Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BRYSSEL

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Brysselistä Auto Europen kanssa

  Bryssel on kaupunki keskiaikaisilla linnoilla, jotka kohoavat nykyajan arkkitehtuurin vieressä. Sitä pidetään yhtenä Euroopan kaikkein epätavallisimmasta kaupungeista. Bryssel on aidosti monikielinen, EU:n ja Naton koti, ja eniten asutettu alue Belgiassa yli 1,8 miljoonalla asukkaalla. Se on myös Belgian pääkaupunkiseutua. Autonvuokraus Brysselissä auttaa tutustumaan kaupunkiin ja maaseuduilla, joilla Belgia ylpeilee, omaan tahtiin. Bryssel tarjoaa sinulle mahdollisuuden vierailla Grand-palatsissa, maailmanperintökohteessa, ja vanhassa goottilaisessa raatihuoneessa keskustassa. Sinun täytyy nähdä kuninkaanlinna ja mannekiini Pis, kuuluisa pronssinen suihkulähde pienellä pissapojalla, joka on merkittävä matkailukohde ja kaupungin symboli. Mutkittele kaduilla ja nauti kaupungin menosta, tai istu alas ja syö mereneläviä lounaaksi. Autonvuokraus Auto Europelta on edullinen tapa tutustua Brysselin kaupunkiin ja sen ympäristöön. Päiväretki Antwerpeniin on erittäin suositeltavaa. Tutustu myös ennen matkaasi muutamien asiakkaittemme autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Brysselistä.

  Liikenne

  Autonvuokraus Brysselissä ja ajaminen ei eroa paljon mistään muusta Euroopan suurkaupungista. Kaupungista löytyy joitakin hyvin kapeita katuja, jotka voivat ajoittain olla ruuhkaisia. Kun olet Brysselin ulkopuolella, sinulla on enemmän tilaa ja vapautta liikkua maanteillä. Tutustu hyödyllisiin vinkkeihin ajamiseen ja liikennesääntöihin Belgiassa meidän ajo oppaasta.

  Pysäköinti

  Pysäköinti Brysselin keskustassa voi olla haastavaa ruuhka-aikana. Kuitenkin kaupungista löytyy paljon pysäköintialueita, joilla maksetaan per tunti. Katupysäköinti on suurimmaksi osaksi varattu kaupungin asukkaille. Kaupungissa on kaksi pysäköntialuetta, punainen ja vihreä, joista punainen on kalliimpi. Pysäköinti on maksullista normaalisti prejantaista lauantaihin ja rajoittuu 2-3 tuntiin. Jos voit, jätä auto kaupungin laitamille ja matkusta metrolla tai käytä liityntäpysäköintipaikkoja. Brysselin laitamilta löytyy kahdeksan ilmaista liityntäpysäköintipaikkaa, aivan joukkoliikenteen lähistöllä.

  Maantieteelliset tiedot

  Bryssel, ranskaksi Bruxelles, hollanniksi Brussel, on virallisesti Brysselin pääkaupunkialue. Bryssel sijaitsee muutama kilometri pohjoiseen eteläisestä ranskankielisestä alueesta ja hollantilaisesta alueesta pohjoisessa. Vaikka ranska on enemmistön kieli, se on nyt aidosti monikielinen kaupunki ja monet ihmiset matkaavat Brysseliin töihin. Brysselissä on 19 kuntaa, jotka ovat vastuussa omista kouluista, teistä ja lainvalvonnasta. Sää Brysselissä voi olla arvaamaton ja sateinen. Keväällä, kesällä ja syksyllä on paras aika käydä Brysselissä. Kuitenkin myös harmaana talvena Bryssel tarjoaa monia talvimarkkinoita, jotka voivat kirkastaa minkä tahansa päivän.

  Lentokenttä

  Brysselin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 12 kilometriä kaupungista, josta on myös hyvät likkenneyhteydet keskustaan ja ympäröiviin kaupunkeihin. Lentokentällä kaikki palvelut sijaitsevat terminaalirakennuksessa. Autovuokraamot Brysselin lentokentällä ovat helposti saavutettavissa.

  Brussels Airport (BRU)
  Osoite: A201, 1930 Zaventem, Belgia.
  Puhelin: +32 2753 7753
  Nettisivut: Bryssel airport

  Julkinen liikenne

  Julkisen liikenteen verkosto Brysselissä ja Belgiassa on erittäin hyvä. Matkustajilla on käytössä metro, junat, bussit ja raitiovaunut, jotka liikennöivät säännöllisesti ympäri kaupunkia. Voit käyttää kaikissa julkisen liikenteen kulkuvälineissä samaa lippua keskustassa. Voit ostaa lippuja yhdeksi tunniksi tai jopa kokonaiseksi päiväksi. Brysselistä on myös hyvär yhteydet Lontooseen, Amsterdamiin ja Pariisiin suurnopeusjunilla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Bryssel