Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BUDGET

  • 8.5
  • 8.6
  • 9.1
  • 9.2
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  January 30
  Hyvä palvelu
  January 13
  Ei mitään, käikki hyvin!
  January 07
  No extra services pushed too much for us. The only problem in Orlando airport was to find from counter to get the car.
  Lue lisää

  Autonvuokraus Budget: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Budget autonvuokraus - Auto EuropeBudget Rent a Carin pääkonttori sijaitsee Parsippanyssa New Jerseyn osavaltiossa, joka perustettiin alun perin Los Angelesissa vuonna 1958 sen jälkeen, kun liikemies Morris Mirkinin sijoitti suhteellisen vaatimattomat 10 000 dollaria. Hänen idea oli luoda brändi, joka vetoaa sekä budjetti-, että laatutietoisiin asiakkaisiin. Vain kymmenen auton valikoimasta yritys alkoi kukoistamaan nopeasti ja kasvoi myöhemmin 1960-luvulla sekä kansallisesti, että kansainvälisesti, ja nykyään yritys tarjoaa yli 3 300 nouto- ja palautuskohdetta 120 maassa ympäri maailmaa. Budget on kasvuun keskittyvä autovuokraamo, joka on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ajoneuvoja ja monipuolista ja ystävällistä palvelua, sekä tarjoamaan markkinoiden parasta vastinetta.

  Budgetin menettelytapa on uusien ideoiden ja huipputeknisten innovaatioiden toteuttaminen, mikä on lisännyt huomattavasti asiakastyytyväisyyttä vuosien varrella ja auttaa edelleen yritystä vahvistamaan asemaansa. Transamerica Corporation osti Budget Rent Car yrityksen ensin, ennen kuin se myytiin Gibbons, Green and van Amerongen Ltd:lle vuonna 1986, vuosi ennen kuin yritys teki ensimmäisen julkisen osakkeen vuonna 1987. Budjetista tuli sitten kokonaan Avis Group yrityksen tytäryhtiö, yksi suurimmista autonvuokrausliikkeistä maailmassa, joka myös vuonna 2015 osti Maggiore Groupin, joka on neljänneksi suurin ajoneuvojen vuokrausyritys Italiassa.

  Budgetilla voit vuokrata auton varmasti myös COVID-19 kriisin aikana.

  Autovuokraamo Budget: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Auto Europe on jo yli 65 vuoden ajan ollut johtava autonvuokrauksen välittäjä, keskittyen vahvasti luotettavuuteen ja vahvaan asiakaspalveluun. Nykyään yritys on yhteistyössä kaikkien maailman tärkeimpien paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa, joista Budget on yksi tunnetuimpia ja arvostetuimpia. Auto Europe on erikoistunut myös muunlaisten ajoneuvojen vuokraukseen, mukaan lukien asuntoautot, sekä huippuluokan suorituskykyiset autot, kuten Ferrarit ja Lamborghinit. Autonvuokraus Budgetilla on nyt mahdollista Auto Europen sivulla muutamalla nopealla ja helpolla vaiheella huipputeknisen varausjärjestelmän kautta

  Avis Budget Group (ja erityisesti Budget-tuotemerkki) on täysin kytketty, integroitu ja täysin saumaton vuokrauspalvelu kaikille asiakkaille ympäri maailmaa. Yksi Budjetin vahvuuksista on se, että se kuuntelee tarmokkaasti asiakkaitaan ja suurin osa Avis-Budget yhtiön tänään toteuttamista innovaatioista on tarkoitettu tarjoamaan premium-luokan kokemuksia räätälöitynä kaikille erikseen.

  Maailmanlaajuisesti tunnustettuna autovuokraamona, jolla on erinomaisuuden ja arvon maine, yritystä on vuosien varrella vahvistaneet muut vahvat tuotemerkit, mukaan lukien Budget Truck Rental, johtava kuorma-autojen vuokrausyritys, joka toimii USA:ssa ja palvelee sekä arvotietoista kuluttajia, että kevyitä kaupallisia aloja. Yhtiö etsii tapoja sijoittaa ja johtaa huomista varten, koska se pyrkii ilahduttamaan asiakkaitaan.

  Uniikki Budgetin autonvuokrauskokemus

  Avis Budget konsernilla on myös monia vahvoja paikallisia vuokrausyrityksiä Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Australiassa ja muualla, mukaan lukien Maggiore, FranceCars, Apex ja Payless, ja toinen yrityksen menestystarinoista, Zipcar. Se on maailman johtava car-sharing yritys, joka tarjoaa autoja tarpeen mukaan minuutin, tunnin tai päivän mukaan kaupungeissa ja kampuksilla ympäri maailmaa. Valitse autonvuokraus Budgetilta Auto Europen sivulla helpommin kuin koskaan joko soittamalla yhdelle koulutetuista vuokrauksen asiantuntijoistamme tai käyttämällä haku- ja varausjärjestelmäämme, jonka kautta saat parhaimmat tarjoukset. Kun saat tarjouksesi, voit mukauttaa valintasi entistä paremmin lisäämällä varaukseesi vakuutuksia, navigaattorin, lastenistuimia jne.

  Budgetin vuokra-autoilla kaikki on saavutettavissasi kaikilla neljällä mantereella, olipa sitten kyseessä keskikokoinen ajoneuvo Marokossa tai suurikokoinen auto Lontoossa. Auto Europen sivu kattaa kaikki budjetit, niin suuret kuin pienetkin, joten olitpa sitten perhelomalla lasten kanssa tai liikematkalla työkavereiden kanssa, Budgetin palveluiden avulla voimme tarjota sinulle oikean auton oikeaan tilanteeseen joka kerta.