Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO GÖTEBORGIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Göteborgin lentokentällä

  Hyödynnä aikaasi Göteborgin kaupungissa parhaalla mahdollisella tavalla ja koe mahdollisimman paljon. Autonvuokraus Göteborgin lentokentältä on erinomainen keino lähteä tutustumaan tähän vilkkaaseen kaupunkiin. Varmista itsellesi sopivin auto Auto Europen kautta ja saat parhaan hinnan ja palvelun. Monen vuoden kokemuksella olemme hankkineet sekä kansainvälisiä, että kotimaisia yhteiytyökumppaneita joka puolelta maailmaa. Ruotsissa ajoneuvovalikoimaamme kuuluvat autoteollisuuden pienimpiä autoja, sekä useamman hengen tila-autoja. Göteborgin lentokentällä sinua palvelevat parhaimmat asinatuntijat ja tuskin mitään jää toivomisen varaan. Älä epäröi ja tutustu nyt saatavilla oleviin tarjouksiin. Saadaksesi lisätietoja siitä, mitä asiakkailla on sanottavaa autonvuokrauksesta, lue autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Göteborgista.

  Göteborgin Landvetterin lentokenttä on Ruotsin toiseksi suurin lentokenttä Tukholman Arlandan lentokentän jälkeen ja palvelee vuosittain noin kuusi miljoonaa matkustajaa. Lentokenttä on lähtöpiste lähialueen matkailulle ja lähtöpaikka useimmille matkoille Länsi-Ruotsissa, siksi autovuokraamoilla Göteborging lentokentällä on laaja valikoima kaikille matkailijoille. Göteborg on vilkas kaupunki ja kiinnostava kohde kaikenlaisille matkailijoille, jossa on pieniä kanavia, jotka kiertävät kapeita ostoskatuja. Se on erinomainen lomakohde ympäri vuoden. Kaupungissa on aina meneillään useita konsertteja, teatteriesityksiä, jääkiekko- ja jalkapallopelejä, messuja ja näyttelyitä. Joulu Göteborgissa on täynnä maagisia hetkiä. Täällä vanhat perinteet ja uudet kokemukset kohtaavat ja voit kokea joulun ihmeen käyttäen kaikkia aistejasi.

  Lentokenttätiedot

  Göteborg Airport (GOT)
  Virallinen nimi: Göteborg Landvetter Airport.
  Osoite: 438 80 Landvetter, Ruotsi.
  Puhelin: +46 10 109 31 00
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee Härrydan kunnassa noin 20 kilometriä Göteborgista itään, 40 kilometriä Boråsista länteen ja 484 kilometriä Tukholmasta länteen.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi tällä hetkellä 38 eri lentoyhtiötä, joista suurimpia ja Suomesta matkustavien kannalta tärkeimpiä ovat Finnair, Norwegian, Ryanair, SAS, KLM, Tuifly ja Air Baltic.

  Mistä noudan vuokra-auton Göteborgin lentokentältä?

  Kaikki autovuokraamot Göteborgin lentokentällä sijaitsevat monikerroksisilla parkkipaikoilla ja vuokra-autot noudetaan ja palautetaan sinne, ellei muuta ole sovittu. Autoja voi vuokrata myös toimistojen aukioloaikojen ulkopuolella, yleensä lisämaksua vastaan. Muista lisätä saapumisaikasi oikein varatessasi autoja, jotta voimme vahvistaa aukioloaikojen ulkopuolisen noudon tai palautuksen, jos satut sitä tarvitsemaan. Ilmoitamme sinulle myös hinnan heti, kun olemme saaneet vahvistuksen vuokraamolta.

  Avis Göteborg lentokenttä Avis Göteborgin lentokentällä
  Flygplatsvägen,
  Härryda, Ruotsi 438 80

  +46 319 473 30
  Aukioloajat:
  Ma - pe 07:00 - 23:30
  La 08:00 - 18:00
  Su 08:00 - 23:30
  Budget Göteborg lentokenttä Budget Göteborgin lentokentällä
  Flygplatsvägen,
  Landvetter, Ruotsi 438 12

  +46 104 948 150
  Aukioloajat:
  Ma - pe 07:00 - 23:30
  La 08:00 - 17:00
  Su 08:00 - 23:30
  Keddy Göteborg lentokenttä Keddy Göteborgin lentokentällä
  Flygplatsvägen 15,
  Härryda, Ruotsi 438 80

  +46 319 47100
  Aukioloajat:
  Ma - pe 07:00 - 23:00
  La 10:00 - 15:00
  Su 12:00 - 23:00
  Europcar Göteborg lentokenttä Europcar Göteborgin lentokentällä
  Flygplatsvägen 15,
  Härryda, Ruotsi 438 80

  +46 319 47100
  Aukioloajat:
  Ma - pe 07:00 - 23:00
  La 10:00 - 15:00
  Su 12:00 - 23:00
  Hertz Göteborg lentokenttä Hertz Göteborgin lentokentällä
  Flygplatsvägen,
  Landvetter, Ruotsi 438 80

  +46 319 460 20
  Aukioloajat:
  Ma - pe 07:00 - 23:30 La 09:00 - 16:00
  Su 09:00 -

  Terminaalit

  Landvetterin lentokentällä on perinteisesti ollut kaksi terminaalia, kotimaisille ja kansainvälisille lennoille, mutta ne yhdistettiin yhdeksi yhteiseksi terminaaliksi vuonna 2014. Siitä lähtien kaikki matkatavarat on kerätty entisen kansainvälisen terminaalin tuloaulassa. Siirtoalue, jolla sijaitsee useita kauppoja, kahviloita ja ravintola, on ollut kaikkien matkustajien saatavilla sen jälkeen. Lentokentällä ei ole lentosiltaa kaikilla porteilla ja joskus matkustajien on käveltävä koneeseen, tai heidät viedään paikalle bussilla. Portit 21A-21D sijaitsevat kansainvälisellä kauttakulkualueella, jota käytetään Schengen-alueen ulkopuolisille lennoille ja pääsy sinne on mahdollista vain maahantuloselvityksen jälkeen.

  Lentokenttäpalvelut

  Nälkään terminaalista löytyy sekä kevyempiä, että enemmän antoisampia ruokia muutamasta ravintolasta. Kahvia ja muita juomia on tarjolla kahviloissa. Voit ostaa itsellesi korkealaatuisia skandinaavisia herkkuja esimerkiksi Ruotsin länsirannikolta, sekä vaikkapa siika-, karja- ja porotuotteita, silliä ja silakan kaltaisia ruokia. Myymälöistä voit löytää uusimpia tyylejä, ostaa klassisia suosikkeja tai tuliasia kotiin. Swedish Gift Shop tarjoaa Ruotsissa tehtyä lasitaidetta, matkamuistoja ja leluja kaiken ikäisille. Lentokentällä sinulla on käytössäsi ilmainen nettiyhteys, valuutanvaihtoa, apteekki ja voit myös ladata lentokentän oman sovelluksen, jolla voit helposti seurata lentoasi. VIP-palvelut ovat saatavilla heille, ketkä haluavat henkilökohtaista avustusta matkatavaroiden ja lennon löytämisen kanssa. Lentokenttä tarjoaa myös hyvin erikoista lisäpalvelua, voit mennä siellä naimisiin. Häät järjestetään samana päivänä, kun haluat lähteä häämatkalle, jotta pääset nauttimaan lomastasi heti häiden jälkeen. Ne pidetään VIP-aulassa ja voit varata myös ruokailun.

  Kulkuyhteydet Göteborgin lentokentällä

  Autonvuokraus Göteborgin lentokentältä aloittaa matkasi Göteborgiin, Malmöön tai Boråsiin erittäin helposti tienviittoja seuraamalla suhteellisen suorilla tieyhteyksillä. Jos haluat käyttää julkisen liikenteen yhteyksiä, Västtrafikin paikallisbussit, Flygbussarna ja Swebus Express bussit liikennöivät lentokentällä. Paikallisbusseihin voit ostaa lippuja netistä, puhelinsovelluksella tai automaateista ja kuljettajalta kortilla. Flygbuss kulkee 20 minuutin välein Göteborgin keskustaan ja bussit löydät suoraan lähtoselvityksen aulan ulkopuolelta. Swebus Express kulkee Göteborgiin ja Tukholmaan, sekä muutamiin muihin kaupunkeihin. Lentokentältä löytyy useita suuria taksiyhtiöitä, joiden kanssa pääset nopeasti ja mukavasti minne haluat. Taksiyrityksillä on usein kiinteä hinta matkoille lentokentän ja Göteborgin ja Boråsin välillä.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentältä löytyy yhteensä seitsemän parkkialuetta. Jos saavut lentokentälle autolla, voit valita joko lyhytaikaisia parkkipaikkoja ulkona tai katoksessa, tai pitkäaikaisen pysäköinnin noin 5-7 minuutin kävelymatkan päässä. Itse Göteborgin kaupungissa keskustassa pysäköinti on maksullista viikon jokaisenä päivänä ja kellonaikana. Lipun saat automaatista, jossa voit aina maksaa kolikoilla ja jotkut jopa hyväksyvät luotto- tai pankkikortteja. Huomioi myös, että sisäkaupungissa ruuhkamaksua sovelletaan vain Ruotsissa rekisteröidyille ajoneuvoille, mutta ei ulkomaalaisille. Göteborgin kauppakeskuksessa pysäköinti rajoittuu vain puoleen tuntiin, mutta on klo 22.00 jälkeen aukeamiseen saakka rajatonta. Parkkihalleissa pysäköinti on rajatonta ja maksu peritään jokaisesta tunnista. Kaupungista löytyy myös monia P+R parkkipaikkoja, jonne voit jättää autosi ja matkustaa kaupunkiin julkisilla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Landvetterin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Göteborgin lentokentästä

  Göteborgin lentokenttä
  80
  438, Landvetter, Ruotsi

  IATA koodi: GOT
  ICAO koodi: ESGG
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 57.6688
  Pituusaste: 12.2923

  Yleistietoa: Göteborgin lentokenttä sijaitsee Landvetterissa Ruotsissa, noin 16 kilometrin päässä Göteborgin keskustasta.