Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO HERTZ

  • 8.2
  • 8.4
  • 8.7
  • 9.1
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  February 26
  Helppoa
  February 20
  Auton näytölle olisi voinut oletuksena valita kieleksi englannin tai suomen. Asiaa olisi voitu minulta kysyäkin.
  February 14
  Antoivat eri auton kun olin varannut. SEAT Leon tyyppinen olin varannut, sain VW T-Cross joka tuntui olevan pienempi. Takakontti oli ahdas, en ollut tyytyväinen takakontin kokoon.
  Lue lisää

  Tiedotus Hertziltä koskien yrityssaneerausta

  Hertz autonvuokraus - Auto Europe

  Olemme saaneet Hertzin johdolta sekä kansainvaliseltä medialta tiedon, että perjantaina 22. päivä Hertz hakeutui yrityssaneeraukseen vedoten Yhdysvaltain konkurssilain pykälään 11. Tämä antaa yritykselle mahdollisuuden jatkaa liiketoimintaansa normaalisti järjestellen samalla velkojaan uudelleen. Huomaathan, että monet yhdysvaltalaiset yritykset, esimerkiksi General Motors ja National/Alamo -autovuoraamo, ovat selvinneet menestyksekkäästi yrityssaneerauksen avulla.

  Saneeraus koskee ainoastaan Hertzin toimintaa Yhdysvalloissa. Hertzin ja sen franchising-kumppanien liiketoiminta jatkuu muissa maissa normaalisti.

  Auto Europen asiakkaille tämä tarkoittaa, että liiketoiminta jatkuu normaalisti. Seuraamme tilannetta aktiivisesti, ja mikäli vuokraamoa on vaihdettava konkurssin vuoksi, otamme asiakkaaseen yhteyttä hyvissä ajoin ennen vuokran alkua ja järjestämme sopivan vaihtoehtoisen ajoneuvon toiselta vuokraamolta.

  Autonvuokraus Hertz: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Chicagossa paikallisesti syntyneen yrittäjän Walter L. Jacobsin perustama Hertz oli alun perin tunnettu nimellä Rent-a-Car Inc., kun se alkoi käydä kauppaa vaatimattomalla kymmenen mallin T Ford autoilla. Viiden vuoden kuluessa yritys kasvoi kuitenkin huomattavasti, jolla oli silloin jo yli 600 ajoneuvoa ja vuositulot noin miljoona Yhdysvaltain dollaria. Mutta tuotemerkki, joka on meille tuttu tänään, syntyi, kun Yellow Truck and Coach Manufacturing yrityksen omistaja John D. kiinnostui ja osti yrityksen vuonna 1923. Yritys sai myöhemmin nimen Hertz Drive-Ur-Self System ja vuonna 1926 se myytiin General Motors yhtiölle, joka avasi ensimmäisen Hertzin vuokra-autojen toimiston Chicagon Midwayn lentokentällä kuusi vuotta myöhemmin, ja esitteli myös ensimmäisen yhdensuuntaisen vuokrasuunnitelmansa vuonna 1933. Suosion kasvaessa yhä useampi alkoi valita autonvuokrauksen Hertziltä ja yritys kasvoi nopeasti.

  Vain muutaman seuraavan vuoden aikana yritys laajeni nopeasti Kanadaan vuonna 1938, Eurooppaan (Ranskaan) vuonna 1950 ja Etelä-Amerikkaan vuonna 1961 juuri ennen kuin edellinen omistaja John Hertz päätti ostaa tuotemerkin takaisin General Motorsilta vuonna 1953, ja nimesi sen Hertz Corporationiksi. Tämän jälkeen yhtiö pääsi New Yorkin pörssiin vuonna 1954 ja hän siirsi pääkonttorin Manhattanin keskusta-alueelta New Jerseyn Park Ridgen alueelle vuonna 1988. Yrityksellä oli useita omistajia tämän jälkeen, ensin Radio Corporation of America ja sen jälkeen UAL -konserni (joka myöhemmin sai nimen Allegis Corporation) osti yrityksen 587,5 miljoonan dollarilla. Tämän ajanjakson aikana yrityksen ajoneuvovalikoiman määrä nousi nopeasti lähes 400 000 henkilö- ja kuorma-autoon 120 eri maassa eri puolilla maailmaa.

  Marraskuussa vuonna 2006 Clayton, Dubilier & Rice otti haltuunsa Hertz Globalin osakkeet ja laajensi yritystä Eurooppaan (mukaan lukien Suomi) samaan aikaan, kuin he ostivat maailmanlaajuisen kilpailijan Dollar Thrifty Automotive -konsernin, joka puolestaan lisäsi nouto- ja palautuskohteiden määrää yhteensä jopa 10 400 kohteeseen 150 eri maassa. Seuraavana vuonna Hertz lanseerasi Simply Wheelz -tuotemerkin, joka keskittyi entistä taloudellisesti tietoisimpiin matkailijoihin, joka nimettiin myöhemmin Advantage Rent-a-Cariksi vuonna 2009.

  Auto Europe on ylpeä asemastaan kaikkien maailman parhaimpien autovuokraamojen johtavana välittäjänä, joihin kuuluu myös Hertz. Se on uskomukseen ja luotettavuuteen perustuva työsuhde, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme halvimmat vuokra-autot ja suurimman valikoiman ajoneuvoja. Auto Europen maine on vertaansa vailla lukuisilla matkailualan ehdokkuuksilla ja palkinnoilla, joihin kuuluvat Europe's Leading Car Rental Company ja Europe's Leading Chauffeur Company (World Travel Awards) palkinnot. Yhtiö sai myöhemmin myös yleisen luksusautokokoelman Magellan Silver palkinnon. Hertzin kanssa Auto Europe on yhtiö, johon voit varmasti luottaa kansainvälisellä autonvuokrausalalla.

  Autonvuokraus Hertzillä COVID-19:n aikana on turvallista ja aloita lomasi varmana! Täältä löydät tietoa ajoneuvojen puhdistustoimenpiteistä ja käytönnöistä.

  Autovuokraamo Hertz: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Hertz Corporation on rakentanut maailmanlaajuisen brändin, joka perustuu asiakaspalveluun, innovaatioon ja laajentumiseen, jonka perimmäisenä tehtävänä on "pienin kustannus, korkein laatu ja asiakaslähtöisin vuokrauspalvelu kaikilla markkinoilla".

  Yksi maailman suurimmista yleiskäyttöön tarkoitetuista autonvuokrausbrändeistä ja merkittävistä yrityksistä maailmanlaajuisella autonvuokrauksen alalla, Hertz toimii monissa yritysten omistamissa, luvallisissa ja franchising-toimipisteissä Yhdysvalloissa, Afrikassa, Aasiassa, Australiassa, Kanadassa, Karibialla, Eurooppassa, Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-idässä ja Uudessa-Seelannissa.

  Yrityksen pääkonttori sijaitsee Esterossa Floridassa, se perustettiin yli sata vuotta sitten vuonna 1918 ja on nykyään yksi suurimmista Yhdysvaltojen autovuokraamoista vuosittaisen liikevaihdon (noin 10 miljardia dollaria), vuokratoimistojen ja valikoiman koon suhteen, ja on läsnä maailmanlaajuisesti yli 150 maassa ja noin 40 000 työntekijällä.

  Uniikki Hertzin autonvuokrauskokemus

  Yksi Hertzin kiinnostavimmista tekijöistä on suuri ja monipuolinen ajoneuvovalikoima, joka koostuu monista maailman suosituimmista ajoneuvomerkeistä, kuten Mercedes, Cadillac, Mazda, Volvo, Toyota, Jeep ja Lincoln, sekä muista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Toinen hyvä puoli autonvuokrauksessa Hertzillä matkailijoille, on innovatiivinen Green Collection -brändi, joka lanseerattiin syyskuussa 2006 ja jolla on laaja valikoima ympäristöystävällisiä ajoneuvoja, kuten Toyota Prius, Ford Fusion, Buick LaCrosse, Toyota Camry ja Hyundai Sonata, kaikki erittäin polttoainetehokkaita autoja, joiden hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset.

  Yhtiön jatkuva menestys johtuu myös sen monista suosituista lisätuotteista autonvuokrauksen ohella, erityisesti Hertz One, yrityksen kustannuksia säästävä henkilö- ja pakettiautojen yhdensuuntainen vuokrapalvelu, jonka avulla ihmiset voivat vuokrata ajoneuvon erittäin kohtuullisin hinnoin. Toinen suosittu vaihtoehto kuluttajille on Hertz Premium -palvelu, joka tarjoaa kohtuuhintaista ylellisyyttä ja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden vuokrata maailman uusimmat, tyylikkäimmät ja mukavat suorituskykyisimmät autot, jotka kaikki ovat varustettu uusimmalla tekniikalla.

  Vuonna 2008 yritys saapui myös maailmanlaajuisille yhteiskäyttöautojen markkinoille ja nykyään Hertz On Demandilla on nopeasti kasvava määrä aktiivisia tytäryhtiöitä kaupungeissa, yliopistoissa ja yritysten kampuksilla maailmanlaajuisesti. Hertzin eteneminen vuosien varrella ja sen jatkuva kasvu on nostanut yrityksen globaaliksi johtajaksi monilla nykyaikaisilla autonvuokrauksen markkinoilla. Muut myydyimmät autonvuokrauksen uutuudet, kuten Hertz Dream Collection ja British Collection, ovat lisäksi auttaneet erottamaan yrityksen suurimmasta osasta kilpailijoista.