Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO LOS ANGELESIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Los Angelesin lentokentällä

  Ei varmasti ole parempaa tapaa tutustua Yhdysvaltojen länsirannikkoon, kuin autonvuokraus Los Angelesin lentokentältä. Tuottoisan yhteistyön ansiosta useiden autovuokraamojen kanssa, Auto Europe pystyy tarjoamaan ajoneuvoja kaikille budjetteille, mukaan lukien luksusautojen vuokrausta. Olemme vuosia tehneet työtä sen eteen, että asiakkaamme saavat alan parasta palvelua, edullisimmat hinnat ja laajan valikoiman autoja jokaiseen tarpeeseen. Oma auto vie sinut paitsi Los Angelesiin, mutta myös muihin suuriin Kalifornian kaupunkeihin, kuten San Diego ja San Francisco. Los Angelesin lentokenttä on maailman viidenneksi vilkkain lentoasema matkustajamäärissä mitattuna ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 1930. Sen arkitehtuuri on jo itsessään upea nähtävyys.

  Aurinkoinen Los Angeles tarjoaa sinulle kaiken suurkaupungin tohun ja vilskeen, jota voit vain kuvitella. Kaikkea kuuluisasta Hollywoodista kunniahimoisiin taiteilijoihin ja upeisiin rantoihin, sieltä löytyy yhä kasvava, monipuolinen monikulttuurinen yhteisö. Los Angeles lupaa kaikkea paitsi ikävystymistä, mikä tekee siitä kaikenikäisille erittäin suositun matkakohteen. Nauti surffauksesta ja uinnista meressä, tai ihaile sen hohtavia kaupunginvaloja yöllä. Pidä hauskaa hohdokkaissa klubeissa aamuun asti ja lepää sen jälkeen tunnetun Hollywood-kyltin varjossa. Riippumatta siitä, mitkä ovat suunnitelmasi, Los Angeles milteipä pursuaa hauskoja aktiviteettejä kaiken ikäisille ja kaikille budjeteille. Älä siis epärö ja nouda haluamasi auto suoraan autovuokraamosta Los Angelesin lentokentältä, lue autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Los Angelesista ja lähde matkaan!

  Lentokenttätiedot

  Los Angeles International Airport (LAX)
  Virallinen nimi: Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä.
  Osoite: 1 World Way, Los Angeles, CA 90045, United States.
  Puhelin: +1 855 463 5252
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee kaupungin länsirannalla, noin 21 kilometriä keskustasta, 200 kilometriä San Diegosta pohjoiseen ja noin 460 kilometriä Las Vegasista länteen.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi jopa yli 70 eri lentoyhtiötä. Suurimpia niistä ovat mm. Air France, American Airlines, British Airways, KLM, Lufthansa, Norwegian, SAS ja United Airlines.

  Mistä noudan vuokra-auton Los Angelesin lentokentältä?

  Autovuokraamot Los Angelesin lentokentällä sijaitsevat toisessa rakennuksessa, kaukana lentokentän terminaaleista. Kaikki vuokraamomme noutavat ja tuovat asiakkaat lentoyhtiöiden terminaaleista omilla kuljetuksillaan. Vuokraamojen työntekijät tapaavat asiakkaat lilan "Rental Car Shuttles" -kyltin alla alemman/saapuvien lentojen kerroksen saarekkeelta matkatavaroiden noudon ulkopuolella. Joskus sinun on soitettava toimistoon saapuessasi lentokentälle ja he tulevat hakemaan sinua. Useissa tapauksissa voit käyttää jokaisessa terminaalissa sijaitsevaa ilmaista palvelupuhelinta. Sovi aina oman vuokraamosi kanssa auton palautuspaikasta. Eri vuokraamoilla saatta olla omat parkkipaikat tai parkkialueet palautuksille. Autoja on saatavilla myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, mutta saattaa olla maksullista.

  Alamo Los Angeles lentokenttä Alamo Los Angelesin lentokentällä
  1198 W Hillcrest Blvd,
  Inglewood, USA CA 90301

  +1 (888) 826 6893
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7
  Budget Los Angeles lentokenttä Budget Los Angelesin lentokentällä
  9775 Airport Blvd,
  Los Angeles, USA CA 90045

  +1 310 642 4500
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7
  Dollar Los Angeles lentokenttä Dollar Los Angelesin lentokentällä
  9150 Aviation Blvd,
  Inglewood, USA CA 90045

  +1 (888) 434 2226
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7
  Europcar Los Angeles lentokenttä Europcar Los Angelesin lentokentällä
  1030 W Manchester Blvd,
  Inglewood, USA CA 90301

  +1 310 216 9204
  Aukioloajat:
  Ma - su 06:00 - 23:59
  Hertz Los Angeles lentokenttä Hertz Los Angelesin lentokentällä
  9000 Airport Blvd,
  Los Angeles, USA CA 90045

  +1 310 568 5100
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7

  Terminaalit

  Los Angelesin lentokentällä on yhdeksän matkustajaterminaalia, jotka on järjestetty U-kirjaimen, tai hevosenkengän muotoon. Terminaalien välillä pääsee nopeasti kulkemaan bussikuljetuksella. Ilmaiset bussikuljetukset ovat matkustajien käytössä 10-15 minuutin välein avuksi matkustaessa terminaalista toiseen. Jotta voit käyttää tätä palvelua, etsi "LAX Shuttle & Airline Connections"-kylttiä saapuneiden lentojen tason saarekkeella jokaisen terminaalin edestä ja nouse lentoyhtiöiden sukkulabussiin "A". Jotkut terminaalit on yhdistetty maanalaisella tunnelilla ja jotkut ilmakauttakulkutunnelilla. Matkustajaterminaalien lisäksi lentokentällä on 190.000 neliömetrin verran rahtialuetta.

  Lentokenttäpalvelut

  Yhdysvaltojen kolmanneksi vilkkaimpana, Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä tarjoaa hyvin monipuolisia palveluja. Jokaisessa sen yhdeksässä terminaalissa on tarjolla valikoimia brändiravintoloita, muotiliikkeitä ja jopa luksuskylpylöitä, jotka takaavat matkustajille miellyttävän oleskelun matkan aikana. Lentokentän pääterminaali on Tom Bradley Terminal. Sieltä löydät lisäpalveluja, kuten ensiapuasemia ja suoran puhelinpalvelun, jonka avulla voit järjestää auto- ja hotellien majoituspalveluja. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko lentokentän alueella kaikille matkustajille. Maksuttoman pääsyn lisäksi voit myös maksaa nopeammasta Internet-palvelusta. Uudempi lisäys lentokentällä on taideohjelma. Se tarjoaa paikallisten ja alueellisten taiteilijoiden tilapäisiä ja pysyviä taidenäyttelyitä parantaakseen miljoonien kävijöiden matkakokemusta. VIP palvelut auttavat löytämään oikean lennon, palvelut ja liikenneyhteydet.

  Kulkuyhteydet Los Angelesin lentokentällä

  Autonvuokraus Los Angelesin lentokentällä ei ole aina vaihtoehtosi päästä kaupunkiin. Autolla matka kestää noin 25 minuuttia, mutta ruuhka-aikoina jopa tunnin. Jos haluat välttää ajamista, julkinen liikenne on parempi vaihtoehto. FlyAway bussit tarjoavat säännöllisiä yhteyksiä jokaisesta terminaalista kaupunkiin. Läydät näiden bussien pysäkit jokaisen terminaalin lähtevien lentojen kerroksen edessä vihreän FlyAway-kyltin kohdalta. Lentokentältä löytyy myös muutamia muita linja-autoyrityksiä, jotka tarjoavat kyytejä kaupunkiin ja ympäröiville alueille. Matkustajat voivat myös matkustaa "Lot C"-bussilla Metro Bus keskukseen, josta he voivat matkustaa Los Angelesin aluetta palvelevilla kaupunkibusseilla. Lentokentällä ei ole juna-asemaa, mutta lähistöllä on metroasema nimeltään Aviation/LAX. Täältä kulkee busseja lentokentälle. Hinta keskustaan julkisilla linja-autoilla on erittäin edullinen, jopa alle kaksi dollaria. Taksit löytyvät bussipysäkkien luona ja hinnat suosituimpiin kohteisiin on yleensä kiinteä.

  Pysäköintivinkkejä

  Terminaalien vastapäätä löydät parkkipaikkoja, joista löytyy tilaa lyhytaikaista ja pitkäaikaista pysäköintiä varten. Cell Phone Waiting Lot on tarkoitettu vain lyhytaikaista, enintään kahden tunnin pysäköintiä varten heille, ketkä odottavat matkustajia. Los Angelesin kaupungissa on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia. Voit valita monista pysäköintialueista ja autohalleista ja katupysäköinti on myös mahdollista. Huomaa kuitenkin, että katupysäköinti voi kallistua iltapäivällä tai ruuhka-aikoina, jolloin joillakin kaduilla ei saa enää pysäköidä näinä aikoina. Katupysäköinnistä voit maksaa automaateissa käteisellä ja joillakin myös kortilla. Kaduilla on aina aikarajoitus.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Los Angelesin lentokentän kotisivut