Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO FORT LAUDERDALEN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Fort Lauderdalen lentokenttä

  Fort Lauderdale on suosittu aurinkoinen kohde Floridan osavaltiossa USA:ssa. Turistit tulevat nauttimaan suurista hiekkarannoista ja Hollywoodin loistosta. Yöelämä ja shoppailumahdollisuudet ovat rajattomat, mutta myös luonnon ystäville löytyy tekemistä. Autonvuokraus Fort Lauderdalen lentokentältä antaa oivan mahdollisuuden lähteä Floridan maanteitä pitkin pikkukaupunkeihin ja suureen Everglades-kansallispuistoon. Rentoudu puiden lomassa tai aurinkoisella rannalla.

  Tee autonvuokraus Fort Lauderdalen lentokentältä, joka tunnetaan myös Hollywoodin lentokenttänä ja aloita lomasi loistavassa Floridassa! Kun vuokraat auton Auto Europen kautta, tarjoamme parhaan hinnan markkinoilla ja suuren valikoiman ajoneuvoja ympäri maailmaa. Vuokraa jo tänään ja tutki aurinkoista Floridaa alkaen Fort Lauderdalesta aina Miamiin tai Orlandoon asti. Tutustu autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Fort Lauderdalesta ja lue viimeisimmät kommentit, joita asiakkaamme ovat lähettäneet auton vuokraamisen jälkeen kaupungissa.

  Lentokenttätiedot

  Fort Lauderdale Airport (FLL)
  Virallinen nimi: Fort Lauderdale-Hollywood International Airport.
  Osoite: 100 Terminal Dr, Fort Lauderdale, FL 33315, USA.
  Puhelin: +1 954-359-1200
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee 5 km lounaaseen Ford Lauderdalen keskustasta ja noin 34 km pohjoiseen Miamista.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: American Airlines, Delta Air Lines, Emirates, Norweigan, United Airlines, US Airways, Virgin America ja monia muita.

  Terminaalit

  Ford Lauderdalen lentoasema palvelee Floridan kaakkoisrannikolla ja sillä on neljä terminaalia. Kaikki terminaalit sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan ja voit kulkea niiden välillä myös lentokenttäbussilla. Terminaalia 4 kutsutaan myös kansainväliseksi terminaaliksi, sillä siellä liikennöi kaikki kansainväliset saapuvat lennot.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Fort Lauderdalen lentokentällä sijaitsevat autovuokraamoiden keskuksessa terminaalin 1 rakennuksen läheisyydessä. Jos saavut terminaaleihin 2,3 ja 4, seuraa kylttejä "Car Rental Center" noutoalueelle terminaalin ulkopuolella, josta sinut noutaa ilmainen bussikuljetus, joka vie sinut autovuokraamojen keskukseen.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 24h
  Avis 24h
  Budget 24h
  Dollar 24h
  Hertz 24h
  Thrifty 24h

  Lentokenttäpalvelut

  Laaja valikoima kauppoja, ravintoloita ja kioskeja ovat saatavilla kaikissa terminaaleissa. Useimmat ruokapaikat ja ostosmahdollisuudet löytyvät turvatarkastuksen jälkeen. Terminaaleissa matkustajat voivat myös löytää pankkiautomaatteja ja valuutan vaihtoa, ilmaisen WiFi:n, partiolaisten taidetta, musiikkia ja jopa hierontatuoleja ensimmäisessä terminaalissa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Sekä Miamiin, että Fort Lauderdaleen pääsee autolla Fort Lauderdalen lentokentältä. Matka Miamiin kestää noin 25 minuuttia riippuen liikenteestä I-95 N tien kautta ja Fort Lauderdaleen pääsee noin 10 minuutissa. Heille, ketkä aikovat noutaa auton Fort Lauderdalen keskustasta, kantakaupunkiin pääsee bussilla tai Tri-Rail junayhteydellä, joka yhdistää Miamiin, Fort Lauderdalen ja West Palm Beachin.

  Pysäköinti

  Fort Lauderdalen lentoasemalta löytyy 12000 pysäköintipaikkaa, pitkän ja lyhyen aikavälin pysäköinnille. Autotallit ovat hyvin valaistuja ja vartijoiden vartioimia. Paikan voi varata myös etukäteen lentoaseman sovelluksen kautta, josta voit myös nähdä pysäköinnin saatavuuden reaaliajassa. Fort Lauderdalen kaupungissa löydät vapaita pysäköintipaikkoja kadulla, parkkipaikoilla ja parkkihalleissa. Pysäköinnistä voi maksaa kolikoilla tai matkapuhelimella.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Fort Lauderdalen lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Fort Lauderdalen lentokentästä

  Fort Lauderdalen lentokenttä
  100 Terminal Dr
  33315, Fort Lauderdale, USA

  IATA koodi: FLL
  ICAO koodi: KFLL
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 26.0725
  Pituusaste: 80.1527

  Yleistietoa: Lentokenttä sijaitsee 5 km päässä Fort Lauderdalen keskustasta ja 34 km päässä Miamista. Lentokenttä sijaitsee Floridan kaakkoisrannikolla ja palvelee kotimaan ja kansainvälisiä lentoja. Terminaalista kuljet helposti autolla, linja-autolla tai tri-rail junayhteydellä