Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO TUKHOLMA ARLANDA LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Tukholma Arlanda lentokentällä

  Tukholma sijaitsee neljällätoista saarella ja veden läheisyys tekee siitä harmonisen ja erittäin kauniin pääkaupungin. Jos valitset autonvuokrauksen Tukholma Arlandan lentokentällä Auto Europen kautta, voit päästä nopeasti kaupungin keskustastaan ja sinun ei tarvitse raahata mukanasi raskaita laukkuja joukkoliikenteessä tai kuluttaa paljon rahaa taksiin. Tukholma on suhteellisen pieni pääkaupunki, mutta on täynnä seikkailuja ja toimintaa kaikenikäisille ja kiinnostuksen kohteille. Kaupungissa on monia hyviä ravintoloita ja laaja kulttuuritarjonta, useita teattereita, kaunis ooppera ja yli 70 museota. Käy ABBA-museossa, huvipuisto Gröna Lundissa, perhepuisto Junibackenissa, Skansen eläintarhassa ja luonnonhistorian museossa. Kävele pitkin kapeita katuja Gamla Stan-vanhassa kaupungissa ja istu kahvilassa. Hyppää yhteen monista vesibusseista ja näe Tukholma toisesta kulmasta. Tee ajan salliessa myös kiertomatka vaikkapa Göteborgiin tai Malmöön.

  Auto Europe tarjoaa laadukasta kansainvälistä autovuokrausta erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Olemme jo yli 60 vuoden ajan kehittäneet kumppanuuksia markkinoiden johtavien autovuokraamojen ja pienempien paikallisten toimittajien kanssa. Tämän avulla voimme tarjota asiakkaillemme jopa 24 000 noutokohdetta 180 maassa. Löydä itsellesi sopiva vuokra-auto Tukholmasta, jonka voit noutaa eri Tukholman lentokentiltä tai kaupungin keskustasta. Lue myös muiden kokemuksista autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Tukholmasta. Löydä sinulle ja matkasuunnitelmallesi parhaiten sopiva kohde ja nauti Tukholman pohjoismaisesta viehätyksestä. Tukholman Arlandan lentokenttä sijaitsee maantieteellisesti hyvällä paikalla, ja kaikilla Tukholmaan ja Uppsalaan suuntaavilla matkustajilla on tältä lentokentältä hyvät liikenneyhteydet. Se on kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 37 kilometriä pohjoiseen Tukholman keskustasta Märstan kylän vieressä, ja noin 40 kilometriä lounaaseen Uppsalasta. Lentokenttä on tänä päivänä Ruotsin suurin ja Skandinavian toiseksi suurin lentokenttä Kööpenhaminan lentokentän jälkeen. Jos matkasuunnitelmiesi mukaan joudut viettämään yön lentokentällä, voit hyötyä Jumbo Stay hostellista.

  Lentokenttätiedot

  Tukholman Arlandan lentokenttä on suurempi Tukholman kaupungin kahdesta lentokentästä. Toinen, Tukholma – Bromma, sijaitsee luoteeseen kaupungin keskustasta, mutta sitä voi käyttää vain pieni joukko pienempiä lentokoneita. Pienemmät lentokentät, Tukholma-Skavsta ja Tukholma-Västerås, sijaitsevat molemmat noin 100 kilometrin päässä Ruotsin pääkaupungista. Tukholman Arlanda toimii Scandinavian Airlines ja Norwegian Air Shuttle lentoyhtiöiden tärkeänä solmupisteenä. Lentokenttää käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 1959, mutta vain harjoittelulentoja varten. Se avattiin rajoitetulle siviililiikenteelle vuonna 1960, ja vuonna 1962 pidettiin virallinen avajaisseremonia. Arlandan nimi annettiin kilpailun jälkeen ennen lentokentän avaamista. Se on johdettu Arlandista, joka on vanha nimi Ärlinghundran kunnalle (nykyinen Märsta Husby-Ärlinghundra), jossa lentokenttä sijaitsee. Swedavia ilmoitti vuoden 2014 alkupuolella suunnitelmista lentokenttäterminaalikompleksin jatkamiseksi, mukaan lukien ylimääräisen laiturin rakentaminen terminaalille 5 suurempien lentokoneiden paremman käsittelyn varmistamiseksi.

  Tukholma Arlanda lentokenttä (ARN)
  Virallinen nimi: Stockholm Arlanda flygplats.
  Osoite: 190 45 Stockholm-Arlanda.
  Puhelinnumero: +46 10 109 1000
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee noin 42 kilometriä Tukholmasta pohjoiseen ja 28 kilometriä Uppsalasta etelään, Sigtunan kunnassa.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Arlandan lentokentällä liikennöi yli 80 lentoyhtiötä. Lentoyhtiöt Norwegian, Finnair ja SAS lentävät suoria lentoja Helsingistä.

  Mistä noudan vuokra-auton Tukholma Arlandan lentokentältä?

  Tukholman Arlandan lentokentän kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta voimme tarjota autoja monilta eri vuokraamoilta. Vuokraamojen työpöydät löytyvät omalta vuokra-autojen alueelta lentokentällä. Bussi Alfa ajaa Sixtin toimistolle (toimisto Alfa pitkäaikaisparkissa) ja linja Beta vie Hertz, Europcar, Budget ja Avis vuokraamoille (erillisessä rakennuksessa muutaman minuutin päässä lentokentältä). Enterprise, Alamo ja National sijaitsevat terminaalissa 2. Lähin toiminnassa oleva huoltoasema löytyy osoitteesta Hotellvägen 4. Alla on muutamien Tukholma Arlandan lentokentän autovuokraamoiden aukioloaikoja.

  Avis Tukholma Arlanda lentokenttä Avis Tukholma Arlandan lentokentällä
  Arlanda rent a car center,
  190 45, Tukholma, Ruotsi

  +46 8 797 9970
  Aukioloajat:
  Ma-pe 06:00-24:00
  La 07:00-22:00
  Su 07:00-24:00
  Budget Tukholma Arlanda lentokenttä Budget Tukholma Arlandan lentokentällä
  Arlanda rent a car center,
  190 45, Tukholma, Ruotsi

  +46 10 494 8400
  Aukioloajat:
  Ma-pe 06:00-24:00
  La 07:00-22:00
  Su 07:00-24:00
  Europcar Tukholma Arlanda lentokenttä Europcar Tukholma Arlandan lentokentällä
  Arlanda rent a car center,
  190 45, Tukholma, Ruotsi

  +46 8 555 984 00
  Aukioloajat:
  Ma-pe 06:00-24:00
  La 07:00-22:00
  Su 07:00-24:00
  Hertz Tukholma Arlanda lentokenttä Hertz Tukholma Arlandan lentokentällä
  Benstocksvägen 1,
  190 45, Tukholma, Ruotsi

  +46 8 590 905 00
  Aukioloajat:
  Ma-pe 06:00-23:30
  La 07:00-21:30
  Su 07:00-23:30

  Terminaalit

  Lentokentällä on neljä terminaalia; 2, 3, 4 ja 5. Kotimaan lennot kulkevat terminaaleissa 3 ja 4 ja kansainväliset lennot sijaitsevat terminaaleissa 2 ja 5. Terminaali 5 palvelee ulkomaan liikennettä Star Alliance kumppaneilta ja sen lentoyhtiöitä, ja terminaali 2 palvelee pääasiassa halpalentoyhtiöitä, kuten EasyJet, RyanAir, Wizz Air ja Transavia. Voit helposti liikkua eri terminaalien välillä, koska ne ovat kaikki yhteydessä toisiinsa ja lyhyen kävelymatkan päässä saman katon alla. Heille, joilla on paljon matkatavaroita, tarjotaan terminaalien välillä kulkevaa kuljetusbussipalvelua, ja Arlanda Express kuljettaa matkustajat myös ilmaiseksi junalla terminaalien 2 ja 5 välillä. Terminaalien 4 ja 5 välillä sijaitsee SkyCity, joka on yhteinen alue matkailijoille ostoksia varten ja ruokailulle ravintoloissa.

  Lentokenttäpalvelut

  Arlandan lentokentällä on yhteensä 100 kauppaa ja ravintolaa sen terminaalien keskellä sijaitsevalla SkyCity alueella. Verovapaissa myymälöissä on hyvä valikoima klassisia tuotteita, kirjakaupoissa on uusinta luettavaa ja useita vaatteita eri kaupoissa tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Victoria's Secret ja Polo Ralph Lauren. Ruokatarjonta on suuri ja monipuolinen, joten kuka tahansa voi löytää jotain hyvää syötävää ja juotavaa. Lentoaseman tiloissa on viisi hotellia. Arlandan lentokentältä löytyy myös pankki, pankkiautomaatit, VIP-palvelut, business-lounge, poliisi, kampaajat, kosmetologit ja postitoimisto. Leikkipaikat löydät terminaaleista 4 ja 5. Kahden kilometrin päässä lentokentästä sijaitsee koirahotelli, jossa lemmikit voivat nauttia ajastaan, kun olet matkoilla. Voit tarkistaa helposti sosiaalisen median ja sähköpostin, sillä lentokenttä tarjoaa kolmen tunnin vapaan pääsyn langattomaan verkkoon.

  Kulkuyhteydet Tukholma Arlandan lentokentällä

  Lentokenttä sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Tukholman keskustasta ja pääset sinne nopeasti omalla autolla autovuokraamosta Tukholma Arlandan lentokentältä moottoritietä E4 pitkin, ja matka kestää noin 35 minuuttia. Arlanda Express junalla pääset helposti ja kätevästi Tukholman päärautatieasemalle 20 minuutissa. Lippuja voi ostaa infopisteistä tai lippuautomaateista suoraan junalaitureilta. Junaan pääsee kaikista terminaaleista ja se kulkee klo 05:00–01:00 välillä. SkyCityn keskeltä löytyy myös Arlandan keskusasema, josta liikennöi lähiliikenteen junia Tukholmaan ja Uppsalaan, sekä pitkän matkan linjoja eri kohteisiin ympäri Ruotsia. Lippuja lähiliikenteen junaan voi ostaa SL:n tai UL:n verkkosivuilta tai suoraan Arlandan keskusasemalta. Lentokenttä on myös yhteydessä Tukholman kaupunkiin lentokenttäbussien avulla, jotka kulkevat ympäri vuorokauden noin kymmenen minuutin välein. Lippuja voi ostaa automaateista terminaaleissa ja pysäkeiltä. Löydät myös useita linja-autoyrityksiä, jotka tarjoavat yhteydet muihin kohteisiin, muun muassa Västeråsiin, Uppsalaan, Norrköpingiin, Malmöön ja muihin kaupunkeihin ja Tukholman lähiöihin. Kaikki taksit löytyvät suoraan lentokentän kaikkien terminaalien edustalta.

  Pysäköintivinkkejä

  Tukholman Arlandan lentokenttä tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja heille, joiden tarvitsee pysäköidä auto lentokentälle. On olemassa kaksi pitkäaikaista pysäköintipaikkaa, Alfa ja Beta, Express-pysäköinti sekä sisä- että ulkotiloissa, ja premium-pysäköinti lämpimässä autotallissa. Pysäköintipaikan voi varata myös etukäteen varmistaakseen, että saat paikan sopivimmalle alueelle. Jos valitset autonvuokrauksen Tukholma Arlandan lentokentältä, Tukholman keskustan alue voi tarjota autollesi yli 35 000 katupysäköintipaikkaa. Tarkista aina liikennemerkit etukäteen nähdäksesi, mitä sääntöjä sovelletaan ja välttääksesi tarpeettomia sakkoja. Useimmat pysäköintiyhtiöt tarjoavat myös pysäköintipaikkoja autotalleissa vaihtelevilla hinnoilla. Voit pysäköidä kadulla ja maksaa parkkipaikasta automaatille, joista suurin osa hyväksyvät kolikot ja joitakin luottokortteja. Kaupungin "park-and-ride"- mahdollisuus on edullisin vaihtoehto ja helpoin tapa löytää vapaa paikka julkisen liikenteen asemien lähettyvillä, joilta voit matkustaa metrolla kaupunkiin. Halutessasi voit lukea lisää ajamisesta Ruotsissa ja liikennesäännöistä meidän Ruotsin kuljettajan oppaasta.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Tukholma Arlandan lentokentän kotisivut