Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO KAPKAUPUNGIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kapkaupungin lentokentällä

  Paras mahdollinen aloitus lomallesi Cape-alueella on autonvuokraus Kapkaupungin lentokentältä Auto Europen kanssa! Monien kansainvälisten ja paikallisten autovuokraamoiden kanssa pystymme tarjoamaan sinulle edulliset hinnat ja ajoneuvovalikoiman, josta löydät omiin suunnitelmiisi parhaiten sopivan auton. Kun varaat Auto Europen kautta, hyödyt myös ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta, mikä tekee matkakokemuksesta ongelmattoman alusta loppuun. Lentokenttä on kaupungin ensisijainen lentokenttä ja Etelä-Afrikan toiseksi vilkkain ja kolmanneksi vilkkain Afrikassa. Se on kaupungin alueen ainoa lentokenttä, joka tarjoaa säännöllisitä matkustajaliikennettä kotimaisella ja kansainvälisellä terminaalilla.

  Kapkaupunki on kulttuurisesti monipuolinen kaupunki, josta löytyy lukuisia eri kansalaisuuksia ja uskontoja. Tämän ansiosta aikasi Kapkaupungissa ei käy tylsäksi, sillä sinulla on mahdollisuus kokea kaikkea taiteesta ja ruokakulttuurista erilaisiin aktiviteetteihin ja rentoutumiseen. Tutustu ikoniseen Pöytävuoreen tai kokeile sukeltamista haiden kanssa. Kaupungin lukuisat taidegalleriat ja museot tarjoavat katsauksen maan historiaan ja taiteeseen, jonka ansiosta Kapkaupungista tuli maailman designpääkaupunki vuonna 2014. Tekemistä löytyy niin lapsiperheille kuin myös heille, ketkä haluavat viettää yöelämää tai tuhlata rahaa luksusputiikeissa. Autonvuokraus Kapkaupungin lentokentällä on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat tutustua muihin Etelä-Afrikan kaupunkeihin, kuten Johannesburg.

  Lentokenttätiedot

  Kapkaupungin kansainvälinen lentokenttä (CPT)
  Virallinen nimi: Cape Town International Airport.
  Osoite: Matroosfontein, Cape Town, 7490, Etelä-Afrikka.
  Puhelin: +27 21 937 1200.
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometriä kaupungin keskustasta kaakkoon.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi 24 lentoyhtiötä lähes 100:n eri kohteeseen. Kaikki Etelä-Afrikassa toimivat lentoyhtiöt lentävät Kapkaupungin lentokentälle. Suomeen ei ole suoria lentoja, mutta tässä muutamia suurempia lentoyhtiöitä, jotka lentävät Euroopasta: Air France, Austrian Airlines, British Airways, Edelweiss Air, Eurowings, KLM, Lufthansa.

  Terminaalit

  Kapkaupungin lentokentällä on kaksi terminaalia, jotka on yhdistetty pääterminaalirakennukella. Lentokentällä tehtiin suuria remontteja vuoden 2010 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuja varten. Kotimainen ja kansainvälinen terminaali yhdistettiin, jotka olivat aiemmin erotettu toisistaan ja lentokentälle luotiin yhteinen alue lähtöselvitystä varten. Kansainvälinen terminaali sijaitsee pohjoisessa ja kotimainen lentokentän eteläosassa. Molemmissa terminaaleissa lähdöt sijaitsevat ylemmässä ja saapuvat alemmassa kerroksessa. Lähtöselvitys löytyy keskusterminaalirakennuksesta, joka yhdistää molemmat terminaalit. Matkatavaroiden hakupisteet löytyvät jokaisesta terminaalista.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Kapkaupungin lentokentällä sijaitsevat kaikki erillisessä rakennuksessa suoraan pääterminaalirakennuksen edessä, joka yhdistää kotimaiset ja kansainväliset terminaalit. Autovuokraamojen rakennukseen pääsee kahden jalankulkualueen kautta, jotka löytyvät terminaalirakennuksen molemmilta puolilta.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 24h
  Budget 24h
  Bidvest 24h
  First Car 24h
  Hertz 24h

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä on laaja valikoima kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Ne löytyvät sekä ennen- että jälkeen turvatarkastuksen, vaikka useimmat niistä sijaitsevat turvatarkastuksen jälkeen. Kaupat ja ravintolat jakautuvat suhteellisen tasaisesti kotimaisen ja kansainvälisen terminaalin välillä, jotta kaikki matkustajat voivat nauttia oleskelustaan lentokentällä. Vähittäismyymälät ovat monipuolisia, mukaan lukien valuutanvaihtopalvelut, vaatekauppoja, kirjakauppoja, matkamuistomyymälöitä, ruokakauppoja ja verovapaita myymälöitä kansainvälisten lentojen terminaalissa. Ravintolavalikoimaan kuuluu yksi, jota pidetään Afrikan mantereen suurimpana Spur-ravintolana. Langaton Internet-yhteys on saatavilla molemmissa terminaaleissa sen jälkeen, kun olet mennyt turvatarkastuksen läpi. Muita palveluja lentokentällä ovat pankit, kappeli ja rukoushuoneet, kokoustilat ja lääkintäpalvelut.

  Kuljetus

  Kapkaupungin lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee omalla autolla melko helposti. Seuraa vain N2-moottoritietä ja pääset kaupunkiin noin 15 minuutissa. Lentokentän ja kaupungin välillä on saatavilla monia kuljetusvaihtoehtoja. Yksityiset shuttle-yritykset liikennöivät useisiin alueen kohteisiin ja linja-autot lähtevät lentokentän kansainväliseltä kaistalta. MyCiTi linja-autot ajavat Kapkaupungin keskustaan ja Civic Centre-asemalle ja ne liikennöivät noin 20 minuutin välein. Myös taksit liikennöivät lentokentän ja kaupungin välillä ja suosittelemme, että matkustajat käyttävät valtuutettuja taksipalveluja Touch-Down Taxis -yhtiöitä. Voit tutustua Etelä-Afrikan liikennesääntöihin täältä.

  Pysäköintivinkit

  Kapkaupungissa ei ole liian vaikeaa löytää pysäköintitilaa ja parkkipaikat ovat kohtuuhintaisia. Voit pysäköidä yksityisellä parkkipaikalla tai kadulla, jos löydät tilaa, mutta sinun kannattaa muistaa huomioida katupysäköinnin ajalliset rajoitukset. Joillakin alueilla voi olla niin kutsuttuja "autovartijoita", ketkä työskentelevät saatujen tippien perusteella autosi suojaamiseksi. Nämä vartijat todennäköisesti käyttävät kirkkaita liivejä, joten voit tunnistaa heidät helposti. Muista kuitenkin olla varuillasi riippumatta siitä, missä pysäköit, ja vältä pysäköimästä pimeille alueille ja valitse mieluummin valaistu ja avoin paikka. Näin varkaat eivät pääse piiloutumaan niin helposti.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Kapkaupungin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Kapkaupungin lentokentästä

  Cape Town Airport
  Matroosfontein
  7490, Cape Town, Etelä-Afrikka

  IATA koodi: CPT
  ICAO koodi: FACT
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 33.5810
  Pituusaste: 18.3550

  Yleistietoa: Kapkaupungin lentokenttä sijaitsee 20 kilometrin päässä Kapkaupungin keskustasta. Se on Etelä-Afrikan toiseksi vilkkain lentokenttä ja helposti saavutettavissa vuokra-autolla.