Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO UNKARI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Unkari - Löydä täydellinen autosi

  Onko sinulla suunnitelmissa matka Unkariin? Autonvuokrauksella Ukarista Auto Europen kautta voit tutustua tähän kuvankauniiseen Itä-Euroopan maahan omaan tahtiin. Auto Europella on kokemusta autonvuokrauksen alalta vuokra-autojen välittäjänä jo yli 60 vuoden ajan. Teemme yhteistyötä maailman johtavien autovuokraamojen kanssa, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme luotettavaa palvelua ja suuren valikoiman eri autoluokkia. Lähde unohtumattomalle lomalle Auto Europen vuokra-autolla! Tutustu autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Unkarista nähdäksesi, mitä entisillä asiakkaillamme on sanottavaa.

  Unkarissa tarjoamme useita eri vaihtoehtoja; voit vuokrata autosi autovuokraamoista Unkarissa lentokentiltä, rautatieasemilta tai valita sopivan noutotoimiston lukuista kaupunkitoimistoista. Unkarin ainutlaatuinen kulttuuri tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Voit aloittaa matkasi pääkaupungista Budapestista, josta on mainiot kulkuyhteydet joka puolelle maata lännestä itään ja etelästä pohjoiseen!

  Nauti täysillä autonvuokrauksestasi

  Haluamme varmistaa, että matkastasi Unkarissa tulee ongelmatonta ja mahdollisimman joustavaa ja siksi olemme keränneet tälle sivustolle tärkeää tietoa Unkarista ja sen liikennesäännöistä ja muista määräyksistä.

  Liikennesäännöt ja huoltoasemat

  • Unkarissa on tien oikeanpuoleinen liikenne ja ohitus tapahtuu vasemmalta.
  • Turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista.
  • Alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen Unkarissa on kielletty ja edes pieni määrä alkoholia veressä ei ole sallittu.
  • Liikennesakot voi maksaa postitoimistossa "yellow cheque"- pisteissä tai tilisiirrolla. Käteisellä ei voi maksaa suoraan poliisille. Mikäli sakkoa ei heti paikan päällä hyväksy, asian käsittely viedään eteenpäin ja tästä syystä sakkomaksu voi jopa tuplaantua asian käsittelyn aikana.
  • Huoltoasemat (benzinkút) ovat auki Unkarissa normaalisti klo 06.00 - 22.00, mutta varsinkin suurimmat kansainväliset huoltoasemat, kuten Shell ja Aral voivat olla auki 24/7. Huoltoasemilla on nykyään monipuoliset palvelut ravintoloista pieniin supermarketteihin. Tänä päivänä itsepalveluasemat ovat yleistymässä, mutta huoltoasemat palveluhenkilökunnalla ovat Unkarissa vielä hyvin yleisiä.
  • Lue muista tärkeistä liikennesäännöistä Unkarissa täältä.

  Tiemaksut

  Suurin osa moottoriteistä Unkarissa, M1, M3, M5 ja M7, ovat maksullisia ja tiemaksutarran voi ostaa huoltoasemilta. Vuodesta 2008 lähtien Unkarissa otettiin käyttöön elektroninen tiemaksutarra, jonka voi ostaa netistä ja moottoritiellä olevat kamerat lukevat auton rekisterikilven ja sen perusteella löytävät ostetun elektronisen tarran. Tarran voi ostaa 10 päiväksi, 1. kuukaudeksi tai 1. vuodeksi.

  Ikävaatimukset

  Ajoluvan saa Unkarissa jo 17 vuotta täyttänyt, mutta useinmiten autonvuokraus Unkarissa on mahdollista vasta 19 vuotta täyttäneille. Ikävaatimukset voivat vaihdella riippuen autoluokasta ja autovuokraamosta, joillakin autovuokraamoilla ikävaatimus voi olla korkeampi. Yleensä alle 25- vuotiaiden kuljettajien on maksettava paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksu.

  Valuutta

  Unkarin virallinen valutta on forintti (HUF). Valuuttaa voi vaihtaa pankeissa tai useissa valuutanvaihtokioskeissa ja -toimistoissa, joita löytyy runsaasti ympäri kaupunkia. Varo pimeän rahan vaihtajia! Rahaa voi nostaa pankkiautomaateista, mutta kannattaa tarkistaa omalta pankilta mahdolliset valuutanvaihto- ja nostomaksut. Luottokortit käyvät maksuvälineenä useissa kohteissa ja Visa-automaatteja on runsaasti. Kuitenkin pienemmissä putiikeissa saatat joutua maksamaan käteisellä, joten kannattaa silti pitää mukana käteistä.

  Aikaero

  Aikaero Suomen ja Unkarin välillä on -1 tunti. Unkari kuuluu esim. Saksan ja Itävallan kanssa samaan aikavyöhykkeeseen, GTM +1. Unkarissa kuten Suomessa siirrytään kesä- ja talviaikaan maaliskuun ja lokakuun viimeisenä viikonloppuna.

  Sanakirja

  Hei - Szia
  Näkemiin - Viszontlátásra
  Hyvää huomenta - Jó reggelt
  Hyvää päivää - Jó napot (kívánok)
  Hyvää iltaa - Jó estét
  Missä on vessa? - Hol van a mosdó?
  Voinko soittaa? - Használhatom a telefonját?
  Missä on lähin huoltoasema? - Hol van a legközelebbi benzinkút?
  Puhutko englantia? - Beszél angolul?
  Olen eksyksissä - Eltévedtem
  Kyllä - Igen
  Ei - Nem
  Kiitos - Köszönöm!
  Ole hyvä - Szívesen

  Verkkovirta

  Unkarissa on käytössä samat pistokkeet ja sama verkkovirta, 220 volttia ja 50Hz. Suomalaisia elektronisia laitteita varten et tarvitse Unkarissa adaptereita.

  Viisumi ja suurlähetystö

  Suomalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaakseen Unkariin, sillä Unkari kuuluu Schengen-alueeseen. Tarvitset kuitenkin voimassa olevan passin tai henkilökortin. Suomen suurlähetystö Unkarissa sijaitsee Budapestissä ja suurlähetystön lisäksi Unkarissa on muutama Suomen kunniakonsulaatti, joihin voit mennä, mikäli tarvitset lisätietoa tai sinulla ilmenee ongelmia.

  Suomen suurlähetystö Budapest
  Embassy of Finland
  Kelenhegyi út 16/A
  1118 Budapest XI - Hungary
  Puhelin: +36 1 279 2500
  Sähköposti: sanomat.bud@formin.fi

  Käytännöllisiä linkkejä

  Unkarin turistiopas