Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BORDEAUX

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Bordeaux - Taatut parhaat hinnat

  Maailmalla tunnettu viinin tuotannosta, joka juontaa juurensa 700-luvulta, Bordeaux tarjoaa kaikkea mitä voit toivoa lomalta Ranskassa. Autonvuokrauksella Bordeaux'sta voit vaeltaa kuuluisilla viinitarhoilla tai tutustua historialliseen vanhaan kaupunkiin, joka on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi. Lue meidän Dordognen laakson kiertomatkaopasta ja tutustu alueen matkaideoihin. Auto Europe on sitoutunut tarjoamaan mahdollisimman hyvän hinnan ja laadukasta autonvuokrausta, jossa painotetaan ensiluokkaiseen asiakaspalveluun.

  Liikenne

  Päätiet Ranskassa ovat yleensä vähemmän ruuhkaisia. On kuitenkin olemassa tiettyjä asioita, joita sinun pitäisi pitää mielessä autonvuorauksella Bordeaux'ssa ja sen alueella. Bordeaux'a ympäröi kehätie (ns. Rocade). Tie on noin 45 kilometriä pitkä ja se on yleensä hyvin kiireinen, erityisesti klo 8.00 - 10.00 ja 16.00 - 19.00. Suuret moottoritiet Bordeaux'ssa ovat ruuhkaisia lauantaisin kesällä sesonkiaikana, jolloin liikenteeseen tulee viivästyksiä. Bordeauxin kaupungissa on monia yhdensuuntaisia katuja ja se on siksi suositeltavaa suunnitella reitti etukäteen ja tuo mukanasi hyvä kartta tai navigaattori, tai vuokraa autovuokraamosta Bordeaux'ssa. Ranskan moottoritieverkosto (Autoroute) yhdistää Bordeaux'n kaikkien suurten kaupunkien kanssa, kuten Pariisi ja Lyon. Meidän Ranskan kuljettajan opas tarjoaa vinkkejä ajamiseen Ranskassa.

  Pysäköinti

  Pysäköintipaikkoja kaupungin keskustan alueella voi olla vaikea löytää. Pysäköinnistä myös veloitetaan klo 9.00 - 1900 välillä maanantaista lauantaihin. Voit pysäköidä historiallisessa keskustassa enintään yhdeksi tunniksi ja muualla keskustassa enintään kahdeksi tunniksi. Jotkut raitiovaunupysäkit Bordeaux'ssa tarjoavat liityntäpysäköintipalvelua ja kaikki raitiovaunulinjat (A, B ja C) tarjoavat vähintään yhden parkkialueen.

  Maantieteelliset tiedot

  Bordeaux on satamakaupunki Lounais-Ranskassa ja pääkaupunki Aquitanen alueella. Garonne joki kulkee kaupungin läpi, jakaen sen kahteen osaan: itäiseen ja läntiseen rantaan. Bordeaux on ansainnut asemansa suosittuna matkakohteena sen hyvän viininviljelyn, miellyttävän ilmaston ja kauniin vanhan kaupungin ansiosta.

  Ilmasto Bordeaux'ssa luokitellaan valtameren ilmastoksi, mutta koska sen sijaitsee lähellä Atlantin valtamerta, sää on lämpimämpi kuin monissa muissa paikoissa, joissa vallitsee meri-ilmasto. Läntiset tuulet mereltä luovat lievät talvet ja lämpimät kesät, keskimääräinen lämpötila talvella on noin 7°C ja 21°C kesällä.

  Lentokenttä

  Bordeaux'n lentokenttä on nimeltään Aéroport de Bordeaux Mérignac ranskaksi, joka sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Bordeaux'n keskustasta Mérignacin kaupungissa. Suurin osa lennoista lentokentälle ovat kotimaisia, mutta myös kansainväliset lennot ovat saatavilla suurimmaksi osaksi sesonkiaikoina.

  Bordeaux-Mérignac Airport (BOD)
  Osoite: 33700 Mérignac, Ranska.
  Puhelin: +33 55634 5050
  Nettisivut: www.bordeaux.aeroport.fr

  Julkinen liikenne

  Joukkoliikenne Bordeaux'ssa, nimeltään Tram et Bus de la CUB ja lyhennettynä TBC, kulkee lähes koko päivän klo 5.00 - 1.00 välillä. Bussissa on mahdollista ostaa lippuja kuljettajalta, mutta et välttämättä saa vaihtorahaa. Jos oleskelet Bordeaux'ssa enemmän kuin muutaman tunnin, on suositeltavaa, että ostat päivä- tai viikkolipun, koska tämä on halvempaa pitkällä aikavälillä. Nämä liput sekä muita pakettilippuja myydään TBC toimistoissa tärkeimmillä asemilla ja koneissa raitiovaunupysäkeillä. Koneet joskus myös hyväksyvät korttimaksun, mutta on parasta pitää mukana käteistä kaiken varalta.

  Raitiovaunu
  Raitiovaunujärjestelmä Bordeaux'ssa on merkittävä sen sähkövirran käytöstä, joka kulkee maatasolla. Tämä on tarkoitettu ylläpitämään rakennusten näkyvyyttä, jotka eivät katoa haitallisten ilmavoimalinjojen keskellä. Järjestelmään kuuluu kolme linjaa, A, B ja C ja koko raitiovaunureitti kattaa yhteensä 44 kilometriä.

  Linja-autot
  Bussiverkostoon kuuluu 75 linjaa, jotka kulkevat päivällä, sekä yöllä. Pää linja-autoasemia ovat Place Gambetta, Quinconces, Place de la Victoire ja Gare Saint-Jean. Myös bussiyhteys, joka kulkee keskustan ja lentokentän välillä liikennöi 45 minuutin välein.

  Junat
  Päärautatieasema, Gare de Bordeaux Saint-Jean, sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Bordeaux'n keskustaa. Juna tarjotaan yhteyksiä lähellä oleviin ja kaukaisiin kohteisiin. Esimerkiksi nopeusjuna (TGV) liikennöi Pariisiin ja matka kestää kolme tuntia, sekä muihin suuriin solmukohtiin Euroopan maissa, kuten Bryssel Belgiassa.

  Lautat
  Jos haluat tehdä pienen risteilyn Garonneen, voit tehdä sen tavallisen bussilipun kanssa, kun nouset lautalle Le Bus du Fleuve, joka yhdistää itä ja länsi Bordeaux'n.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Bordeaux