Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BUCHBINDER

  • 8.2
  • 8.4
  • 8.9
  • 9.5
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  March 01
  Long queues when arriving
  February 16
  We got our car from Europcar desk in Munich AirPort and provided car was brand new VW Passat Wagon. (110km on the trip meter!) Service during check in and return was prompt but had to ask twice to get the car inspected during...
  September 19
  Toimi mainiosti, auto uusi ja hyvä
  Lue lisää

  Autonvuokraus Buchbinder: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Buchbinder autonvuokraus - Auto EuropeVuonna 1957 perustettu Buchbinder Rent-a-Car on yksi suurimmista autovuokraamoista monissa Euroopan suosituimmissa kohteissa, mukaan lukien Saksa, Itävalta, Unkari, Slovakia ja Italia. Vuokraamon pääkonttori sijaitsee Regensburgissa ja se tarjoaa kertaluonteisia ja pitkäaikaisia vuokrausratkaisuja lukuisissa kohteissa sekä kaupungeissa, että lentokentillä suurella valikoimalla ja laadukkaalla palvelulla.

  Buchbinderin laaja ajoneuvovalikoima sisältää laajan valikoiman henkilöautoja, maastoautoja ja pakettiautoja, jotka sopivat pitkille kiertomatkoille tai kiertoajeluille kaupungissa. Lisäksi yrityksellä on hieno valikoima ylellisiä limusiineja, jotka ovat ihanteellisia erityistilaisuuteen. Samalla sinulla on myös mahdollista vuokrata tila-auto erikoismatkoille koko perheen kanssa.

  Buchbinder Rent-a-Car on luotettava ja osaava autovuokraamo, joka jatkaa nousuaan autonvuokrauksen alalla kolmesta erityisestä syystä. Ensinnäkin sen ajoneuvovalikoima on erittäin suuri ja monipuolinen, joten autonvuokraus Buchbinderillä tuo asiakkaille aina heidän toivoman ajoneuvon. Lisäksi yritys tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että he saavat aina parhaan mahdollisen tarjouksen. Ja kolmanneksi, Buchbinderin varausjärjestelmä on nopea, joustava ja mutkaton, mikä tarkoittaa, että matkustajat voivat valita ja varata ajoneuvonsa nopeasti ja helposti ilman tarpeettomia esteitä.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että ajoneuvon vuokraus Buchbinderillä takaa markkinoiden halvimmat hinnat ja kattavimman palvelun, puhumattakaan suuresta autovalikoimasta ja laajasta määrästä lisäpalveluita ja lisävarusteita, jotka joko sisältyvät hintaan tai ovat saatavilla pyynnöstä. Se on autovuokraamo, johon voit luottaa täysin, koska kaikkia sen autoja huolletaan säännöllisesti itsestään selvänä asiana.

  Auto Europen läsnäolo autonvuokrausmarkkinoilla on jatkunut jo yli 65 vuotta, jonka aikana yritys on saavuttanut kadehdittavan maineen ja miljoonat matkustajat ympäri maailmaa vuosittain valitsevat meidät, koska olemme rakentaneet globaaleja liittoja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Yhteistyössä monien matkakumppaneidemme kanssa takaamme ensiluokkaista palvelua kilpailukykyisin hinnoin yhdessä kaikkien johtavien vuokrayritysten kanssa maailmalla. Jos varaat Buchbinderin tai jonkin muun vuokraajan kanssa, jotka ovat saatavilla korkeatasoisen varausjärjestelmän kautta, voit olla varma, että saat korkealaatuisen asiakaspalvelun paikalliselta kumppaniltamme.

  Autovuokraamo Buchbinder: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Auto Europella on erittäin läheiset työsuhteet Buchbinderin kanssa ja sen seurauksena voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisia vuokratarjouksia markkinoiden halvimpaan hintaan. Perustettu useita vuosia sitten, korkealaatuinen yhteistyö tarkoittaa, että voimme taata sinulle alhaisimmat hinnat seuraavalle autovuokrauksellesi! Tarjoamme parhaat hinnat Euroopassa yhdessä kattavimpien vakuutusvaihtoehtojen kanssa.

  Autonvuokraus Buchbinderillä takaa aina käteviä nouto- ja palautuspaikkoja sekä korkealaatuisen asiakaspalvelun. Yhteistyö kanssamme varmistaa erinomaisuutta, ammattimaisuutta ja asiakastyytyväisyyttä ajoneuvojen vuokrausprosessin kaikissa vaiheissa. Lisäksi palkitut vuokra-asiantuntijamme auttavat sinua 7 päivänä viikossa. He vastaavat mielellään varauksiin liittyviin kysymyksiin ja antavat sinulle vinkkejä tai hyödyllisiä neuvoja matkan suunnittelun auttamiseksi.

  Olemme aina valmiita toimimaan puolestasi, varsinkin jos sinulle ilmenee ongelmia. Muista siis, että olemme aina täällä sinua varten. Tutustu meidän saamiin arvosteluihin äläkä epäröi soittaa meille, kun päätät varata auton Buchbinderiltä maailman suurimman autonvuokrausvälittäjän, Auto Europen kautta! Pidämme huolta kaikista tarpeistasi ja saatamme sinut matkaan viipymättä. Älä tyydy vähempään ja varaa Auto Europen verkkosivun kautta ja saat laatua ja palvelua, jota voit odottaa arvostetulta vuokraamolta, kuten Buchbinder. Kun käytössäsi on sekä Buchbinderin tehokkuus että Auto Europen maineikas asiakaspalvelu, sinun ei tarvitse huolehtia tarpeesta tarvita apua tien päällä, koska koko tiimimme on valmiina käsittelemään mahdollisia ongelmia.

  Uniikki Buchbinderin autonvuokrauskokemus

  Olet vain muutaman klikkauksen päässä Buchbinderin erinomaisesta autonvuokrauspalvelusta. Löydä oma vuokra-auto Buchbinderillä tämän sivun yläosassa olevan varausjärjestelmän kautta. Valitse ajoneuvo ja vertaa sitä kaikkien muiden paikallisten vuokraamojen, kuten Europcarin ja Sixtin tarjouksiin monien joukossa. Huomaa, että sinulla on myös mahdollisuus varata lisävarusteita, kuten navigaattori, lastenistuimet jne., kun valitset ajoneuvosi ja teet varauksen.

  Muodosta oma kokemuksesi Buchbinderin kanssa Auto Europen kautta ja tutustu uusiin kohteisiin, kuten Unkari ja Slovakia. Suorita varauksesi verkossa tai puhelimitse yhden varausasiantuntijamme kanssa palvelunumerosta. He auttavat mielellään kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.