Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO RUOTSI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Ruotsi - Parhaat hinnat Auto Europella

  Ota yhteyttä Auto Europeen kun sinulla on tarvetta vuokrata auto matkallesi Ruotsissa. Me takaamme alhaisimman hinnan perusautoille omatoimiseen ajamiseen, luksus- tai urheiluautoille samalla, kun räätälöimme sinulle kokemuksen, joka sopii juuri sinun erikoistarpeille. Tee autonvuokraus Ruotsista Auto Europen kautta ja nauti unohtumattomasta ajokokemuksesta suurimmassa Scandinavian maassa.

  Ruotsissa meillä on satoja noutopisteitä ympäri maan sekä myös Scandinavian ympäri. Aloita matkasi autonvuokrauksella Ruotsin Tukholmasta, pääkaupungista, ja lähde matkalle pitkin Itämeren rannikkoa maan halki vaikkapa kauniiseen Göteborgiin. Lähde tutkimaan Norjan rajoja Osloon tai Bergeniin. Monipuolinen ja rehevä maisema odottaa sinua! Lue rohkeasti aikaisempien asiakkaittemme mielipiteitä autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Ruotsista.

  Nauti täysillä autonvuokrauksestasi

  Varmista, että autonvuokraus autovuokraamoista Ruotsista on ongelmatonta asiantuntijoiden avulla Auto Europelta. Me toimitamme tärkeää tietoa asiakkaillemme heidän matkakohteesta, jotta voimme auttaa heitä koko loman aikana.

  Liikennesäännöt ja huoltoasemat

  • Autoilla ajetaan tien oikealla puolella ja ohitetaan vasemmalta. Jos ajat hitaammin, siirry tien oikeaan laitaan, jotta muut autoilijat voivat ohittaa sinut helpommin.
  • Turvavöiden käyttö on kaikille matkustajille pakollista.
  • Ruotsissa alkoholin vaikutuksen alaisena ajamiselle on tiukat säännöt. Parasta on välttää alkoholin nauttimista, mikäli suunnittelet ajamista moottoriajoneuvolla.
  • Yleisimmät nopeusrajoitukset Ruotsissa ovat 50 km/h kaupungeissa, 70 km/h pienemmillä teillä ja 110 km/h moottoriteillä.
  • Huoltoasemat ovat suurimmaksi osaksi itepalveluasemia automaattilaitteilla, jotka ovat auki 7 päivää viikossa. Ne yleensä hyväksyvät ruotsin kruunuja maksuvälineenä 20, 50, 100 ja 500 seteleitä, sekä suurimpia luottokortteja.

  Tiemaksut

  Moottoritiet (Motorvag) ja muut tiet Ruotsissa ovat maksuttomia, mutta Oresund ja Svinesudsbron silloilla on tiemaksut. Ruuhkamaksut on maksettava, kun ajat Tukholman tai Göteborgin kaupunkiin. Ruuhkamaksujen hinnat määräytyvät sekä matkustuspäivän, että kellonajan mukaan.

  Ikävaatimukset

  Jotta voit vuokrata auton Ruotsista, sinun on oltava vähintään 20 vuotias (ikävaatimukset saattavat vaihdella autoluokkien mukaan) ja ajokortin on oltava vähintään kaksi vuotta vanha. Alle 26 vuotiaiden kuljettajien on joskus maksettava paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisätietoa nuoren kuljettajan lisämaksusta voit löytää meidän varausjärjestelmästä sekä Auto Europen vuokrasopimuksesta.

  Valuutta

  Ruotsin valuuttana on ruotsin kruunu SEK (ruotsiksi yksikössä Krona ja monikossa Kronor). Saatavilla olevat kolikot ovat suuruudeltaan 1, 5 ja 10 ja paperirahat ovat arvoltaan 20, 50, 100, 500, ja 1000 kruunua. Rahaa voi nostaa ruotsalaisista pankkiautomaateista, mutta nostosta joutuu maksamaan valuuttavaihtomaksun ja riippuen pankista, myös nostomaksun. Kannattaa tarkistaa asia ennen matkaa omalta pankiltasi.

  Aikaero

  Ruotsi on Suomen aikaa tunnin jäljessä. Maaliskuun viimeisellä viikolla Ruotsissa vaihdetaan kellot kesäaikaan kun taas lokakuun viimeisellä viikolla takaisin talviaikaan. Lisää suosittuja kohteita, jossa käytetään kesä- ja talviaikaa ovat muun muossa Ranska, Saksa, Italia ja Espanja.

  Sanakirja

  Hei - Hej
  Hyvää huomenta - God morgon
  Hyvää päivää - God eftermiddag
  Hyvää iltaa - God kväll
  Missä on lähin poliisiasema? - Var finns närmaste polisstation?
  Missä on lähin sairaala? - Var är det närmaste sjukhuset?
  Missä on lähin pankkautomaatti? - Var är närmaste bankomat?
  Missä sijaitsee [paikan nimi]? -Var är [paikan nimi]?
  Voinko maksaa luottokortilla? -Kan jag betala med kreditkort?
  Voinko maksaa pankkikortilla? - Kan jag betala med bankkort?
  Paljonko tämä maksaa? - Hur mycket kostar det?
  Kiitos - Tack!
  Pidä vaihtorahat - Du är välkommen!

  Verkkovirta

  Nykyinen verkkovirta Ruotsissa on 220 volttia ja 50Hz. Europlug pistokkeita, joissa on kaksi piikkiä käytetään ympäri Ruotsia. Suomalaiset sähkölaitteet sopivat käytettäväksi Ruotsissa ilman minkäänlaisia adaptereita tai muita lisäosia.

  Viisumi ja suurlähetystö

  Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse passia Ruotsissa, mutta kuvalinnen henkilökortti on oltava mukana, ellei ota mukaan passia. Myös lasten on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Ruotsissa viisumia. Mikäli tarvitset lisätietoja matkan aikana, voit kääntyä Suomen suurlähetystön puoleen Tukholmassa, tai kunniakonsulaattiin Göteborgissa.

  Suomen suurlähetystö Tukholma
  Finlands ambassad
  Gärdesgatan 11
  115 27 Stockholm - Sverige
  Puhelin: +46 8 676 67 00
  Sähköposti: sanomat.tuk@formin.fi

  Asuntoauton vuokraus Ruotsissa

  Auto Europe on laatinut jotakin erityistä lomalle Ruotsissa - jopa enemmän joustavuutta ja liikkuvuutta vuokrattavalla asuntoautolla! Lähde kiertämään tätä pohjolan kaunotarta matkailuauton kanssa ja varmista, ettet menetä mitään matkareittisi varrella. Suunnittele matkasi esimerkiksi syyskuussa ja saatat kokea revontulia. Jos olet enemmän kiinnostunut kesälomasta, niin sinun on ehdottomasti nähtävä yöttömät yöt. Selaa meidän asuntoautojen valikoimaa ja löydä paras tarjous seuraavalle matkallesi!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Talvirengassäännöt Euroopassa infografiikka

  Ruotsin turistiopas