Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO INNSBRUCK LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Innsbruckin lentokentällä edullisesti

  Alppien keskellä Tirolissa sijaitseva Innsbruck on ihastuttava kaupunki, josta pääset alta aikayksikön vuoristoisille alueille. Kaupunki sijaitsee suoraan vuorenhuippujen välissä, mikä tarjoaa majesteettiset maisemat joka puolelta kaupunkia. Vaikka ympärillä sijaitsevat vuoret tekevät Innsbruckista suositun lähinnä laskettelijoiden ja luontointoilijoiden keskuudessa, sillä on paljon muutakin tarjottavaa. Vuorten läheisyys ja Inn joki tekivät kaupungista tärkeän kauppakeskuksen jo Rooman ajoista lähtien, mikä antoi sille myös rikkaan historian. Habsburgin monarkia jätti jälkeensä lukuisia nähtävyyksiä jo renessanssin ja barokin ajoista lähtien. Itse kaupungin lisäksi autonvuokraus Innsbruckin lentokentältä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua lähialueen 40 muuhun pikkukylään ja kaupunkiin, joissa voit kokea paikallisen kulttuurin aitouden ja historiallisia helmiä. Vietä lomasi joko vuorten juurella kaupungissa, tai jopa 2000 metrin korkeudessa Alppien huipuilla.

  Aloita lomasi Innsbruckissa ilman stressiä ja vaikeuksia vuokra-auton avulla Innsbruckin lentokentällä Auto Europen kautta! Yhteistyömme lukuisten paikallisten ja kansainvälisten autovuokraamojen kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle suuren valikoiman ajoneuvoja erittäin edulliseen hintaan. Kaupunki on suosittu talvilomakohde ja lukuisat laskettelun harrastajat suuntaavat juuri tähän alppikaupunkiin kokeilemaan rinteitä. Juuri heitä ajatellen olemme varmistaneet, että valikoimastamme löytyy myös suurempia autoja, joiden tehokkuuden ansiosta matka vuoristossa on helppoa, ja tilaa löytyy myös laskettelutarvikkeille. Älä enää pähkäile pitkää matkaa Münchenistä rajan yli Innsbruckiin, vaan lennä suoraan kaupunkiin ja nouda itsellesi sopivin auto. Jos haluat, voit myös tutustua meidän luksusluokan ja urheiluautoihin, joista löydät varmasti unelmiesi auton!

  Lentokenttätiedot

  Innsbruckin lentokenttä, joka tunnetaan paikallisesti myös nimellä Kranebitten Airport, on Länsi-Itävallan ja Tirolin suurin kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee melkein neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja avattiin vuonna 1925. Lentokenttä hoitaa alueellisia lentoja Alppien ympärillä, sekä kausiluonteista kansainvälistä lentoliikennettä muihin Euroopan kohteisiin. Talvella lentoja lisätään merkittävästi alueelle matkustavien hiihtäjien vuoksi. Innsbruckin lentokenttä on tärkeä taloudellinen tekijä ja tärkeä sijainti Tirolille, joka on viime vuosina muuttunut nykyaikaiseksi palveluyritykseksi laajalla valikoimalla palveluita. Se toimii tärkeänä infrastruktuurina ja porttina myös muualle Tiroliin, mikä antaa potkua koko alueelle. Innsbruckin lentoasemaa hoidetaan myös ottaen huomioon väestö ja ympäristö.

  Innsbruckin lentokenttä (INN)
  Virallinen nimi: Innsbruck Airport, sekä myös Kranebitten Airport.
  Osoite: Fürstenweg 180, 6020 Innsbruck, Itävalta.
  Puhelinnumero: +43 512 225 250
  Sijainti: Innsbruckin lentokenttä sijaitsee keskustasta lounaaseen, noin neljän kilometrin ja 10 minuutin ajomatkan päässä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöi suurimmaksi osaksi vain kausittaisia lentoja ja suurimpia lentoyhtiöitä ovat Austrian Airlines, British Airways, easyJet, Finnair, Jet2, Scandinavian Airlines ja TUI.

  Mistä noudan vuokra-auton Innsbruckin lentokentältä?

  Kaikki autonvuokraamot Innsbruckin lentokentällä löytyvät terminaalirakennuksesta, joiden toimistoille pääset katoitettua kävelytietä pitkin ulkoa. Sisällä ne sijaitsevat suoraan saapuneiden hallissa ja autot on pysäköity monikerroksiseen autohalliin. Muista, että miltei kaikki autovuokraamot Innsbruckin lentokentällä vaativat sinulta lennon numeroa, jotta he osaavat odottaa sinua oikeaan aikaan, myös lennon myöhästymisen tapauksessa. Muista aina ottaa mukaasi Auto Europen lähettämä varausvahvistus, ajokorttisi ja nimissäsi oleva luottokortti. Lisätietoja auton palauttamisesta saat aina paikalliselta vuokraamoltasi.

  Avis Innsbruck lentokenttä Avis Innsbruckin lentokentällä
  Fürstenweg 180,
  6020, Innsbruck,, Itävalta

  +43 512 5717 540
  Aukioloajat:
  Ma-la 07:30-18:45
  Su 08:00-18:45
  Europcar Innsbruck lentokenttä Europcar Innsbruckin lentokentällä
  Fürstenweg 180,
  6020, Innsbruck, Itävalta

  +43 1 8661 660
  Aukioloajat:
  Ma-pe 07:30-18:00
  La 08:00-16:00
  Su 09.00-12:00
  Hertz Innsbruck lentokenttä Hertz Innsbruckin lentokentällä
  Fürstenweg 180,
  6020, Innsbruck, Itävalta

  +43 512 580 901
  Aukioloajat:
  Ma-pe 07:00-23:00
  La 09:00-21:30
  Su 08:30-23:00
  Sixt Innsbruck lentokenttä Sixt Innsbruckin lentokentällä
  Fürstenweg 180,
  6020, Innsbruck, Itävalta

  +43 1 505 264 000
  Aukioloajat:
  Ma-pe 07:00-18:30
  La 08:00-17:30
  SU 09:00-17:30

  Terminaalit

  Lentokenttäterminaali koostuu kahdesta kerroksesta, joka on selkeä ja helppo navigoida, sillä se ei ole kovin suuri. Saapuneet sijaitsevat sisäänkäynnistä vasemmalla puolella ja lähtevien lentojen palvelut, lähtöselvityspisteet ja turvatarkastus pääaulassa sisäänkäyntiä vastapäätä. Lähtöselvitysportit 1-8 sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ja portit 9-12 toisessa kerroksessa. Lentokentällä ei ole ilmasiltoja, joten lentokoneeseen siirtymiseen käytetään siirrettäviä portaita tai lentokoneiden omia portaita. Lentokentän sijainnin takia lentokentälle on vaikea laskeutua ja monet lentokonetyypit eivät voi sääolosuhteiden takia liikennöidä tällä lentokentällä.

  Lentokenttäpalvelut

  Innsbruckin lentokenttä on pieni, mutta täältä silti löytyy kaikki tarvittavat palvelut ja vuosien varrella lentokenttä on pyrkinyt tarjoamaan yhä enemmän. Kaikille matkustajille, ketkä lentävät Euroopan unionin sisällä, voivat nauttia monien myymälöiden ja supermarkettien tarjonnasta, mukaan lukien viinit, väkevät alkoholijuomat, hajuvedet, kosmetiikka, makeiset, matkamuistot jne. Euroopan unionin ulkopuolelle matkustaville on tarjolla mahdollisuus tehdä ostoksia tax free myymälässä. Innsbruckin lentokenttä on myös loistava paikka syödä! Tuoreen leivän, pikkupurtavien ja kahvilan lisäksi, kuten Caffè Testarossa, joka avataan kello 05:00 varhain aamulla matkustaville, ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva lentokenttäravintola Fly Inn tarjoaa matkailijoille joukon kulinaarisia nautintoja. Myös baareja löytyy suoraan lähtöalueelta. Näiden palvelujen lisäksi lentokentältä löytyy raha-automaatti ja VIP-palvelut. Autonvuokraamot Innsbruckin lentokentältä löytyvät erittäin helposti saapuneiden lentojen hallista.

  Kulkuyhteydet Innsbruckin lentokentällä

  Innsbruckin lentokentälle pääsee helposti sen keskeisen sijaintinsa ansiosta. Lentokenttä sijaitsee maakunnan pääkaupungin Innsbruckin laitamilla ja on erittäin hyvin yhteydessä kaupunkiin julkisen liikenteen verkostolla ja moottoritiellä. Lentokentältä kaupunkiin tai päin vastoin pääset nopeiten ajamalla suoraan maantielle 174, jota pitkin pääset kaupungin eteläpuolelle tai pohjoiseen maantielle 171 ja sitä kautta suoraan keskustaan. Jos suunnittelet pientä kiertomatkaa, suuntaa silloin puolestaan lentokentältä pohjoisessa kulkevalle A12 moottoritielle ja sitä pitkin itään tai länteen Salzburgiin, tai A13 moottoritietä pitkin etelään Italian suuntaan. Ainoa julkisen liikenteen muoto suoraan lentokentällä ovat linja-autot. Pääset bussilinjalla F suoraan kaupungin keskustaan, josta voit vaihtaa junaan, jos haluat matkustaa kauemmaksi Innsbruckista. Matka linja-autolla vie noin 20 minuuttia. Myös taksit ovat vaihtoehtosi. Taksipysäkki sijaitsee terminaalirakennuksen edessä. Taksin hinnat riippuvat taksin koosta ja kuinka monta laukkua sinulla on mukana. Tämän kaiken lisäksi voit varata siirtopalvelun suoraan matkakohteeseesi lentokentältä etukäteen.

  Pysäköintivinkkejä

  Innsbruckin lentokentällä on yli tuhat pysäköintipaikkaa sekä avoimilla alueilla, että parkkihalleissa. Kaikki parkkipaikat sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä terminaalista. Parkkihalli on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Pysäköin on ilmaista ensimmäisten 20 minuutin ajan ja paikkoja ei pysty varaamaan etukäteen. Innsbruckin kaupungin keskustassa voit pysäköidä kaikille sinisellä merkityille alueille maksua vastaan. Maksu peritään jokaisesta tunnista maanantaista perjantaihin, jolloin pysäköinti on sallittu myös vain enintään kolme tuntia, sekä lauantaisin vain keskipäivään asti. Voit pysäköidä näinä aikoina ilmaiseksi ensimmäisen 30 minuutin ajan ja sunnuntaisin koko päivän. Valkoisella merkityt parkkipaikat ovat tarkoitettu vain kaupungin asukkaille ja luvan saaneille. Urheilukeskuksessa ja Tivolin alueelta löytyy yksi suurimmista pysäköintihalleista, sekä myös kaupungin keskustassa ja tärkeimpien nähtävyyksien vieressä ja kauppakeskuksissa. Parkkipaikkojen hinnat vaihtelevat muutamia euroja tuntia kohden ja monissa voit myös maksaa päivämaksun. Parkkihallien aukioloajat vaihtelevat, joten muista tarkistaa ne etukäteen. Halvin vaihtoehto on jättää auto "Park and Ride" parkkialueelle Olympiaworldissa kaupungista itään tai Hafenissa länteen, josta voit matkustaa kaupunkiin julkisilla. Vaihtoehtoja on monia, ja autonvuokraus Innsbruckin lentokentällä on siis kannattavaa eikä tuo ollenkaan päänvaivaa parkkipaikkojen kanssa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Innsbruckin lentokentän kotisivut