Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KAPKAUPUNKI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kapkaupunki - Löydä täydellinen autosi

  Anna Auto Europen järjestää sinulle autonvuokraus Kapkaupungissa, jonka avulla voit tutustua Etelä-Afrikan suosituimpiin matkailukohteisiin. Tämä tiheästi asutettu ja kulttuurisesti monimuotoinen kaupunki on jaettu useisiin alueisiin, mukaan lukien City Bowl (liikealue) sekä monet lähiöt, joihin on helppo tutustua Auto Europen vuokra-auton avulla. Yli 60 vuoden kokemuksella autonvuokrauksen alalla, Auto Europe on täydellinen valinta seuraavalle matkalle ja auttaa sinua löytämään ihanteellisen auton lomatarpeitasi varten. Lukuisat eri automallit takaavat sen, että kukaan ei jää paitsi. Tutki nyt saatavilla olevia tarjouksia ja varaa jo tänään itsellesi sopivin!

  Kulttuurien, ruokien ja maisemien yhteensekoittuminen tekee Kapkaupungista hyvin erityisen, jonka kruunaa upea Table Mountain kansallispuisto. Alueen vuoristo on suosituin kohde, mutta puiston rajojen sisältä löytyy monia muita yhtä upeita luonnonmaisemia. Kristinusko, islaminusko, juutalaisuus, hindulaisuus ja perinteiset afrikkalaiset uskomukset näkyvät katukuvassa rinnakkain rauhallisesti tässä ylpeässä monikulttuurisessa kaupungissa. Monien kulttuurien monipuolinen taide oli se, mikä teki Kapkaupungista maailman designpääkaupungin vuonna 2014. Autonvuokrauksella Kapkaupungista vain yhdessä tunnissa voit vaihtaa kaupungin urbaanit maisemat maaseutuun, metsiin tai viileisiin rannikkoalueisiin.

  Liikenne

  Kuten yleistä kaikilla tiheästi asutuilla kaupunkialueilla, Kapkaupunki kärsii huomattavista liikenneruuhkista aamulla ja illalla. Lisäksi liikenneruuhkat lisääntyvät lomien aikana rannikkoalueilla, joten varaa itsellesi riittävästä aikaa, jos matkustat tähän aikaan. Muista, että Etelä-Afrikassa ajetaan tien vasemmalla puolella, joten vuokra-autossasi ratti tulee todennäköisesti olemaan oikealla puolella. Agressiivinen ajotapa on lähiaikoina lisääntynyt, joten pysy rauhallisena ja vältä ongelmia. Vältä ajamista pimeällä tai pimeillä alueilla, sillä teillä liikkuu monia ajoneuvoja, jotka eivät ole valaistu. Älä jätä arvoesineitä, kuten käsilaukkuja, puhelimia tai kameroita istuimelle. Varkaat voivat satunnaisesti murskata ikkunat liikennevaloissa ja napata ne mukaan. Aja aina ovet lukittuna ja ikkunat kiinni, jos mahdollista. Päätiet ja valtatiet pidetään yleensä hyvässä kunnossa, sillä monet niistä ovat maksullisia. Jopa monissa kansallispuistoissa pärjää tavallisella autolla. Lisää liikennessäännöistä täällä.

  Pysäköinti

  Pysäköintitilaa on runsaasti ja se on edullista Kapkaupungissa. Voit jättää ajoneuvosi pysäköintialueelle tai käyttää katupysäköintimahdollisuuksia, vaikka kadulla pysäköiminen voi olla rajoitettu kahteen tuntiin. Myös alueilla, joita ei ole merkitty maksullisiksi on vartijoita, ketkä valvovat autoasi. He todennäköisesti käyttävät keltaista tai punaista liiviä ja työskentelevät vain tippien perusteella. Sanotaan, että nämä vartijat ovat melko tehokkaita pitämään autot turvassa. Pysäköidessä minne tahansa ole varuillasi, varsinkin jos pysäköit yöllä. Yritä pysäköidä hyvin valaistulla ja avoimella alueella, jossa varkaat eivät voi piiloutua. Pysäköi mahdollisimman lähelle kohdettasi, minne olet menossa ja tarkkaile mahdollisesti epäilyttäviä hahmoja.

  Maantieteelliset tiedot

  Kapkaupunki on Etelä-Afrikan toiseksi suurin kaupunki lähes 3,5 miljoonalla asukkalla. Kaupunki on kuuluisa satamastaan, sen luonnollisesta sijainnista floristisella alueella ja tunnetuista maamerkeistä, kuten Pyötävuori ja Cape Point. Maantieteellisesti vaihteleva Kapkaupunki tarjoaa vuoria ja rannikkoalueita turisteille ja on hyvin arvostettu sen yrityksistä suojella luonnon monimuotoisuutta. Kapkaupungissa vallitsee lämmin Välimerenilmasto, jolle ominaisia ovat lievät ja märät talvet ja kuivat lämpimät kesät. Talvi- ja kesäkaudet ovat Eurooppaan varrettuna käänteisiä, jolloin talvikausi on kesäkuusta elokuuhun ja kesäkausi joulukuusta maaliskuuhun. Talven keskilämpötila on noin 12°C ja kesällä lämpötila voi nousta jopa 40°C paikkeille. Vuorten läheisyyden takia kaupungissa tuulee usein ja joskus erittäin voimakkaasti.

  Lentokenttä

  World Travel Award voittaja ja toiseksi suurin lentokenttä Etelä-Afrikassa, Kapkaupungin kansainvälinen lentokenttä on portti kotimaiselle ja kansainväliselle matkailulle Cape-alueella. Lentokenttä tarjoaa suoria lentoja useimpiin Etelä-Afrikan kohteisiin, sekä lukuisia kansainvälisiä lentoja. Valmistautuessaan vuoden 2010 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin, Kapkaupungin kansainvälinen lentokenttä avasi uuden terminaalirakennuksen lisääntynyttä matkustajaliikennettä varten. Sen lisäksi lentokenttä sai uusia parkkipaikkoja, uudistetun kotimaan lähtöterminaalin, uuden linja-autoaseman ja uuden kaksikerroksisen tiejärjestelmän. Auto Europen kautta voit kätevästi etsia autoja myös autovuokraamoilta Kapkaupungissa lentokentältä.

  Cape Town International Airport (CPT)
  Osoite: Matroosfontein, Cape Town, 7490, Etelä-Afrikka.
  Puhelin: +27 21 937 1200.
  Nettisivut: www.capetown-airport.com

  Julkinen liikenne

  Vastoin yleistä käsitystä, Kapkaupungin julkisen liikenteen järjestelmä on varsin tehokas. Voit valita monista vaihtoehdoista junista ja taksiin, joiden avulla voit tutkia kaupunkia. Tietenkin junat voivat välillä myöhästellä ja jotkut junat eivät välttämättä saavu lainkaan, mutta Kapkaupungin joukkoliikenne voi säästää aikaa ja rahaa. Toinen vaihtoehto julkiselle liikenteelle ovat polkupyörät ja kävely. Voit vuokrata polkupyöriä lukuisista kohteista ympäri kaupunkia, mutta kävelymatkat ovat järkeviä lähinnä keskustassa tai julkisilla alueilla, sillä paikat ovat hyvin kaukana toisistaan.

  Bussit
  Golden Arrow keltaiset bussit ovat ehdottomasti edullisin liikennemuoto kaupungissa. Matkustaminen bussilla voi kuitenkin olla turhauttavaa, sillä ne ovat usein myöhässä ja reittikartat ovat saatavilla vain suurimmilla pysäkeillä. Jos päätät ajaa bussilla, muista pitää omaisuuttasi silmällä. MyCiTi siniset bussit liikennöivät omilla bussilinjoilla, jonka ansiosta ne eivät jää jumiin liikenneruuhkiin. MyCiTi-busseja varten tarvitset oman kortin, jolle voit ladata haluamasi määrän rahaa.

  Junat
  Kapkaupungin rautatiepalvelua hoitaa Metrorail ja vaikka se on halvin ja käytännöllisin tapa kulkea pitkiä matkoja Kapkaupungin ympärillä, junat ovat yleensä aina myöhässä ja/tai ne peruutetaan. Älä anna tämän estää sinua kokeilemasta sitä, sillä sen infrastruktuuria vahvistetaan ja palvelua parannetaan jatkuvasti. Voit ostaa viikko- sekä kuukausilippuja alennettuun hintaan Metrorail asemilta ja kertalippujen hinta riippuu matkan pituudesta. Metrorail tarjoaa jopa 96 eri pysäkkiä ympäri kaupunkia ja ne eivät kulje yöllä. Rautatieasemalta pääset myös helposti ja nopeasti Etelä-Afrikan muihin kaupunkeihin, kuten Johannesburg, Durban ja Kimberley.

  Taksit
  Taksit ovat erittäin mukava ja nopea tapa kulkea Kapkaupungissa, mutta ne maksavat enemmän. Paras vaihtoehto on soittaa taksi etukäteen, sillä kadulla vapaan taksin löytäminen voi olla hankalaa. Mini Bus taksit, tai Combit, ovat suurempia ajoneuvoja, joihin mahtuu 14-15 henkeä. Toisin kuin linja-autoilla, minibusseilla ei ole tiettyä aikataulua tai pysäkkejä, joten niiden löytäminen voi viedä aikaa. Ne ajavat etukäteen määriteltyjä reittejä pitkin ja pysähdyvät missä ja milloin tahansa, kun haluat päästä ulos. Sinun ei välttämättä tarvitse seisoa pysäkillä, voit pysäyttää minibussin sen reitin varrella turvallisessa paikassa.

  Asunton vuokraus Kapkaupungissa

  Etelä-Afrikka on täynnä upeita yllätyksiä ja uskomattomia seikkailuja, jotka odottavat sinua! Miksi et siis valitse asuntoautoa Kapkaupungissa? Tämä on täydellinen idea kiertomatkalle kauniiden kohteiden halki tässä valtavassa maassa. Hyödynnä asuntoauton tuomaa liikkuvuutta ja vapautta jokaisena päivänä. Tunne olosi kotoisaksi tien päällä!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Kapkaupunki