Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO MADRID

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Madrid - Taatut parhaat hinnat

  Madrid, Espanjan pääkaupunki, sijaitsee aivan maan sydämessä. Ehkä kiitoksena sen keskeiselle sijainnille, Madrid on ympäri vuorokauden sykkivä kaupunki, joka pitää sisällään rikasta, kosmopoliittista kulttuuria ja taidenäyttelyitä, upeaa yöelämää ja tämä vastustamaton espanjalainen tunnelma kumpuaa jokaisella askeleella. Autonvuokraus autovuokraamoilta Madridissa on erinomainen tapa tutustua paitsi itse kaupunkiin, mutta myös kätevä tapa vierailla lähikaupungeissa, kuten Toledossa tai Malagassa, tai vaikkapa aloittaa kiertomatka Keski-Espanjassa. Autonvuokraus Auto Europelta tarjoaa sinulle alimpia hintoja autonvuokrauksen markkinoilla. Lyömättömät hinnat ovat yli 60-vuoden kokemusta ja ainutlaatuinen politiikka autonvuokrausksen teollisuudelle.

  Liikenne

  Kuten monissa Euroopan suurkaupungeissa, tai suurissa kaupungeissa yleensä, liikenne Espanjan pääkaupungissa voi ajoittain olla varsin kaoottista ja ruuhkaista. Haasteet autonvuokraukselle Madridissa ovat pysäköintipaikkojen puute keskustassa ja paikallisten hieman epäsovinnainen ja vapaa ajotapa. Madridissa on kolme kehätietä, sekä kolme pienempää kehää, jotka vievät sinut muihin kaupungin osiin ilman keskustan läpiajoa. Jos sinun täytyy ajaa vanhan kaupungin läpi, valmistaudu monimutkaisiin sokkeloihin pieniä katuja pitkin ja valitse pikemminkin sitä ylittäviä pääteitä, kuten Gran Via. Yksi espanjan laki, josta et varmaan ole ollut tietoinen ja on voimassa Espanjassa; kuljettajien, jotka käyttävät silmälaseja on aina pidettävä mukana varapari ajaessa Espanjassa. Meidän Espanjan kuljettajan opas antaa sinulle enemmän hyödyllistä tietoa ajamisessa Espanjassa.

  Pysäköinti

  Huolimatta siitä, että Madrid on suhteellisen turvallinen, kuten kaikissa suurissa kaupungeissa, on suositeltavaa pysäköidä auto turvatulle pysäköintialueelle öisin. Parkkihallit ovat yleensä paras vaihtoehto, varsinkin kun useimmat niistä ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Parkkitalo Atochan asemalla, vaikka se tarjoaakin vain rajoitetusti pysäköintitilaa, sijaitsee kätevästi vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Pradosta ja 5 minuutin päässä Reina Sofian museosta. Pysäköinti kadulla on myös mahdollista joissakin kaupungin osissa. Huomioi maalatut viivat tien sivussa, missä pysäköinti on sallittu; sininen katkoviiva merkitsee maksullista pysäköintiä ja vihreä katkoviiva on parkkipaikka tarkoitettu yksinomaan luvan saaneille. Joillakin alueilla pysäköintisäännöt ovat rennoimpia viikonloppuisin, lue siis pysäköintisäännöt huollellisesti alueen mittarista.

  Maantieteelliset tiedot

  Madrid sijaitsee keskellä Iberian niemimaata ja keskimääräinen korkeus merenpinnan yläpuolella on 654m. Monipuolinen ja tasapainoinen ilmasto takaa sen, että oleskelu lomallasi on miellyttävää keväällä ja syksyllä. Kesällä lämpötila voi nousta jopa 40°C tienoille. Siihen lisättynä alhainen kosteus, huolimatta korkeasta lämpötilasta, sää on edelleen siedettävä niille, jotka haluavat lämpimän ilmaston ja kuuman ja kuivan kesän. Talvella, Sierra de Guadarraman läheisyyden takia, lämpötila voi pudota jopa alle nollan rapeilla ja terävillä tuulilla.

  Lentokentät

  Madridin lentokenttä on yksi suurimmista maailman lentokentistä alueellisesti, jonka lentokenttä ja terminaalirakennukset kattavat. Sillä on kolme terminaalia ja se toimii keskeisenä pisteenä, joka yhdistää Iberian niemimaan useisiin Atlantin tuon puoleisiin, Euroopan ja Aasian kohteisiin. Lentokenttä sijaitsee vain 8 kilometrin päässä historiallisesta Madridin keskustasta.

  Madrid Airport (MAD)
  Osoite: Av. de la Hispanidad s/n, 28042 Madrid
  Puhelin: +39 0932 961467

  Julkinen liikenne

  Madridissa on laaja julkisen liikenteen verkosto; 13 metrolinjaa, 10 paikallisjunan linjaa ja yli 170 bussilinjaa. Se ei ole vain nopea, tehokas ja turvallinen, mutta se on myös melko edullista. Kertalipun voi ostaa kulkuneuvossa käteisellä (linja-autot) tai lippukoneesta metroasemilla. Jos vaihdat linjaa, älä unohda leimata lippuasi uudelleen. Kuljettajat yleensä odottavat, kunnes he kuulevat leimausäänen, ja vasta sen jälkeen he jatkavat matkaa. Nouda halutessasi auto autovuokraamosta Madridin rautatieasemalta.

  Bussit
  Julkisen liikenteen bussit kulkevat noin klo 6.00 - 23.55 välillä. Kaupungista löytyy myös yöbusseja (Búhos), joka kulkevat torstain ja sunnuntain välillä klo 23.55 - 4.00. Viot myös matkustaa pitkän matkan linjoilla muihin Espanjan kaupunkeihin tai Euroopan kohteisiin.

  Metro
  Metro kulkee klo 6.00 - 01.30 välillä vaihtelevasti 3 ja 5 minuutin välein päivän aikana. Yritä välttää matkuastamista metrolla ruuhka-aikana (klo. 7.30 - 9.00), koska metrot voivat olla varsin ruuhkaisia. Koska Madridin metrossa on paljon turvakameroita, metrossa on yleensä turvallisia. Kuitenkin kiinnitä erityistä huomiota omaisuuteen, koska taskuvarkaita löytyy turistialueilla varsin paljon.

  Taksit
  Taksit tunnistat valkoisista ja punaisista raidoista ja ne ovat käytettävissä, jos valo palaa vihreänä. Voit hypätä kyytiin kadulla, löytää niitä bussipysäkeiltä tai varata yhden etukäteen.

  Asuntoautot Madridissa

  Lisää mahdollisuuksiasi vuokraamalla itsellesi asuntoauto Madridissa. Vuokra-autojen lisäksi Auto Europe tarjoaa myös useita erilaisia asuntoautoja parhailta vuokraamoilta kohtuulliseen hintaan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Madrid