Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT BRASILIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Brasilia

  Edullisella vuokra-autolla Brasiliassa Auto Europen kautta voit matkustaa mukavasti, joustavasti ja omien toiveidesi mukaan samalla, kun tutustut maailman viidenneksi suurimpaan valtioon. Jos haluat kokea suuria hektisiä kaupunkeja, paras aika lomalle on suuren karnevaalin aikana. Brasilialaiset juhlivat tätä erityisellä tavalla! Tanssin, musiikin ja tietenkin Brasilian vertaansa vailla olevan elämänilon voi tuntea joka paikassa. Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoluokkia pienistä ajoneuvoista luksusautoihin. Tutki ajoneuvovalikoiman opasta ja valitse oikea auto Etelä-Amerikan unelmalomallesi.

  Vuokraa miniluokan auto Brasiliassa

  Miniluokan autonvuokrausKoe Rio de Janeiron vilkas kaupunki miniluokan autolla. Jos matkustat yksin tai kahdestaan muutaman päivän ajan ja haluat liikkua vapaasti suurten kaupunkien kaduilla, miniluokan auto voi olla oikea valinta. Pienet autot sopivat kaupungin viidakkoon ja ovat myös melko käteviä pysäköintitilaa etsiessä kiireisillä kaupunkialueilla.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Renault Clio, Nissan March, Ford KA, Smart Four, Renault Clio, Hyundai i10 ja muita.

  Vuokraa economy-luokan auto Brasiliassa

  Economy autonvuokrausAja rannalta rannalle economy-luokan autolla ja nauti Atlantin valtamerestä Copacabanassa ja Ipanemassa. Kuuluisalle Rion Kristus-patsaalle ei pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä ja taksi voi tulla kalliiksi. Economy-luokan autolla sen ei pitäisi olla ongelma. Nämä ajoneuvot ovat ihanteellisia kaupunkimatkoille Brasilian suurkaupungeissa etelä- tai pohjoisosissa.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Renault Clio, Peugeot 208, Fiat Punto, Mitsubishi Colt, Nissan Micra, Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Smart Four, Opel Corsa Diesel, Ford Fiesta ja muita.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Brasiliassa

  Kompakti autonvuokrausJos matkustat Brasiliassa kolmen tai neljän hengen ryhmässä tai jos sinulla on paljon matkatavaroita mukanasi, kannattaa valita suurempi kompaktiluokan auto. Nauti täysin erilaisista maisemista ajaessasi moottoriteillä ja rannikkoalueilla kompaktiluokan autossasi. Älä unohda pysähtyä yhdessä kuuluisista grilliravintoloista ja hemmottele itseäsi herkullisella, grillatulla pihvillä.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Ford Novo Ka, Fiat Fiorino, VW Saveiro, Fiat Idea, Hyundai HB20, Nissan Versa, Toyota Etios ja muita.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Brasiliassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausNauti lisämukavuudesta keskikokoluokan autolla maksamatta silti kovin paljon korkeampaa hintaa kuin alemmilta luokilta. Keskikokoluokan autot ovat neliovisia, joihin mahtuu enintään viisi matkustajaa, yksi iso ja kaksi pientä matkalaukkua. Koska sää Brasiliassa on kuuma vuoden ympäri, ilmastointi, joka löytyy aina keskikokoluokan autoista on kätevä ominaisuus.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Nissan Sentra, Nissan Versa, Renault Duster, Chevrolet Spin, Fiat Doblo, VW Voyage ja muita.

  Vuokraa perheauto Brasiliassa

  Perheauton vuokrausVaraa perheluokan auto Brasiliassa, jos matkustat jopa viiden hengen ryhmässä ja pidempiä matkoja. Perheluokan ajoneuvojen tilavaan takakonttiin mahtuu jopa kaksi suurta ja kaksi pientä matkalaukkua. Säilytystilan lisäksi myös auton sisältä löytyy runsaasti jalkatilaa mukavaa ajokokemusta varten, etenkin pitkillä matkoilla Brasiliassa. Lapsiperheille sopiva autoluokka on ihanteellinen perhelomille.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Ford Fusion, Renault Fluence, Ford Rangers 4x4 Double Cab ja muita.

  Vuokraa luksusauto Brasiliassa

  Luksusauton vuokrausHaluatko vuokrata luksusluokan auton Brasiliassa, koska haluat tehdä matkastasi erityisen? Auto Europelle se ei ole ongelma! Laajan valikoiman ansiosta luksusajoneuvoja voimme tarjota glamouria, tyylikästä suunnittelua ja erinomaisen ajo-kokemuksen. Päätä, haluatko ajaa Rio de Janeirossa avoautolla tai tyylikkäässä Mercedes C180:ssa. Nämä hetket muistetaan ikuisesti!
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Ford Fusion US, Mercedes C180, Fiat Toro Freedom ja muita.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Brasiliassa

  SUV-auton vuokrausMaastoautot, joita voit varata kauttamme Brasiliassa, eivät ole vain suuria ajoneuvoja, jotka sopivat erinomaisesti ryhmämatkoille. Ne tarjoavat lisää mukavuutta, runsaasti tilaa sisällä ja takakontissa matkatavaroille, joka sopii urheiluvälineiden kuljettamiseen. Kiertomatkat ovat erinomainen tapa viettää aikaa rakkaiden kanssa vierailemalla nähtyvyyksillä nauttiessa kesän kauneudesta. Matkusta mukavasti Brasilian kaduilla SUV-luokan autolla.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Renault Duster, Ford Eco Sport, Dacia Duster, Jeep Renegade, Audi Q3, Ford Ranger 4x4 ja muita.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Brasiliassa

  Tila-auton vuokrausPitkille matkoille tarvitset tavallisesti enemmän matkatavaroita. On hyvä tietää, että tila-autot mallista riippuen tarjoavat tilaa enintään 12 matkustajalle, sekä myös matkalaukuille. Ryhmille tila-autot ovat erityisen käteviä, koska sinun ei tarvitse olla erillään matkan aikana. Tila-auton vuokraus Brasiliassa on myös tapa säästää rahaa kahden erillisen auton vuokraamisen sijasta.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Mercedes Vito, Chevrolet Spin 5 + 2, Fiat Doblo, Fiat Doblo 5 + 2, GM Spin 5 + 2 ja muita.
  Etkö ole varma, mikä luokka sopii matkallesi? Voimme neuvoa ja auttaa sinua löytämään oikean ajoneuvon. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, voit soittaa meille seitsemänä päivänä viikossa. Jos haluat varata suoraan verkossa, käytä yllä olevaa varausjärjestelmää. Muutamalla askeleella löydät kaikki saatavilla olevat ajoneuvot Brasiliassa.