Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO EUROPCAR PREMIUM PICK-UP

  • 8.6
  • 8.5
  • 8.9
  • 9
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  March 08
  Auton tavaratila oli onneton.
  March 02
  Palautuspaikka Genevessä on todella huonosti viitoitettu.
  March 01
  Jouduin jatkamaan 4 päivällä auton vuokraa. Puhelimitse tai netin kautta tämä ei onnistunut yli 30 soittoa kahden päivän aikana Europcar Dubai Airport terminal 3 vuokraus pisteeseen mistä vuokraus oli tehty eikä kertaakaan...
  Lue lisää

  Autonvuokraus Europcarin Premium Pick-up -palvelulla Auto Europen kautta

  Autonvuokraus Europcarin Premium Pick-up -palvelun kanssaNykypäivän matkustajat toivovat yhä enemmän kontaktivapaita ratkaisuja, ja Europcarin uusi innovatiivinen autonvuokrauksen Premium pick-up -noutopalvelu tarjoaa kuljettajille mahdollisuuden auton noutoon ja matkan jatkamiseen nopeasti ja turvallisesti välittömästi kohteeseen saapumisen jälkeen.

  Tämän palvelun avulla kuljettajien ei tarvitse enää mennä vuokratoimiston sisään mahdollisen pitkän jonojen jatkeeksi, vaan he voivat yksinkertaisesti noutaa avaimensa suoraan pysäköintialueelta, säästäen runsaasti aikaa ja rajoittaen kontaktimääräänsä. Tämä, yhdessä COVID-19 pandemiasta seuranneiden lisäpuhdistustoimenpiteiden ja -menettelyjen kanssa takaavat sen, että asiakkaat hyötyvät kontaktittomasta noutomahdollisuudesta ja suojelevat samalla itseään ja muita.

  Käyttäjäystävällinen Auto Europen nettivarausjärjestelmä tarjoaa nyt mahdollisuuden autonvuokrauseen Europcarin Premium Pick-up -palvelun kanssa, jonka avainautomaattipalvelu löytyy yhä useammista kohteista. Kuljettajat voivat helposti tarkastaa saatavuuden hakukoneellamme ja varata palvelun hetkessä.


  Europcar Premium Rental -palvelu: Mikä Premium pick-up -palvelu on?

  Vuokra-auton noutamien saattaa korkeamman kysynnän vuoksi olla hankalampaa sesonkina, kuten jouluna ja kesälomien aikaan. Lomakkeet ja sopimukset on täytettävä ja kuljettajan henkilökohtaiset tiedot on tarkastettava - kaikki tämä pitkän lennon jälkeen, joka saattaa olla erityisesti lapsiperheille raskasta.

  Kuvittele, jos voisitkin noutaa avaimesi saman tien ilman jonoja ja paperien täyttämistä!

  Tämä on idea Europcarin uuden Premium Pick-up -palvelun taustalla, sen tarkoituksena on nopeuttaa matkustajien vuokrauskokemusta ja välttää kaikkia tavallisia autonvuokrauksen sudenkuoppia.

  Me Auto Europella haluamme, että asiakkaillamme on mahdollisimman positiivinen autonvuokrauskokemus nopean avainten noutamisprosessin ja pikaisen matkan jatkumisen kannalta. Europcarin Premium Pick-up -palvelun kanssa jonotukselle ei ole tarvetta ja avaimet odottavat heitä autonnoutopisteeseen saapuessa.

  Matkustajat pääsevät ajoneuvoonsa saman tien ja voivat jatkaa matkaansa mukavasti!


  Vuokraa autosi Europcarilta ilman odotusta

  Europcarin Premium Pick-up itsepalveluavainautomaattiItsepalvelutuotteena tämä uusi Europcarin Premium Pick-up -palvelu on yksi turvallisimmista ja käytännöllisimmistä tavoista matkustaa nykypäivänä. Palvelun saadaksesi sinun tulee tehdä varaus Premium-paketilla ja varauksen yhteydessä ladata kaikki tarvittavat asiakirjat, kuten ajokortti, passi, jne. Kun kaikki varauksesi osat, kuten ennakkomaksu, on vahvistettu etukäteen, on seuraava askel vuokrasopimuksesi vahvistaminen sähköisesti ja sopimusehtojen hyväksyminen.

  Kun olet viimeistellyt varauksesi, saat vahvistuksen johon on koottu tärkeää tietoa vuokrauksesta. Kun olet saanut vahvistuksen, tulee sinun rekisteröityä itsepalveluun ennakkoon, ennen vuokrakohteeseen saapumistasi. Rekisteröitymistä varten tarvitset varauksesi tiedot: vuokran aloituspäivän, sähköpostiosoitteesi, vahvistusnumeron, ajokorttisi, luottokorttisi ja voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen.

  Saavuttuasi kohteeseen noutaaksesi Europcarin Premium Pick-up autonvuokrauksesi, noudata seuraavia ohjeita saadaksesi ajoneuvosi avaimet itsepalveluavainautomaatista:

  1. Valitse haluamasi kieli
  2. Skannaa QR-koodi voucheristasi ja syötä varausnumerosi ja syntymäpäiväsi
  3. Valitse ajoneuvo varaamastasi kategoriasta
  4. Maksa polttoainetakuu credit/debit -kortillasi. Sinun on hyväksyttävä luottokorttivarmennus takuuta varten. Varmennus perutaan/hyvitetään vuokra-ajan loputtua sopimusehtojen mukaisesti.
  5. Nouda avaimesi ja nauti matkastasi!


  Europcar Premium Pick-up -palvelun edut

  ✔ Vältä jonotusta

  Europcarin Premium pick-up -palvelu on nopea tapa noutaa ajoneuvosi ja jatkaa matkaasi viiveettä. Se on täydellinen ratkaisu kenelle tahansa, joka on kiireessä eikä halua tuhlata aikaa vuokraamossa lomakkeita täytellen. Sinun ei tarvitse edes etsiä Europcarin toimistoa saapuessasi; mene vain suoraan noutopisteeseen ja ota avaimesi automaatista.

  ✔ Ei pikkupränttiä

  Me Auto Europella haluamme, että jokainen asiakkaamme on täysin tyytyväinen vuokraukseensa. Europcarin Pick-up -palvelun kanssa kaikki on hoidettu ennen ajoneuvon noutoa ilman piilokuluja, joten asiakkaat voivat rentoutua ja nauttia matkastaan tietäen, että he ovat varmoissa käsissä.

  ✔ Palkittu henkilökunta

  Ilman jonotusta ja paperitöitä sinun ei tarvitse huolehtia juuri mistään kun päätät hyödyntää Europcarin Premium Pick-up -palvelua. Jos jotain kuitenkin sattuu tien päällä tai haluat olla yhteydessä muista syistä, saat avun Auto Europen hyvin koulutetulta ja ammattitaitoiselta henkilökunnalta saman tien.

  ✔ Turvallisuus ennen kaikkea

  Nettiturvallisuus on Auto Europelle erityisen tärkeää, ja kaikki Europcarin Premium Pick-up asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että heidän henkilötietojaan ja asiakirjojaan suojataan tiukasti koko varmennusprosessin ajan.


  Usein kysytyt kysymykset Europcarin Premium Pick-up -palvelusta

  Seuraavassa osiossa alleviivaamme joitakin useimmiten kysyttyjä kysymyksiä liittyen Europcarin edulliseen Premium Pick-up -pakettiin, esimerkiksi hinnan sisältöön ja missä palvelu on saatavilla. Jatka lukemista nähdäksesi vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin ennen seuraavaa Auto Europen varaustasi.


  Mitä Europcar Premium Pick-up pakettiin sisältyy?

  Europcarin Premium Pick-up -paketin hintaan sisältyy nolla omavastuu, varkaussuoja, full-to-full eli täydestä täyteen polttoainekäytäntö, rajoittamattomat kilometrit, ajoneuvon tuulilasin, lasien, valojen ja renkaiden täysi suoja, tiepalveluturva, nuoren kuljettajan lisämaksu, Via Verde automaattinen tiemaksulaite (paitsi Portugalin Madeiran ja Azorien saarilla), alhaisempi takuumaksu ja Europcar Premium Pick-up -palvelu.

   

  Mitkä toimipisteet tarjoavat tätä palvelua?

  Europcar Premium Pick-up -palvelu on saatavilla Portugalissa seuraavilla lentokentillä:

  1. Lissabonin lentoasema
  2. Porton lentoasema
  3. Faron lentoasema
  4. Madeiran/Funchalin lentoasema

   

  Missä avainautomaatit sijaitsevat?

  Lissabon lentokenttä

  Europcarin Premium Pick-up avainautomaatit sijaitsevat Europcarin toimistossa Lissabonin lentokentän autonvuokrausalueen oikealla puolella (seuraa autonvuokrauskylttejä saapuvien aulasta).

  Porto lentokenttä

  Porton lentokentän avainautomaatit löytyvät Europcarin toimiston sisältä, pääset paikalle poistumalla lentoaseman terminaalirakennuksesta ja nousemalla shuttle-bussiin RAC bussipysäkiltä.

  Faro lentokenttä

  Faron lentokentän Premium Pick-up -palvelun avainautomaatit ovat saatavilla Europcarin toimistossa, joka sijaitsee autonvuokrausalueella pääterminaalirakennuksen ulkopuolella. Noudettuasi matkalaukut seuraa autonvuokrauskylttejä (rent a car area) ja avainautomaatit ovat toimiston sisällä oikealla puolella.

  Madeira/Funchal lentokenttä

  Matkalaukkujen noudon jälkeen astu Madeiran lentoaseman matkatavara-aulasta ulos, käänny oikealle ja kävele muutama metri Europcarin Premium Pick-up avainautomaateille.

   

  Mistä löydän vuokraamani auton, kun olen noutanut avaimet?

  Ajoneuvosi sijainti on merkitty vuokrasopimuksesi yhteenvetoon, jonka avainautomaatti tulostaa sinulle avainten noudon yhteydessä.

   

  Vuokraukseni noutohetkellä saamani ajoneuvoni kuntoa/polttoainetta/sähkötasoa koskavat asiakirjat eivät pidä paikkaansa - mitä teen?

  Ajoneuvon luo saapuessasi voit tarkastaa pitävätkö paikalliselta Europcarin vuokraamolta saadut sopimuksen tiedot paikkansa (kuten ajoneuvon kunto ja polttoaineen tai sähkön taso). Jos löydät epäkohtia, voit lähettää sähköpostia vuokra-auton sopimusehtojen lauseke 10:ssä mainittuun osoitteeseen tai ottaa yhteyttä paikallisen vuokraamon työntekijään.