Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO TUKHOLMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Tukholmassa parhailla hinnoilla

  Tukholmaa, jota kutsutaan usein "Pohjoisen Venetsiaksi", sijaitsee monilla saarilla ja niemimaalla Itämeren rannalla. Sijainnin viehätys löytyy maan ja veden sekoittumisessa - rannikkoa reunustavat kivikkoiset rannat, merestä nousevat kallionkielekkeet ja kaupunkia ympäröivä monimutkainen vesiväylä. Maailmanluokan museot, teatterit, galleriat ja upea puisto odottavat sinua ja kaupungin ympäri matkustaminen ei voisi olla helpompaa. Erinomainen maanalainen rautatiejärjestelmä, Tunnelbana (T-bana), vie sinut melkein minne tahansa kaupunkiin. Erittäin tehokas ja säännöllinen linja-autoverkosto täyttää kaikki aukot kohteiden välillä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää aikaa ja sen sijaan kävellä paikasta toiseen, koska Tukholma on loistava kaupunki, jonka voit omaksua jalkaisin. Kaupungilla on myös tehokas pyöräteiden verkosto ja autonvuokraus Tukholmasta mahdollistaa omatoimiset kiertomatkat kaupungissa. Paikalliset kutsuvat ylpeänä kaupunkia "levande stadiksi" tai "eläväksi kaupungiksi", koska suuri osa kosmopoliittisesta väestöstä asuu edelleen keskustassa. Lyhyen matkan päässä kaupungista voit tutustua Unescon luetteloon kuuluvaan Drottningholmin palatsiin ja muihin hauskoihin turistikohteisiin.

  Miksi et vuokraisi autoa Tukholmassa tutustuaksesi enemmän siihen, mitä iso kaupunki voi tarjota? Kansainvälinen autonvuokrauksen välittäjä Auto Europe tarjoaa palveluita laadukkaalla autonvuokrauksella Tukholmassa erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Yli 60 vuoden ajan Auto Europe on kehittänyt yhteistyökumppanuutta markkinoiden johtavimpien, sekä pienempien paikallisten autovuokraamojen kanssa. Tämä mahdollisuuden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yli 24,000 noutotoimistoa 180 eri maassa. Voimme yhteistyön ansiosta tarjota samoja vuokra-autoja, mutta halvemmalla verrattuna siihen, jos vuokraat autosi Tukholmassa suoraan paikallisen vuokraamon kanssa. Tutustu kokemuksiin autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Tukholmasta.Tukholmassa voit noutaa vuokra-auton vaikkapa kansainväliseltä Arlandan lentokentältä, tai pienemmiltä Bromman, Nyköping Skavstan ja Västeråsin lentokentiltä tai lukuisista eri keskustan toimistoista. Etsi sijainti, joka sopii parhaiten matkallesi ja aloita nautinnollinen loma pohjoismaiden viehättävässä Tukholmassa. Tukholmalaiset kutsuvat kaupunkiaan "kaunottareksi vedellä". Hyvin säilyneestä historiallisesta ytimestä huolimatta Tukholma ei ole museokappale: se on moderni, dynaaminen ja jatkuvasti kehittyvä keskus.

  Liikenne Tukholmassa

  Vaikka Tukholmaa pidetäänkin helppona kaupunkina ajaa sen suhteellisen vähäisen liikenteen takia, on olemassa joitakin asioita, joita sinun kannattaa pitää mielessä, kun harkitset autonvuokrausta Tukholmassa. Esimerkiksi myös Tukholmassa ja Essingeledenissä on voimassa ruuhkamaksu sekä ruotsalaisille, että kansainvälisille ajoneuvoille arkisin klo. 06.30 - 18.29 aikoihin. Koska Tukholma on pääkaupunki, kaupungista on hyvät yhteydet muihin Ruotsin kaupunkeihin lukuisten moottoriteiden kautta. Voit esimerkiksi ajaa vuokra-autollasi E4-moottoritien kautta Uppsalaan, joka sijaitsee 44 kilometrin päässä Tukholmasta, jonne pääset alle tunnissa. Jos etsit pidempää automatkaa lomallasi, Göteborg sijaitsee 470 kilometrin päässä, jonne pääset noin neljässä ja puolessa tunnissa ajamalla moottoriteitä E4 ja Route 40. Suurien kaupunkien ulkopuolella ei ole paljon liikenneruuhkia, vaikkakin joskus reittisi varrella vastaasi saattaa tulla hirvi.

  Autonvuokraus ja pysäköinti Tukholmassa

  Ilmaisen pysäköinnin löytäminen kaupungin keskustassa on vaikeaa, mutta sinulla on monia muita vaihtoehtoja, joiden avulla voit jättää autosi sopivaan paikkaan ja tutustua kaupunkiin. Ensinnäkin, on olemassa lukuisia parkkihalleja kaupungin keskustassa vaihtelevilla hinnoilla. Monet näistä löytyvät Norrmalmin alueella. Toiseksi, jos löydät parkkipaikan, voit pysäköidä kadulla ja maksaa parkkipaikasta automaatille. Useimmat parkkimetrit hyväksyvät kolikoita ja Visa- ja Mastercard-luottokortteja. Hinta veloitetaan tunnista. Maksa etukäteen ja muista jättää lippusi selvästi näkyville. Lopuksi, kaupunki tarjoaa "park-and-ride"- mahdollisuutta 25 julkisen liikenteen asemien lähettyvillä, joten voit jättää autosi halvemmalle pysäköintialueelle ja tutustua kaupunkiin julkisilla liikennevälineillä. Lisätietoja ajamisesta Ruotsissa ja liikennesäännöistä saat meidän Ruotsin kuljettajan oppaasta.

  Tukholman lentokentät

  Tukholman Arlandan lentokenttä on Ruotsin suurin lentokenttä, jolta liikennöi lentoja jopa 164 eri kohteeseen ympäri maailmaa. Arlandalla on neljä pääterminaalia, joista terminaaleissa 2–4 liikennöi kotimaan lentoja ja terminaalissa 5 kansainväliset lennot. Vuokra-autosi on helppo noutaa tuloaulasta eri vuokraamoilta ja autolla pääset Tukholman kaupunkiin noin 30 minuutissa. Oman auton lisäksi pääset keskustaan lähiliikenteen junalla, aluejunalla, linja-autoilla, takseilla tai Arlanda Express linjalla.

  Arlandan lentokenttä (ARN)
  Osoite: 190 45 Stockholm-Arlanda, Ruotsi.
  Puhelin: +46 (0)10 109 10 00
  Nettisivut: www.swedavia.com

  Tukholman Bromman lentokenttä on Ruotsin kolmanneksi suurin lentokenttä Landvetterin ja Arlandan jälkeen ja tarjoaa pääasiassa kotimaisia lentoja muihin kohteisiin Ruotsissa, sekä lentoja muun muassa Brysseliin ja Helsinkiin. Vuokra-auton nouto lentokentältä on erittäin kätevää, koska matka Tukholman kaupungin keskustaan kestää vain 20 minuuttia autolla ja lentokentällä on lisäksi myös hyvät julkisen liikenteen bussiyhteydet.

  Bromman lentokenttä (BMA)
  Osoite: Ulvsundavägen, 168 67 Tukholma, Ruotsi.
  Puhelin: +46 10 109 40 00
  Nettisivut: www.swedavia.com

  Tukholman Västeråsin lentokenttä sijaitsee vain viisi kilometriä itään Västeråsin kaupungin keskustasta ja tarjoaa edullisia ja alueellisia lentoja Helsinkiin, Washingtoniin, Los Angelesiin ja useisiin kohteisiin Ruotsissa. Se on paljon pienempi lentokenttä, joka tarjoaa vain yhden ravintolan, kaupuan ja baarin, mutta silti tarpeeksi palveluja tekemään oleskelustasi mukavan. Vuokra-autolla pääset helposti Tukholmaan noin 80 minuutissa, tai voit matkustaa lentokenttäbussilla tai junalla Västeråsin rautatieasemalta.

  Västeråsin lentokenttä (VST)
  Osoite: 721 31 Västerås, Ruotsi.
  Puhelin: +46 21 80 56 00
  Nettisivut: vst.nu

  Tukholman Skavstan lentokenttä on Ruotsin viidenneksi suurin ja tarjoaa halpalentoyhtiöiden lentoja ympäri Eurooppaa, mukaan lukien Ryanair. Se sijaitsee noin 100 kilometrin päässä Tukholman kaupungin keskustasta ja noin 10 minuutin päässä Nyköpingista. Vuokra-autojen lisäksi lentokenttä tarjoaa lentokenttäbussiyhteyksiä suoraan Tukholmaan tai Norrköpingiin ja paikallisbussit liikennöivät Nyköpingin keskustaan rautatie- ja linja-autoaseman kautta. Junalla pääset kätevästi ja nopeasti Tukholmaan ja mikäli haluat käyttää lentokentän takseja, ne on varattava ennakkoon.

  Skavstan lentokenttä (NYO)
  Osoite: General Schybergs plan 22, 611 92 Nyköping, Ruotsi.
  Puhelin: +46 155 28 04 00
  Nettisivut: www.skavsta.se

  Tekemistä Tukholmassa

  Tukholma on täydellinen paikka nauttia puistoista, meren läheisyyden tunteesta, kävellä ja shoppailla, tai käydä museossa. Tukholma on kulttuuritarjonnan suhteen skandaalisesti rikas. Vanha kaupunki esimerkiksi on kuin suoraan satukirjasta. Täydellinen edellytys kuninkaalliselle palatsille, harjakattoisille rakennuksille ja kapeille mukulakivikaduille, se on yksi Euroopan lumoavimmista, moitteettomasti säilyneistä historiallisista keskuksista. Myös Tukholman tyylitaju on legendaarinen. Hyvä muotoilu ei tässä ole ylellisyys, se on oikeus - jopa pieni kahvila on yleensä hyvin suunniteltu valaistuksesta aina kuppeihin, kulhoihin ja ruokailuvälineisiin saakka. Käytä myös hyväksesi autotarjontaa autovuokraamoilta Tukholmassa ja tutki alueita oman aikataulusi mukaan. Tässä on muutama meidän suosittelema kohde Tukholmassa, joita sinun ei mielestämme tule jättää välistä.

  • Vanhakaupunki: 1200-luvulta peräisin oleva ja nähtävyyksiä, aktiviteettejä, kahviloita, aitoja ravintoloita ja putiikkeja täynnä pitävä Gamla Stanin alue (Vanhakaupunki) on itsenäisesti elävä ja hengittävä museo. Monille tämä on ensimmäinen pysähdyspaikka matkalla ympäri suurta Tukholmaa. Tietysti ei ole parempaa tapaa tutustua Tukholman henkeen välittömästi ja saada käsitys kaupungin kulttuurista. Vanhassakaupungissa on saatavana runsaasti matkamuistoja ja lahjoja, ja sinut kuljetetaan takaisin keskiaikaan kulkiessaan läpi pienten, mutkittelevien katujen hämmentävän labyrintin halki. Salaperäiset holvit ja muinaiset freskot ovat piilossa viehättävien julkisivujen takana. Jos vierailet talvella, muista lisätä listallesi ihmeellinen Julmarknad (joulumarkkinat), joka on kaupungin tapaan kuin satu. Tukholman katedraali, Nobel-museo ja kuninkaanlinna sijaitsevat kaikki täällä, ja niiden tulisi olla korkealla kaikilla nähtävyyksien matkalistoilla. Kun vierailet kuninkaallisessa palatsissa, muista kiinnittää huomiota vartijan vaihtamiseen.

  • Vasa-museo: Uskomattoman Vasa-taistelulaivan oli tarkoitus olla Ruotsin keisarillisen laivaston ylpeys, mutta Titanicin katastrofin edelläkävijä vuosisatoja myöhemmin upposi ensimmäisellä matkallaan vuonna 1628. Hämmästyttävä nosto-operaatio tapahtui vuonna 1961 ja nyt voit ihmetellä tätä loistavaa aikakapselia, josta 95 prosenttia koostuvat alkuperäisosista ja sadoista puisista veistoksista. Kolme museon katolla olevaa mastoa eivät ole ainoastaan turistien vetovoimaksi, vaan ne entisöitiin alkuperäisten mastojen tarkan korkeuden ja teknisten tietojen mukaan. Tämä on Ruotsin suosituin museo ja syystäkin. Yli miljoona kävijää vuodessa tulevat tänne nauttimaan erilaisista näyttelyistä ja katsovat elokuvaa laivan historiasta. Museosta löytyy myös hyvin varustettu lahjakauppa ja ravintola, joka tarjoaa lämpimien aterioiden lisäksi myös lounaita ja leivonnaisia. Voit lähteä opastetulle kierrokselle tai ottaa mukaasi äänioppaan, joita on saatavilla useilla eri kielillä. Sisäänpääsy on ilmainen, jos olet alle 18-vuotias.

  • Djurgården: Rauhallinen keidas kaupungin sydämessä, Djurgårdenin saari vetää matkailijoita ja paikallisia asukkaita puoleensa, etenkin pitkinä laiskoina päivinä ja lyhyinä öinä kesäkuukausina. Puisto on osa kuninkaallista kansallispuistoa, täydellinen paikka kävelylle ja piknikille ja sijaitsee suoraan Tukholman sydämessä. Se on myös koti useille Tukholman parhaimmista museoista ja muille nähtävyyksille. Myös kahviloita, ravintoloita, välipalabaareja ja hotelleja löytyy hajallaan ympäri puistoa. Voit vuokrata polkupyöriä ja lähteä tutkimaan metsäpolkuja tai, jos olet enemmän seikkailunhaluinen, lähde kanootin kanssa pienelle melontaretkelle. Suositut Vasa ja Abba museot sijaitsevat täällä, samoin kuin Skansenin ulkoilmamuseo, satumaailma Junibacken ja Gröna Lundin huvipuisto. Hauska tapa saapua saarelle on lautalla Gamla Stanista tai Slussenista. Voit vaihtoehtoisesti hypätä raitiovaunuun Norrmalmstorgista, matkustaa bussilla tai kävellä kaupungin keskustasta (15 minuuttia). Djurgården rentoutumis- ja rauhallisuuden paikkana, jonne saatat haluta paeta, kun tarvitset tilaa, rauhaa ja hiljaisuutta. Nauti rauhallisesta kävelystä, paikallisista ravintoloista ja laajasta kulttuuritarjonnasta, valinta on sinun.

  • Kuninkaallinen linna: Vierailusta kuninkaallisessa linnasta, Sveriges Kungahus, voi viedä itsessään kokonaisen päivän. Tämä on Ruotsin kuninkaan virallinen asuinpaikka Gamla Stanin reunalla veden äärellä. Mielenkiintoista on se, että kuningattaren asuinpaikka on muualla, kauniilla saarella ja Unescon maailmanperintökohteessa Drottningholmissa (kuningattaren saari), noin 45 minuutin lauttamatkan päässä Tukholmasta, jonne voi helposti matkustaa päiväretkelle. Rikkaalla maulla tämä kerran mahtavasta Ruotsin valtakunnasta muistuttava palatsi on yksi Euroopan suurimmista, jonka sisältä löytyy yli 600 huonetta ja useita museoita. 1800-luvulta peräisin barokkityylinen palatsi tarjoaa monia helmiä. Täällä voit nähdä kuningatar Kristinan hopeavaltaistuimen ja vierailla muinaismuseoissa, asevarastossa, Tre Kronorin (kolme kruunua) museossa ja valtiovarainministeriössä. Älä missaa vartijan päivittäistä vaihtoa. Tämä yhdistelmä kuninkaallista asuntoa, työpaikkaa ja kulttuurihistoriallista muistomerkkiä, joka on avoinna ympäri vuoden vierailijoille, tekee Tukholman kuninkaallisesta palatsista ainutlaatuisen kohteen. Kesäkuukausina avoinna myös kuninkaallinen kappeli ja Riddarholmenin kirkko - kuninkaallinen hautauskirkko viiden minuutin kävelymatkan päässä palatsista.

  Autonvuokraus ja päivämatkat Tukholmassa

  Hyödynnä autonvuokrausta Tukholmassa ja käy lukuisissa mielenkiintoisissa paikoissa pääkaupungin ulkopuolella. Kontrastikaupunki Tukholma onnistuu yhdistämään vanhan ja uuden suhteellisen helposti. Toisin kuin monissa maailman kaupungeissa, Tukholma levittäytyy jopa 14 saaren yli. Se on yksi ympäristötietoisimmista kaupungeista maan päällä, ja tunnettu innovatiivisesta tekniikan käytöstä pyrkiessään kestävimmäksi maapallon kaupungiksi. Kun olet viettänyt aikaa kiertäessä uskomattoman siisteillä kaduilla, siemaillut kahvia Uber-trendikkäissä kahviloissa, on aika alkaa tutkia muuta Ruotsia. Haluamme suositella muutamia suosikkikohteitamme päiväretkille Tukholmasta.

  Uppsala

  Noin 70 kilometriä Tukholmasta luoteeseen ja vain 25 minuutin ajomatkan päässä Arlandan lentokentältä sijaitsee viehättävä keskiaikainen yliopistokaupunki Uppsala. Yhdessä korkeakoulujen ilmaston kanssa Uppsalassa vallitsee rento tunnelma, joka on osa suurta ja monimuotoista opiskelijaväestöä. Polkupyöriä on kaikkialla ja monet vesiväylät ja puistot lisäävät yleistä rauhallisuuden tunnetta. Usein on vaikea muistaa, että olet Ruotsin neljänneksi suurimmassa kaupungissa, varsinkin jos kävelet vanhankaupungin kiemurtelevien katujen läpi. Täältä löydät runsaasti viehättäviä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, sekä monia Uppsalan välttämättömistä nähtävyyksistä. Uppsala, jolla on upea 1300-luvun katedraali, pitää kaupungin aseman säilyttäen samalla kylän tunnelman. Fyrisin joki (Fyrisån) kulkee kaupungin halki siististi. Historiallinen vanha kaupunki sijaitsee länsipuolella ja kaupallinen moderni kaupunki itäpuolella. Jos kadotat suuntavaistosi, etsi yksinkertaisesti katedraalia, joka näkyy melkein mistä tahansa osasta kaupunkia. Uppsalassa asuivat Ruotsin vanhat kuninkaat ja 1500-luvun kuningas Gustav Vasa lepää katedraalissa, samoin kuin 1800-luvun kasvitieteilijä Carl Linnaeus. Uppsalan sydämessä vallitsee edelleen uskomaton viikinkiaikainen historia ja oppimishenki. Noin neljä kilometriä Uppsalasta pohjoiseen sijaitsee Gamla Uppsala (Vanha Uppsala), missä sinua osoittaa viikinkien maa. Ympäri maisemaa lepää yli viikinkien kuninkaiden, kuningattarien ja vanhojen sankarien 300 hautapaikkaa, joka on heidän viimeinen lepopaikka. Kun kristinusko otti maan haltuun 1100-luvulla, Gamla Uppsala rakensi lopulta katedraalin sille paikalle, jolla muinainen kirkko (Gamla Uppsala Kyrka) seisoi. Täältä löytyy runsaasti legendoja ja Gamla Uppsalan museo on pakollinen nähtävyys päivämatkallasi kaupungissa.

  Sörmlandsleden

  Sörmlandsleden, joka sijaitsee 40 minuutin päässä Tukholmasta ja jolla on yli 1000 kilometriä mutkittelevia luontopolkuja Sörmlandin läänin läpi, on yksi Ruotsin pisimmistä pitkän matkan vaellusreiteistä. Noin 100 polun osaa kulkevat erämaahan, kulttuuriperinteiden alueille ja historiallisille monumenteille. Monipuolinen ja vaihteleva ovat kaksi sanaa, joita käytetään usein kuvaamaan Sörmlandsleden polkua. Polun maisema on kuin Ruotsi pienoiskoossa. Koet kaiken tyypillisen Ruotsin maiseman, paitsi puuttomat vuoret. Kävelypäiväsi voi hyvinkin alkaa suon poikki suuntautuvilla laudoitetuilla poluilla ja päättyä kartanoon. Mikään kävelypäivä ei ole sama. Suurimmalle osalle pääsee helposti autolla, bussilla tai junalla, ja jokaisella osuudella on sopiva lähtökohta. Majoitusta varten alueella on kotoja ja taukotiloja, sekä levähdyksiä varten piknik-alueita. Sörmlandsledenin luotopolku on yksi pisimmistä kävelyreiteistä Skandinaviassa, jonka pääreitin pituus on 627 kilometriä. Lisäksi reiteille pääsee helposti suurista väestökeskuksista, alueella on lisäreittejä ja kiertoreittejä. Reiteiltä löydät kaikkea avoimista maisemista erämaahan, järviin ja kauniisiin rannikoihin. Sörmlandsledenin polku on jaettu 92 osaan, joiden pituus on 2–21 kilometriä. Reitin varrella on pyöreitä, eripituisia polkuja, joiden tutkimiseen vie aikaa tunnista koko päivän retkelle. Retkeilijät, ketkä valitsevat pidemmän matkan, voivat yöpyä yhdessä monista kauniilla paikoilla sijaitsevista kodista. Sörmlandsledin polut on merkitty oranssilla polkumerkinnöillä. Yleensä merkki on oranssi ympyrä puun tai sauvan ympärillä. Ruokakauppojen ja kaupallisten majoituspaikkojen välillä on iso etäisyys, joten sinun on suunniteltava matkasi huolellisesti. Monet ihmiset haluavat vaeltaa Ruotsin korkeammalle huipulle, Kebnekaiselle, pysähtyä piknik-lounaalle ja ihailla näkymiä ennen paluuta autolle ja takaisin Tukholmaan.

  Sigtuna

  Vuonna 980 perustettu Sigtuna on Ruotsin vanhin kaupunki. Rikas historia ja arkeologiset aarteet, tämä viehättävä kaupunki sijaitsee Ruotsin kolmanneksi suurimman, Mälarenin järven varrella. Se sijaitsee vain tunnin päässä luoteeseen Tukholmasta junalla, linja-autolla tai omalla autolla, jonne pääsee myös Strömman retkeilyveneellä kesäkaudella. Sigtunan nähtävyydet ovat monenlaisia ja vaihtelevat riimukivistä ja keskiaikaisista kirkon raunioista viehättävään jalankulkijoiden keskustaan ja ihanaan järvenrantapromenadiin. Jos olet kiinnostunut Ruotsin historiasta, tämä on kaupunki, jota ei kannata jättää välistä, mutta joka tapauksessa se on viehättävä kohde paeta Tukholman vilskettä. Pääaukiolla Stora Gatanin lähellä, tutustu Sigtunan ihastuttavan pieneen kaupungintaloon, joka juontaa juurensa vuodesta 1744. Sisätilat ovat avoinna vierailijoille vain kesäkuusta elokuuhun, mutta pääset näkemään sen ulkopuolelta milloin tahansa vuoden aikana. Perinteiden mukaan kaupungintalon avain ripustettiin koukkuun yhden ikkunaluukun taakse ja paikalliset, ketkä ulkoilevat hyvin myöhään tai kenties haluavat raitistua, usein tulevat sisään itsekseen ja viettävät yön talossa sen sijaan, että suuntaisivat heti kotiin. Älä jätä välistä Sigtunan keskiaikaisia kirkkoja. Keskustan alueella löydät kolme mielenkiintoista harmaakivikirkkoa, jotka rakennettiin 1200-luvun alkupuolella. Vaikuttavin kolmesta, St Olof ja St Per (Peter), on melko hyvin säilynyt, kun taas St. Larsin (Lawrence) jäännökset ovat vain yksi torni. St Olofin vieressä on hyvin erilainen keskiaikainen kirkko, St Mary's, joka rakennettiin vuosisata myöhemmin ja alueen ensimmäinen kirkko, joka rakennetaan tiilestä. Yhdistäen romaanisen ja goottilaisen arkkitehtuurin elementit, se on edelleen käytössä yli 750 vuoden jälkeen. Yksi Sigtunan tunnetuimmista kohteista on rakastettu Tant Bruns Kaffestuga, joka sijaitsee vanhassa puutalossa peräisin 1700-luvulta ja jonka uskotaan olevan kaupungin vanhin säilynyt rakennus. Båthuset Krog och Bar on avoinna joka ilta paitsi maanantaisin, kelluva ravintola ja baari lähellä Sigtunan satamaa, jossa voit nauttia lukuisista eri olueista.

  Matkustaminen Tukholmassa

  Tukholman julkisen liikenteen ylläpitäjä on Stockholm Public Transportation (SL), joka tarjoaa kaupungissa linja-autoja, raitiovaunuja, lähiöjunia ja lauttoja, mutta nopein tapa kiertää kaupunkia on yleensä metro (Tunnelbana). Matkat on helpointa maksaa prepaid-matkakortilla, ja voit ostaa kaikkia saatavilla olevia lippuja SL Center keskuksissa, lippuautomaateista, sanomalehtikioskeista, tekstiviestillä tai SL mobiilisovelluksen kautta. Hinnat riippuvat siitä, kuinka kauan lippu on voimassa (yhdestä tunnista kuukausilippuun), ja kuinka monilla alueilla voit matkustaa (yhteensä kolme aluetta). Metro kulkee klo. 05.00 - 01.00 aika arkisin ja 24 tuntia viikonloppuisin. Linja-autolinja 69 ja raitiovaunulinja 7 ovat helppoja tapoja kiertää suuria kaupungin nähtävyyksiä. Vaihtoehtoisesti voit nousta hop-on / hop-off veneeseen, joka kiertää saarten välillä ja tärkeimpien nähtävyyksien ohi. Tukholman päärautatieasema sijaitsee keskeisellä paikalla ja on yhdistetty Tukholman metron pääasemalle T-Centraleen jalankulkijaväylällä. Rautatieasemalta löytyy myös lukuisia autovuokraamoja Tukholmassa, lähiliikenteen palveluita, sekä palveluita muihin suuriin Ruotsin kaupunkeihin ja kansainvälisiin kohteisiin. Luotijunalla pääset Göteborgiin noin 3 tunnissa tai Malmöön neljässä ja puolessa tunnissa, mutta perinteisimmät ja hiukan hitaammat junat ovat huomattavasti halvempia. Lisäksi on olemassa kansainvälisiä junayhteyksiä Tukholmasta esimerkiksi Kööpenhaminaan ja Osloon ja matka kestää noin viisi tai kuusi tuntia.

  Voinko vuokrata asuntoauton Tukholmassa

  Sen sijaan, että vuokraisit auton, sinulla on myös mahdollisuus saada itsellesi asuntoauto Tukholmassa Auto Europen avulla. Älä jää ainoastaan tähän suurkaupunkiin, vaan lähde tutkimaan sen upeita lähimaisemia, tai matkusta jopa pohjoisimpaan Ruotsin kohteeseen! Voit päättää matkustaa Ruotsin etelärannikolle ja tutustua Norrköpingin ja Jönköpingin ympärillä oleviin kauniisiin järviin ennen kuin ajat Malmöön. Sieltä voit ajaa rannikkoa pitkin Göteborgiin ennen kuin palautat asuntoautosi takaisin Tukholmaan. Halujesi ja kanssasi matkustavien ihmisten lukumäärästä riippuen voit vuokrata kompaktin matkailuauton kahdelle hengelle tai suuren matkailuauton jopa viidelle tai kuudelle. Älä epäröi ja varaa itsellesi loma asuntoautolla jo tänään.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Tukholman turisti-info