Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BUDAPESTIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna maanantaista lauantaihin
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Budapestin lentokentällä

  Budapestilla on paljon tarjottavaa. Tutustu tähän mahtavaan kaupunkiin, vieraile Budapestin kivilinnoituksessa ja Palais Royalissa. Kävele Pest-joen rantaviivaa pitkin ja vieraile Unkarin kansallismuseossa. Tutustu "Itä-Euroopan Pariisiin" autonvuokrauksella Budapestin lentokentältä. Tämä suuri ja loputtomasti historiallinen kaupunki on valmis tutkittavaksi heti matkasi alussa. Auto Europe tarjoaa loistavan valikoiman vuokra-autoja, jotka sopivat kaikkiin matkailijan tarpeisiin. Varaa tänään ja säästää seuraavalla lomallasi, sekä lue autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Budapestistä!

  Lentokenttätiedot

  Budapest airport (BUD)
  Virallinen nimi: Budapest Ferenc Liszt International Airport.
  Osoite: 1185 Budapest, BUD Nemzetközi Repülotér.
  Puhelin: +36 1 296 7000
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee 16 kilometriä kaakkoon keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Tällä hetkellä lentoja liikennöi 60 eri kohteeseen. Lentokentältä löytyy yhteensä 43 lentoyhtiötä, joista Finnair lentää suoria lentoja Helsinkiin.

  Terminaalit

  Tämä on Unkarin suurin ja eniten käytetty lentokenttä. Lentokentällä on kolme terminaalia, jotka on yhdistetty tiosiinsa käytävillä: 1, 2A ja 2B. Terminaali 1 on hiljattain uudistettu ja palvelee halpalentoyhtiötä. Terminaali 2A on kansallisen lentoyhtiön Malévin lennoille. Terminaalissa 2B liikennöi kansainvälisten lentojen lisäksi myös muita lentoyhtiöitä. Kaksi viimeistä terminaalia tulevaisuudessa yhdistetään suureen terminaaliin.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Ellei toisin mainita varausvahvistuksessasi, autovuokraamot Budapestin lentokentällä löytyvät tuloaulasta. Tietyt vuokraamot myös vaativat lentotietojasi, jotta he voivat olla sinua vastassa oikeaan aikaan lennon jälkeen. Ohjeet auton palauttamiselle saat noutaessa auton. Tutustu paikallisiin liikennesääntöihin ennen matkaasi meidän Unkarin kuljettajan oppaasta.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 8.00 - 20.00
  Avis Ma-pe 8.00 - 21.00
  La 8.00 - 19.00
  Su 8.00 - 21.00
  Budget 8.00 - 20.00
  Hertz 8.00 - 22.00
  Sixt 7.45 - 22.00

  Lentokenttäpalvelut

  Budapestin lentokentällä on laaja valikoima baareja, kahviloita, ravintoloita, kauppoja, pankkiautomaatteja, verovapaita myymälöitä ja matkailuneuvontaa. Voit vaihtaa rahaa Interchange valuutanvaihtopisteillä, jotka ovat avoinna klo 06.00 - 23.00. Myymälöistä löydät perinteisiä Unkarilaisia matkamuistoja ja esineitä, sekä suuria kansainvälisiä luksusmerkkejä, kuten Swarowsky, Swatch ja Hugo Boss. Kahviloita ja ravintoloita löytyy kaikista terminaaleista. Lentokentällä sijaitsee jopa hammaslääkäri. Ilmainen WiFi on saatavilla ympäri lentokenttää matkapuhelimille ja kannettaville tietokoneillen.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentokenttä sijaitsee 14 kilometrin päässä Budapestin keskustassa, joten harkitset autonvuokrausta Budapestin lentokentältä, kaupunki on noin 30 minuutin ajomatkan päässä. Toinen suosittu kohde, jonne kannattaa jaa lomallasi, on Balatonfoldvar, joka on alle puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Bussikuljetus liikennöi lentokentän ja keskustan välillä 30 minuutin välein klo 05.00 - 21.00 aikana. Matka kestää 45 minuuttia. Budapestin lentokenttä tarjoaa minibussiyhteyttä, jopa tuo matkustajat eri kohteisiinsa Budapestissa. Kertalippu maksaa 2100 forinttia (noin 7 euroa). Taksit ovat saatavilla terminaalien edustalla ja niiden hinnat eivät ole valvottuja. Kannattaa siis huomioida, toimiiko mittari taksissa oikein ja neuvotella hinnasta.

  Pysäköinti

  Budapestin lentokentällä pysäköinti on maksullista ja summa perustuu pysäköinnin kestoon. Voit varata paikan etukäteen lentoaseman verkkosivuilla. Pysäköinti kaupungissa on kuin missä tahansa muussa matkailukohteessa. Mitä lähempänä nähtävyyksiä ja ruuhka-aikoina, sitä täydempää. Päärautatieasemat ovat erittäin hyvä paikka pysäköinnille, sille nä tarjoavat paikkoja joukkoliikenteen välittömässä läheisyydessä ja on näin ollen on myös halvempaa, kuin keskustassa pysäköinti. Kaupungissa on kolme pysäköntivyöhykettä. Alue 1 on rajoitettu vain kolmeksi tunniksi ja on maksullista viikonpäivinä aamusta iltaan. Kaksi muuta aluetta ovat halvempia ja maksullista lyhyemmän ajan. Pysäköinnistä voi maksaa parkkimittareissa käteisellä tai luottokortilla, tai voit käyttää mobiilisovellusta. Kaupungissa on saatavilla myös useita 24 tunnin parkkihalleja.


  Lisätietoa Budapestin lentokentästä

  Budapestin lentokenttä
  Nemzetközi Repülotér
  1185, Budapest, Unkari

  IATA koodi: BUD
  ICAO koodi: LHBP
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 47.4385
  Pituusaste: 19.2523

  Yleistietoa: Budapestin lentokenttä sijaitsee vain 16 kilometrin päässä Unkarin pääkaupungista Budapestista. Autolla voit vierailla monilla nähtävyyksillä, kuten kivilinnoitus ja Palais Royal heti saapumisen jälkeen.