Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO FOX

  Autonvuokraus Fox: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Fox autonvuokraus - Auto EuropeSuhteellisen uutena vuokraamona muihin kansainvälisiin yrityksiin verrattuna ei tarkoita sitä, että Fox ei ole onnistunut vahvistamaan asemaansa tällä erittäin kilpailukykyisellä alalla. Perustettu vuonna 1989, autonvuokraus Foxin kanssa takaa sinulle loistavat tarjoukset ja erinomaisen asiakastukijärjestelmän, joka antaa sinulle lisää mielenrauhaa. Painopisteenä alennetut hinnat ja asiakastyytyväisyys, Foxin yritys aloitti toimintansa Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä ja on edelleen perustajiensa yksityisessä omistuksessa. Tähän päivään mennessä Foxin autovuokraamo on laajentanut sivuliikkeitään yhteensä viiteenkymmeneen USA:n kohteeseen ja vielä 22:een muuhun maahan.

  Auto Europe on välittäjä, jolla on yli 60 vuoden kokemus autonvuokrauksen alalla. Se on sitoutunut löytämään uskomattomia tarjouksia, joka johti yhteistyöhön satojen paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa. Poikkeuksellisen autonvuokrauspalvelun lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden vuokrata luksusajoneuvoja ja asuntoautoja. Jatkuva työ Foxin kanssa antaa meille mahdollisuuden olla täysin varma tarjonnastamme luotettavien vuokraamojen verkostossa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meidän varausasiantuntijoihin.

  Autovuokraamo Fox: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Fox perusti ensimmäisen sivukonttorinsa yli 20 vuotta sitten Los Angelesin lentokentällä ja tähän päivään mennessä on kasvanut ja laajentunut merkittävästi. Yhtiön lähestymistapana on ollut tarjota erinomaista ja ystävällistä asiakaspalvelua, mutta poikkeuksellisella hinnalla - tämän vuoksi yritys on asettanut itsensä täydellisesti vanhempien kilpailijoiden joukkoon. Fox on erikoistunut kohtuuhintaiseen autonvuokraukseen niissä ajoneuvoluokissa, jotka muuten tulevat kalliiksi suurilla lentokentillä suurten autovuokraamojen kanssa.

  Yhdessä yrityksen läsnäolon kanssa Yhdysvalloissa, Fox on äskettäin laajentunut tarjoamaan palveluitaan kansainvälisesti, etenkin Iso-Britanniassa ja Meksikossa. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman vuokrattavia ajoneuvoja jatkuvasti uusiutuvan kaluston kanssa, joka on täynnä uusimpia merkkejä ja malleja. Itse ajoneuvot ovat erinomaisessa kunnossa, mikä takaa luotettavan ja turvallisen matkan.

  Joillakin lentokentillä Fox tarjoaa palveluitaan alueen ulkopuolella, jonne kulkee kuljetusbusseja lentokentältä. Sen sitoutuminen ja pyrkimykset asiakastyytyväisyyteen ovat auttaneet poistamaan käsityksen, että lentokentän ulkopuolella sijaitsevat vuokraamot ovat haitaksi. Itse asiassa Foxin tarjoamalla säännöllisellä bussikuljetuksella ja sen nopealla sisäänkirjautumispalvelulla tämä lähestymistapa on kaukana haitoista. Kuljetuspalvelu kulkee joka viiden minuutin välein ja yhdessä heidän ystävällisten ja informatiivisten kuljettajien kanssa takaa erinomaisen yleisen kokemuksen.

  Uniikki Foxin autonvuokrauskokemus

  Jos aiot käydä Los Angelesissa liike- tai lomamatkalla, harkitse autonvuokrausta Foxin kanssa ja koe korkealaatuinen palvelu edulliseen hintaan. Kumppanuutemme avulla Foxin kanssa voimme tarjota suuria säästöjä vuokra-autojen tarjouksista kaikissa Foxin toimipaikoissa, etenkin verrattuna siihen, jos varaat suoraan vuokraamon kanssa. Voit tarkastella valikoimaa verkkosivustollamme ja lukea lisää kunkin ajoneuvotyypin erilaisista eduista, mikä puolestaan helpottaa seuraavan ajoneuvosi valintaa.

  Siksi, jos etsit nykyaikaista ja luotettavaa ajoneuvoa, mutta edulliseen hintaan, älä etsi Foxia pidemmälle. Pikkuautoista, jotka sopivat erinomaisesti kaupunkimatkoille, kompakteihin ja polttoainetaloudellisiin autoihin, jotka tarjoavat paljon mukavuutta - Foxilta löytyy kaikki. Ota yhteyttä Auto Europeen jo tänään ja autamme sinua järjestämään seuraavan matkasi autonvuokraustarpeet. Vastaavasti, jos sinulla on lisäkysymyksiä Foxista, ota yhteyttä ja autamme sinua hyvin mielellämme.