Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO CHICAGO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Chicago - Taatut parhaat hinnat

  Miljoonat matkailijat ovat sitä mieltä, että Chicagon jännittävä horisontti, vaikuttava arkkitehtuuri ja yleinen positiivinen ilmapiiri ovat tarpeeksi hyviä syitä tulla käymään kuuluisassa amerikkalaisessa tuulisessa kaupungissa. Autonvuokraus Chicagossa on mukava tapa matkustaa paitsi itse kaupungissa, myös muissa lähialueiden kohteissa. Voit helposti ajaa Detroitin, Indianapoliksen tai Milwauken kaupunkeihin, jotka kaikki sijaitsevat Chicagon läheisyydessä. Auto Europe tarjoaa joitakin parhaimpia tarjouksia autonvuokrauksen markkinoilla maailmanlaajuisesti. Pikkuautot, perheautot, tila-autot tai jopa luksusautot saat kauttamme tinkimättä. Etsi itsellesi sopivin ajoneuvo ja aloita matkan suunnittelu kanssamme!

  Chicagon kaupunki kehittyi nopeasti yhdeksi suurimmista Yhdysvaltojen metropoleista. Se on ollut aktiivinen vihreän ja kestävän ympäristön kehityksessä 1800-luvun alkupuolelta lähtien, joka johti nykypäivän "vihreään trendiin". Chicago on siksi syvästi yhteydessä luontoon, mutta samalla se on myös moderni kaupunki. Urheilunystävien iloksi Chicagosta löytyy monia ammattiurheiluryhmiä. Taideharrastajat voivat tutustua Chicagon taidekokoelmiin ympäri kaupunkia. Jos olet enemmän kiinnostunut musiikista, Chicagossa järjestetään yli 200 musiikkifestivaalia vuosittain! Vaikka vierailijat tulevat Chicagoon kulttuurin ja arkkitehtuurin vuoksi, monet ovat kiinnostuneita myös ruuasta. Kaupungilla on ainutlaatuinen ruokakulttuuri Chicagon nakkisämpylöistä italialaiseen naudanlihaan, josta löytyy arvostettuja ja palkittuja ravintoloita.

  Liikenne

  Chicagossa kulkee useita moottoriteitä, jotka johtavat suoraan keskustaan kaikista suunnista. Muissa kaupungeissa päätiet ovat normaalisti numeroitu, mutta täällä ne ovat nimetty amerikkalaisten kuuluisuuksien mukaan. Nämä moottoritiet ja erittäin looginen katujärjestelmä tekevät autonvuokrauksesta Chicagossa melko suosittua. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tiet eivät ruuhkantuisi satunnaisesti tai tavallisina ruuhka-aikoina. Pidä silmällä jalankulkijoita ja pyöräilijöitä, sillä he voivat ylittää teitä ristiin rastiin, eikä heitä ole aina helppo havaita. Muista, että kääntyminen oikealle punaisissa valoissa on laillista tässä kaupungissa, ellei toisin mainita. Voit halutessasi lukea lisää USA:n liikennesäännöistä täältä.

  Pysäköinti

  Vapaan parkkipaikan löytäminen ei välttämättä ole liian vaikeaa. Suosittelemme, että käytät julkisia pysäköintialueita ja autotalleja esimerkiksi Navi Pierin lähellä. Voit halutessasi myös varata ja maksaa tietystä pysäköintipaikasta etukäteen verkossa, josta näet myös vapaat paikat reaaliajassa. Suosittelemme ainakin suunnittelemaan etukäteen, minne aiot jättää autosi, sillä katupaikkojen löytäminen spontaanisti voi olla todella vaikeaa. Kadulla pysäköinti on yleisesti ottaen rajoitettu kahteen tuntiin kerralla. Maksu tapahtuu automaateissa ja kannattaa aina pitää jonkin verran kolikoita mukana maksua varten. Vältä pysäköimästä yksityisille parkkipaikoille, keltaisella merkityille alueille tai palopostien viereen, sillä autosi hinataan pois melko nopeasti.

  Maantieteelliset tiedot

  Chicago sijaitsee Illinoisin osavaltiossa Michiganin lounaispuolella, jossa vallitsee lauhkea mannerilmasto. Chicagon suurkaupunkialueella, jota usein kutsutaan nimellä Chicagoland, asuu lähes 10 miljoonaa ihmistä ja se on kolmanneksi suurin Yhdysvalloissa. Chicagoa on usein kutsuttu maailmanlaajuiseksi arkkitehtuurin pääkaupungiksi, ja sitä pidetään yhtenä maailman tärkeimmistä yrityskeskuksista. Kaupunki sijaitsee valtavan makean veden järven, Lake Michiganin vieressä ja kaupungin läpi virtaa kaksi jokea - Chicago ja Calumet-joet. Järveltä saapuvan kylmän ilman takia on melko yleistä, että kaupungissa sataa lunta lähempänä rantaa. Chicagossa kesällä kosteus on korkea ja lämpötila voi nousta jopa 33°C asti. Kylmin kausi Chicagossa on yleensä tammi- tai helmikuu, mutta heinäkuu on kuumin.

  Lentokentät

  O'Haren kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 27 kilometriä Chicagosta luoteeseen ja on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä. Lentokentältä löytyy viisi terminaalia ja yhteensä 182 lähtöporttia, joita palvelevat lukuisat kotimaiset sekä kansainväliset lentoyhtiöt. Lentokenttä toimii myös kansainvälisenä välilaskukenttänä suurimmille osalle Länsi-Amerikan kohteista, kuten Los Angeles. Terminaaliin 5 saapuvat kaikki kansainväliset lennot, jolta kulkee taksiyhteyksiä lentokentän päärakennukseen ja muihin terminaaleihin.

  Chicago O'Hare International Airport (ORD)
  Osoite: 10000 W O'Hare Ave, Chicago, IL 60666, USA.
  Puhelin: +1 800 832 6352
  Nettisivut: www.flychicago.com/ohare/

  Midwayn kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin 16 kilometriä lähempänä keskustaa sen lounaispuolella, toimii toissijaisena lentoasemana. Rakentamisen jälkeen se toimi Chicagon ensisijaisena lentokenttänä O'Haren lentokentän avaamiseen saakaa. Se on nykyään toiseksi suurin lentokenttä Illinoisin osavaltiossa ja siellä liikennöi lähinnä kotimaisia lentoja, joista suosituim kohde on Las Vegas. Lentokentällä on yhteensä 43 lähtöporttia ja vain yksi uudistettu terminaalirakennus, joka jakautuu A, B ja C lohkoihin. Autovuokraamoja Chicagossa löytyy kauttamme molemmilta lentokentiltä.

  Chicago O'Hare International Airport (ORD)
  Osoite: 5700 S Cicero Ave, Chicago, IL 60638, USA.
  Puhelin: +1 (773) 838 0600
  Nettisivut: www.flychicago.com/midway/

  Julkinen liikenne

  Chicagossa liikkuminen julkisilla on suhteellisen yksinkertaista. Voit ostaa itsellesi yhden tai useamman päivän matkailijalipun (Ventra Ticket), joka on edullisin vaihtoehto, jos matkustat useasti. Tämä lippu on voimassa sekä busseissa, että junissa. Chicago Transit Authority on Yhdysvaltojen toiseksi suurin julkisen liikenteen järjestelmä. Sillä on käytössä laajaa verkosto Chicagossa, johon kuuluvat junat ja linja-autot. Yli 100 bussilinjaa palvelevat kaupunkia, joista osa toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Bussissa lipusta voit maksaa vain täsmällisellä käteisellä. Keskustan alueeseen on helppo tutustua jalkaisin ja autolla, koska kadut kulkevat suorassa kulmassa ja muodostavat verkoston. Taksin voit kutsua luoksesi kadulla tai matkasovelluksen kautta. Vesitaksit ovat myös hauska tapa tutustua Chicagoon ja sen nähtävyyksiin.

  Junat
  Kaikki Chicagon kahdeksan L-linjaa on korotettu katotason ylle. Ne kuitenkin yhdistävät kaupungin katutason yläpuolella, kadulla ja metrojunien kautta ja palvelevat 144 asemaa ympäri kaupunkia, joka tekee siitä yhden tehokkaimmista ja edullisimmista kuljetusmuodoista. Kaksi linjaa toimii 24 tuntia vuorokaudessa: Blue Line, joka yhdistää lentokentän ja kaupungin keskustan, sekä Red Line, joka kulkee keskustaan pohjoisesta etelään. Metra- nopeausjunat kulkevat keskustasta esikaupunkialueille nopeilla yhteyksillä.

  Voinko vuokrata asuntoauton Chicagossa?

  Kiertomatka asuntoautolla Chicagosta ympäri Pohjois-USA:ta on erittäin suosittua matkailijoiden kesken. Auto Europen kanssa sinulla on nyt mahdollisuus noutaa lukuisia eri asuntoautoja maailmalla. Maailman suurimpana autonvuokrauksen välittäjänä me tarjoamme laajan valikoiman nykyaikaisia asuntoautoja, joissa on kaikki mukavuudet, jotta matkastasi USA:ssa tuli unohtumaton! Tutustu vaikuttavaan arkkitehtuuriin ja historiaan ja leiriydy Michiganin järven rannalle!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Chicago