Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BRASILIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Brasilia - Varaa ja säästä

  Vuokraa auto Brasiliasta ja aja maailman viidenneksi suurimmassa valtiossa maapallolla, joka on myös suurin valtio Etelä-Amerikassa. Pääkaupunki Brasilia on neljänneksi suurin kaupunki joka on myös listattu maailmanperintökohteeksi UNESCOn toimesta. Autonvuokraus Brasiliassa antaa sinulle vapauden tutkia kaunista maaseutua ja rantoja mutkittelevien kylien kautta. Jos olet matkalla Amazonin joelle tai Iguassun vesiputouksille, neliveto voi olla sinulle parempi vaihtoehto. Auto Europe tarjoaa vuokra-autoja kaikissa suurimmissa kohteissa eri autovuokraamoilta Brasiliassa, jotta lomastasi tulisi mahdollisimman joustava. Auto Europe on omistautunut löytämään sinulle vuokra-auton, joka sopii tarpeillesi ja matkasuunnitemiisi, sekä sallii sinulle matkan halki kuuluisien rantojen, tuulisia teitä ja Amazonin jokea pitkin ympäri Brasilian lumoavia värejä ja ääniä.

  Nauti täysillä autonvuokrauksestasi

  Lähde Sao Pauloon, Brasilian suurimpaan kaupunkiin. Sao Paulolla on suuri vaikutus kauppa-alalla, raha-asioissa, taiteessa ja hauskanpidossa ympäri maan, ja se kaikki tulee suoraan sen kansainvälisestä kulttuurista. Sao Paulossa kannattaa käydä tutustumassa Pinacoteca de Sao Pauloon, Brasilian tärkeimpään museoon. Aja katsomaan Edificio Altino Arantes, jonka 33:sta kerroksesta näkymä on mitä upein. Hyppää autoon ja aja pohjoiseen, jossa voit hegittää vuoristoilmaa samalla kun ajat merenrantaa pitkin ja päätät, mille rannalle pysähtyä uimaan.

  Vaihtoehtoisesti tee autonvuokraus Brasilian Rio de Janeirossa, jossa voit kokea monia maailman tunnetuimpia nähtävyyksiä alkaen jättiläismäisestä Kristus-patsaasta kaupungin yllä, joka äskettäin nimettiin yhdeksi maailman seitsemästä ihmeestä. Aja autolla Rion läpi ja koe upeat maisemat vuorien ja meren välillä ja vietä aikaa esimerkiksi Copacabana ja Ipanema rannoilla. Avaa ikkunat ajaessasi ja kuuntele samban rytmiä.

  Liikennesäännöt ja huoltoasemat

  • Brasiliassa ajetaan tien oikealla puolella ja ohitetaan vasemmalta.
  • Ellei toisin tieviitoilla mainita, oikealta tulevalla on aina etuajo-oikeus risteyksissä.
  • Kun ajat autolla moottoriteillä, ota huomioon, että et saa ohittaa oikealta. Voit ohittaa oikealta vain silloin, jos liikenne on ruuhkainen.
  • Matkapuhelimia voi käyttää ainoastaan hands-free laitteen kanssa.
  • Jos joudut onnettomuuteen, ota yhteyttä hätänumeroon 193, 190 poliisille ja 192 ambulanssille.
  • Kaikilla on oltava turvavyö kiinnitettynä, sekä edessä, että takana. Tämä koskee myös lapsia.
  • Jos lapset ovat liian pieniä turvavyön käytölle, heidän on istuttava lastenistuimissa.
  • Pysäköi aina liikenteen kulkusuuntaan, ei sitä vastaan.
  • Voit kääntyä oikealle punaisissa valoissa, jos se on sallittu.
  • Ajo varvastossuissa on kielletty.
  • Kun ajat liikenneympyrään, päästä ensin ohi ympyrässä olevat.
  • Hultoasemia on helppo löytää suurimmissa kaupungeissa ja päämoottoriteillä.
  • Tutustu meidän Brasilian kuljettajan oppaaseen lisätietoja varten matkallesi.

  Tiemaksut

  Brasiliassa on maksullisia teitä ja suurin osa niistä löytyy Sao Paulon alueelta. Maksukopit (portugaliksi Pedagio) voi löytää myös seuraavilla alueilla: Bahia, Parana, Rio de Janiero, Rio Grande do Sul, Minas Gerais, ja Santa Catarina. Maksu riippuu ajamasi auton koosta. Pidä huoli siitä, että sinulla on paljon käteistä ja pientä vaihtorahaa tiemaksuja varten.

  Ikävaatimukset

  Brasiliassa voit ajaa autoa 18 vuotiaana, mutta useammat autovuokraamot vuokraavat autoja vain 21-vuotta täyttäneille. Tämä kuitenkin riippuu autovuokraamosta ja voi vaihdella. Alle 26-vuotiaiden kuljettajien on normaalisti maksettava paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksu.

  Valuutta

  Brasilian rahayksikkö on Brasilian Real (BRL). Käteinen ja luottokortit hyväksytään laajalti. Myös sirullisia ja PIN-koodilla olevia luottokortteja hyväksytään melkein kaikkialla. Älä anna luottokorttiasi kenellekkään maksun maksamiseski, pidä se itselläsi ja skannaa se itse maksukoneessa. Euroja voi vaihtaa pankeissa tai rahanvaihtopisteissä realeiksi. Muista ilmoittaa pankillesi, jos aijot käyttää korttiasi ulkomailla.

  Aikaero

  Brasiliassa on kolme aikavyöhykettä, joista kaksi on matereella ja Fernando de Noronhan saari on omassa aikavyöhykkeessä. Mantereella esimerkiksi Rio de Janeiro on kolme tuntia Suomen aikaa jäljessä, mutta Manaus kuuluu eri aikavyöhykkeeseen, joka ei vaihda kesäaikaan. Manauksessa siis aikaero on talvella - 5 tuntia ja kesällä - 6 tuntia.

  Sanakirja

  Brasilian virallinen kieli on portugali, mutta Brasilian portugali eroaa hiukan Portugalin portugalista. Englantia osaavat harvat ja sillä pärjää lähinnä suurimmilla turistialueilla. Kokosimme alla olevalle listalle muutaman hyödyllisen fraasin ja sanoja portugaliksi tulevaa matkaasi varten.

  Hei - Ola
  Hyvää huomenta - Bom dia
  Kiitos - Obrigado
  Näkemiin - Adeus
  Paljonko tämä maksaa? - Quanto custa este?
  Missä on poliisiasema? - Onde e a delegacia de policia?
  Missä on sairaala? - Onde esta o hospital?
  Yhdensuuntainen tie - Rua de sentido unico
  Moottoritie - Auto-estrada
  Pysäköinti kielletty - Proibido estacionar
  Tietyöt - Obras em estradas

  Verkkovirta

  Sähkövirta Brasiliassa vaihtelee kaupunkien välillä 110V, 127V tai 220 V. Rio de Janeirossa ja São Paulossa käytetään 110V kun taas pääkaupungissa käytössä on 220 V ja 60 Hz (Suomessa 50 Hz). Tarkista, paljonko jännite on omassa laitteessasi ja voitko käyttää sekä 50 Hz, että 60 Hz. Pistokkeita on kahta eri tyyppiä, joista toinen on amerikkalaismallinen (2 litteää piikkiä) ja toinen eurooppalainen (2 pyöreää piikkiä). Pistokkeesta ei pysty päättelemään jännitettä. Suositeltavaa on tarkistaa jännite ennen käyttöä ja adapterin mukana pitämistä.

  Viisumi ja suurlähetystöt

  Suomalaiset eivät tarvitse viisumia alle 90 päivää kestävillä turistimatkoilla Brasiliaan. Jos haluat oleskella maassa pidempään, sinun tulee rekisteröityä Suomen suurlähetystöön tai lähimpään kunniakonsulaattiin. Maahan saapuessa matkustajan on täytettävä maahantulokortti, joka on pidettävä mukana koko maassaoleskelun ajan. Lomake kerätään pois maasta poistuttaessa. Suomen suurlähetystö löytyy Brasilian pääkaupungista Brasiliasta ja kunniakonsulaatteja löytyy useita, esimerkiksi Rio de Janeirosta, Sao Paulosta ja Salvadorista.

  Suomen suurlähetystö, Brasília
  SES - Avenida das Nações, Qd 807, Lt 27
  CEP 70417-900 Brasília-DF
  Puhelin: +55-61-3443 7151
  Sähköposti: sanomat.bra@formin.fi

  Käytännöllisiä linkejä

  Brasilia turisti-info