupungin ilmastoon. Se luokitellaan kosteaan subtrooppiseen ilmastoon, New Yorkissa on kylmä talvi, tyypillisesti lumen kanssa. Kevät on yleensä lievä ja miellyttävä, varsinkin kesän lähestyessä. Satunnainen ukkonen keväällä ei ole kaupungissa yllätys. Vierailijoiden New Yorkissa kesällä tulee varautua kuumiin ja kosteisiin päiviin ukkosella, joiden tuloksena ajoittain tulee tornadoja. Onneksi melko harvoin hurrikaanit voivat olla vakava uhka kaupungille.

  Lentokenttä

  Vuotuinen turisteien, vierailijoiden ja matkustajien saapuminen New Yorkiin mitataan miljoonissa. Kaupunkia palvelee kaikkiaan kolme lentokenttää. Tärkein lentokenttä New Yorkissa on John F. Kennedyn lentokenttä, joka toimii useimpien kansainvälisten lentojen kenttänä. Toinen lentokenttä, jossa liikennöi kansainvälisiä lentoja on Newark International Airport. Se sijaitsee verrattain kauempana kuin kaksi muuta lentokenttää, se on moderni, siellä on vähemmän tungosta ja riittävästi kapasiteettia käsitellä myös joitakin kotimaan lentoja. Lentokentällä Queensissa nimeltään LaGuardian lentokenttä pääasiassa hoitaa kotimaan lentoja.

  John F. Kennedy International Airport (JFK)
  Osoite: New York, NY 11430, Yhdysvallat.
  Puhelin: +1 718-244-4444
  Nettisivut: www.jfkairport.com

  Newark International Airport (EWR)
  Osoite: 3 Brewster Rd, Newark, NJ 07114, Yhdysvallat.
  Puhelin: +1 973-961-6000
  Nettisivut: www.newarkairport.com

  LaGuardia Airport (LGA)
  Osoite: New York, NY 11371, Yhdysvallat.
  Puhelin: +1 718-533-3400
  Nettisivut: laguardiaairport.com

  Julkinen liikenne

  New York City, kuten odotetusti kaupungilta yli kahdeksalla miljoonalla asukkaalla, on kehittänyt julkisen liikenteen reittien verkoston. Nopein julkisen liikenteen kulkuväline on maanalainen metro, joka palvelee useita matkustajia päivittäin yli 422 asemalla. Myös bussi ja lautta ovat yleisesti käytössä. Monilla yrityksillä on hallussa rautatiepalvelut, kuten Amtrak, MTA ja NJ Transit. Useimmat tarjoavat reittejä lähiöihin, mutta Amtrak tarjoaa matkoja muihin suuriin kaupunkeihin maan keskiosassa. Viikkolipulla pääset matkustamaan kaupungin bussissa sekä lautalla Staten Islandille ja se on maksutonta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info New-York