Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO FORT LAUDERDALE

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Fort Lauderdalessa Auto Europella

  Autonvuokraus Fort Lauderdalesta antaa vapauden liikkua vapaasti lomallasi ja se ole koskaan ollut helpompaa. Auto Europen yhteistyön ansiosta suurien vuokraamoiden kanssa on nyt mahdollista vuokrata auto jopa 180 maassa ja yhteensä 24,000 eri kohteesta. Fort Lauderdale sijaitsee Floridan osavaltiossa, vain 45 kilometriä suositusta Miamin kaupungista. Kaupunki on kuuluisa sen lukuisista museoista, rannoista ja vilkkaasta yöelämästä, sekä Fort Lauderdale Swap Shop sisätilamarkkina-alueesta ja maailman suurimmasta drive-in elokuvateatterista 13 valkokankaalla. Floridan suosituimmat uimarannat ja nähtävyydet ovat saavutettavissasi omalla autolla autovuokraamoista Fort Lauderdalesta. Tutustu ajan salliessa koko Floridan osavaltioon! Lue edellisten asiakkaidemme antamat autonvuokrauksen asiakasarvostelut Fort Lauderdalesta, jotka auttavat sinua päätöksen teossa.

  Liikenne

  Sesonkiaikana Floridassa, jolloin Suomessa on talvi, on yleensä paljon liikennettä. Erityisesti Miamin/Fort Lauderdalen ympärillä, jossa elää paljon ihmisiä suhteellisen pienellä alueella. Saatat joutua suurempiinkin ruuhkiin moottoritiellä tai kaupungissa ruuhka-aikoina. Muista olla hiljaa, noudattaa nopeusrajoituksia ja ole jatkuvasti selvillä siitä, mihin olet menossa, niin säästyt suuremmalta stressiltä. Anna aina tietä jalankulkijoille, pyöräilijöille, koulubusseille, ambulansseille, poliisiautoille ja paloautoille. Huoltoasemia löytyy kaikkialta ja hinta ei ole yhtä kallis kuin Suomessa.

  Pysäköinti

  Kaupungissa yleensä pysäköinti kadulle ei ole sallittua. Tarkista huolellisesti kaikki liikennemerkit, onko se on sallittua alueellasi. Älä pysäköi keltaisella tai valkoisella merkityille alueille, sillä se on kiellettyä. Monissa paikoissa löytyy ilmainen pysäköintimahdollisuus ja amerikkalaiset rakentavat yleensä suurempia paikkoja, joten vapaan tai tarpeeksi suuren paikan löytäminen ei normaalisti ole ongelma. Vältä arvotavaroiden jättämistä autoon ja pyri pysäköimään autosi ainakin valaistulle alueelle.

  Maantieteelliset tiedot

  Fort Lauderdale sijaitsee noin 45 km pohjoiseen Miamista Floridan itärannikolla. Koko Miamin metropolialueella elää lähes kuusi miljoonaa ihmistä. Fort Lauderdalesta löytyy pitkiä, upeita valkoisia hiekkarantoja. Atlantin meri ja sen trooppinen turkoosi väri tarjoaa hyviä aaltoja ja mahdollisuuksia purjelautailuun. Fort Lauderdalessa voit nauttia fantastisesta ruosta meressä, maalla ja ilmassa, ravintoloita löytyy kaikkialla. Fort Lauderdalesta pääsee helposti muualle Floridaan autolla. Oletko kyllästynyt uimaan Atlantin valtameressä? Voit ajaa autollasi puolessatoista tunnissa länteen ja uida hieman lämpimämmässä Meksikonlahdessa. Mahdollisuudet ovat rajattomat ja autonvuokraus Fort Lauderdalessa on lähes välttämättömyys, kun tiet on mukautettu liikkumaan mukavasti autolla. Fort Lauderdale on myös merkittävä Karibianristeilyn keskus.

  Lentokenttä

  Kaupungin lentokenttä on nimeltään Fort Lauderdale-Hollywoodin kansainvälinen lentokenttä. Lentokenttä ei ole alueen suurin, Miamin lentokenttä on paljon suurempi. Mutta voit lentää suoraan Fort Lauderdalen lentokentälle Euroopasta. Fort Lauderdaleen on muuten hyvät liikenneyhteydet kotimaan lennoille Yhdysvalloissa, ja sieltä liikennöi suoria yhteyksiä eri puolilla maata. Lentokentällä on neljä terminaalia, joista kaksi on kotimaisille ja kaksi kansainvälisille lennoille.

  Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL)
  Osoite: 100 Terminal Dr, Fort Lauderdale, FL 33315, Yhdysvallat.
  Puhelin: +1 954-359-1200
  Nettisivut: www.broward.org

  Julkinen liikenne

  Julkinen liikenne on yleensä huono kaikkialla Yhdysvalloissa muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Useimmat ihmiset kulkevat itse autolla bussin tai junan sijaan. Koska niin monet ihmiset käyttävät autoja, on vaikea kehittää toimiva joukkoliikenne. Mutta jos haluat kulkea Fort Lauderdalessa julkisilla kulkuneuvoilla, sinulla on mahdollisuus käyttää busseja. Paikalliset bussiyhteiydet tarjoaa Broward County Transit (BCT). Bussilla voit matkustaa myös muihin alueen kaupunkeihin. Voit ostaa 10 kerran ja 7 ja 31 päivän lippuja bussiasemilta tai lippuautomaateista.

  Junat
  Fort Lauderdalea plavelee neljä eri junayhteyttä. Junalla pääset suoraan muihin kaupunkeihin Floridassa ja valtion ulkopuolelle. Asema sijaitsee keskeisellä paikalla ja sieltä löytyy hyvät pysäköintimahdollisuudet.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Fort Lauderdale