Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BUDAPEST

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna maanantaista lauantaihin
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Budapest - Taatut parhaat hinnat

  Autonvuokrauksella Budapestissä voit tutkia tätä elämää täynnä olevaa Itä-Euroopan kaupunkia ilman, että sinun tarvitsee odotella myöhässä olevia junia, etsiä taksia tai seistä ylitäydessä bussissa. Budapestillä on mahtava kulttuurinen ulkomuoto kauniilla nähtävyyksillä, kuten valtion ooppera, kalastajan linnake ja Stephen Basilica. Jos matkustat lasten kanssa, käy Budapestin eläintarhassa tai trooppisessa akvaariossa Aquarium Tropicarium, jotka ovat molemmat suosittuja kohteita. Ruuan ystäville matka kaupungin lukuisiin ravintoloihin tulee olemaan varmasti herkullinen nautinto. Budapestissa on kaikille jotakin! Lue nyt myös lisää autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Budapestistä.

  Voit joko käyttää Auto Europen hakukonetta netissä ja vertailla hintoja ennen varausta, tai soittaa meille palvelunumeroon, ja yksi asiakaspalvelijoistamme auttaa sinua autonvuokrauksessa Budapestissa mahdollisimman nopeasti ja helposti.

  Liikenne

  Budapestin teitä on kunnostettu viime vuosina ja hyväkuntoisia teitä johtaa suoraan pääkaupunkiin ja sieltä ulos. Kaupungissa liikenne on yleensä melko rauhallista, lukuunottamatta ruuhka-aikoja, jolloin kaupungin keskusta voi olla hyvin ruuhkainen. Ole varovainen ja aja hitaasti. Huomioi, että Unkarissa ei sallitta kuljettajilta yhtään alkoholia veressä. Turvavyöt ovat pakollisia ja käytä aina hands-free laitetta.

  Pysäköinti

  Monilla nähtävyyksillä ja turistikohteilla on ilmainen pysäköinti. Kaupungissa on useita eri pysäköintivyöhykkeitä eri aikarajoituksilla. Lue kyltit huolella lisätietoja varten sillä alueella, minne ajattelit pysäköidä. Parkista maksat parkkiautomaatille. Voit myös käyttää Park & Ride palvelua, jolloin pysäköit tietyille alueille kaupungin ulkopuolella ja matkustat kaupunkiin julkisilla kulkuneuvoilla. Järkevää on jättää auto parkkihalliin, mikäli jätät auton ulos yöksi tai pidemmäksi aikaa.

  Maantieteelliset tiedot

  Unkarin pääkaupunki on kaunis, jonka ikivanha arkitehtuuri on pitkään ollut suosittu turistien vetovoimatekijä apuna autovuokraamot Budapestissä. Danube-joki jakaa kaupungin kahtia, Buda ja Pest-alueisiin, joita yhdistää kahdeksan siltaa. Klassinen unkarilainen ruoka ja juomat ovat mainitsemisen arvoisia ja kaupungista voit löytää lukuisia halleja täynnä myytäväksi tarkoitettuja paikallisia herkkuja. Kaupungissa on useita kylpylöitä kuumilla lähteillä heille, jotka haluavat uida mukavasti. Heille, jotka haluavat lähteä tutustumaan Budapestin ulkopuolisiin alueisiin, voit helposti ajaa artistiseen Szentendreen (22km), Bükkin kansallispuistoon (173 km) tai kuninkaanlinnaan Godollossa (30 km).

  Lentokentät

  Budapest Ferenc Liszt International Airport (BUD)
  Budapestin lentokenttä sijaitsee noin 22 km päässä Budapestin keskustasta.
  Osoite: 1675 Budapest Pf. 53., Hungary
  Puhelin: +36 1 296 7000

  Julkinen liikenne

  Bussit
  Helppo tapa liikkua Budapestin kaupungissa ja muihin Unkarin osiin on bussilla. Busseja kulkee vuorokauden ympäri ja yöbussien numerot alkavat aina numerolla 9.

  Laivat
  Danuben joella kulkee laivoja Broráros Terin ja Római Fürdon välillä ja Budapestiin pääsee muistakin Unkarin kaupungeista, kuten Visa Gradista ja Szentendrestä.

  Junat
  Budapestissa on kolme rautatieasemaa: Keleti, Nyugati ja Deli. Näistä asemista lähtee junia muualle Unkariin ja voit saapua näille asemilla suoraan Euroopasta, esimerkiksi Saksasta tai Itävallasta.

  Raitiovaunut
  Kaupungin raitiovaunut ovat keltaisia ja raitiovaunuilla on helpoin tapa nähdä koko kaupunki. Kaupungissa on 30 eri raitiovaunulinjaa.

  Metro
  Kaupungissa on vain neljä metrolinjaa, M1 (keltainen), M2 (punainen), M3 (sininen) ja M4 (vihreä), ja ne kulkevat klo. 4:30 ja 23:10 välillä.

  Taksit
  Kannattaa soittaa ja tilata taksi etukäteen, sillä näin saat melko varmasti paremman hinnan kuin ottamalla kiinni vapaa taksi lennosta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Budapest