Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BRYSSELIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Bryssel lentokenttä - Varaa ja säästä

  Autolla autonvuokraamosta Brussels lentokentältä voit olla matkalla tutustumaan Belgian pääkaupunkiin ja sen kauniiseen ympäristöön paljon nopeammin. Auto Europella tarjoamme ensimmäisen luokan laadukkaita autonvuokrauspalveluja, jotka sopivat kaikkien matkailijoiden tarpeisiin lyömättömillä hinnoilla. Meidän erinomaisella asiakaspalvelulla ja yhteistyökumppanuuksilla laajalla valikoimalla autovuokraamoja ympäri maailmaa, voimme auttaa löytämään täydellisen ajoneuvon autonvuokraukselle Brysselin lentokentällä lomallesi Belgiassa. Tästä kaikesta kertovat myös hyvin positiiviset autonvuokrauksen asiakasarvostelut Brysselistä.

  Lentokenttätiedot

  Bryssel Airport (BRU)
  Virallinen nimi: Brussels Zaventem Airport tai Brussels National.
  Osoite: Leopoldlaan, 1930 Zaventem, Belgia
  Puhelin: +32 2 753 77 53
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 18 kilometriä koilliseen Brysselistä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Noin 70 lentoyhtiötä liikennöi Brysselin lentokentällä. Suuret lentoyhtiöt ovat: Aer Lingus, Air Canada, Air Europa, Air France, Air Transat, Alitalia, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Czech Airlines, Delta Air Lines, easyJet, Emirates, Ethiopian Airlines, Etihad Airways, Finnair, Hainan Airlines, Iberia, Icelandair, Jet Airways, KLM, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Qatar Airways, Ryanair, SAS, Swiss International Air Lines, THAI, Thomas Cook Airlines ja United.

  Terminaalit

  Brysselin lentokentällä on kaksi terminaalia. Terminaali A on tarkoitettu Euroopan lennoille Schengenin alueella ja Brussels Airlines lennoille Afrikkaan ja Amerikkaan. Terminaali B on tarkoitettu Euroopan kohteita varten Schengen-alueen ulkopuolelle ja kohteille Euroopan ulkopuolelle. Molemmat terminaalit on yhdistetty käytävällä nimeltään Connector.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autonvuokrauksen Brysselin lentokentällä löydät saapuneiden terminaalissa, ellei toisin mainita. Muista ottaa mukaasi Auto Europen varausvahvistus ja tarkista oman vuokraamosi nimi.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 6.30 - 23.30
  Europcar 6.30 - 23.00
  Hertz 6.30 - 23.30
  Thrifty 6.30 - 23.30

  Lentokenttäpalvelut

  Brysselin lentokentällä on monenlaisia palveluja, jotta sinulla on turvallinen ja mukava matka. Löydät valikoiman kahviloita, baareja ja ravintoloita, joissa voit napata purtavaa. Lentokentällä on saatavilla 60 minuuttia ilmaista WiFi:ta. Lentokentältä löydät myös valuutanvaihtoa, pankkiautomaatteja, apteekin, postin ja kauppoja. Huoltoasema sijaitsee lähellä lentokentän uloskäyntiä.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Jos noudat vuokra-auton suoraan lentokentältä, se on vain 18 minuutin ajomatka päässä Brysselin kaupungista. Saat lisätietoja ajo-ohjeista Belgiassa täältä.

  Mikäli et nouda vuokra-autoa Brysselin lentoasemalta, mutta sen sijaan keskustan toimistosta, useat julkisen liikenteen muodot vievät sinut kaupungin keskustaan. Bussit ja junat ovat saatavilla lentokentältä keskustaan. Sinulla on jopa mahdollista nousta lentokentältä kotimaisiin tai kansainvälisiin juniin. Vuokra-autolla sinulla on myös mahdollisuus tutkia ympäröiviä kaupunkeja Belgiassa, kuten Antwerpen tai Charleroi.

  Pysäköinti

  Voi olla vaikea löytää katupysäköintiä ruuhka-aikana Brysselin keskustassa. On suositeltavaa etsiä pysäköintipaikka sivukaduilla tai pysäköintialueilla. Kahdeksan liityntäpysäköintialuetta löytyy kaupungin laitamilla. Täällä voit pysäköidä auton ja matkustaa kaupungin keskustaan julkisella liikenteellä. Jotkut hotellit tarjoavat myös vierailleen pysäköintipaikan. Matkustaminen ruuhka-aikojen ulkopuolella on suositeltavaa, koska tiet ovat vähemmän ruuhkaisia.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Bryssel Airport kotisivut


  Lisätietoa Brysselin lentokentästä

  Brysselin lentokenttä
  Leopoldlaan
  1930, Zaventem, Belgia

  IATA koodi: BRU
  ICAO koodi: EBBR
  Wikipedian sivu
  LeveyLaste: 50.5405
  PituuLaste: 4.2904

  Yleistietoa: Brysselin Zaventemin lentoasema on Bysselin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin 12 kilometrin päässä keskustasta.