Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KORFUN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Korfun lentokentällä helposti

  Tekniseltä nimeltään Ioannis Kapodistriasin (tai Capodistrias) kansainvälinen lentokenttä, sitä usein kutsutaan yksinkertaisesti Kerkyran tai Korfun lentokentäksi. Koska se palvelee kansainvälisiä lentoja ja täällä on täyden palvelun tullitarkastuspalvelu, se voi toimia toisena vaihtoehtona Ateenan lentokentälle. Lentokenttä sijaitsee kolmen kilometrin päässä Korfun kaupungista etelään ja vain puolen kilometrin päässä Pontikonisistä. Suurimmaksi osaksi Korfun lentokentälle lentää vain sesonkilentoja, mutta kahdella lentoyhtiöllä on tarjolla myös ympärivuotisia lentoja. Lähteminen ja laskeutuminen tälle lentokentälle tarjoaa matkustajille upeat näköalat ympäröivään luontoon Pontikonisin ja Vlahernan luostarille, sekä Kanonin kukkuloille. Lentokenttä avasi ovensa vuonna 1962 kotimaisia kohteita varten ja muuttui kansainväliseksi vuonna 1972. Vaikka Korfu on hyvin suosittu aurinkoinen ja kansainvälinen lomakohde, yllättäen lentokenttä ei ole kovinkaan iso. Siitä huolimatta se tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut ja kauttamme on saatavilla myös autonvuokraus Korfun lentokentältä. Tutustu kauniisiin Korfun saaren maisemiin ja vähemmän tunnettuihin paikkoihin auton avulla, mitä tekee matkastasi varmasti täysin unohtumattoman.

  Olemme ylpeitä siitä, että Auto Europe voi tarjota laadukasta autonvuokrausta edullisin hinnoin yli 24 000 eri kohteessa ympäri maailmaa. Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meidät vastaamaan korkeimpiakin odotuksia, koska teemme yhteistyötä sekä paikallisten, että kansainvälisten vuokraamojen kanssa Korfulla. Tämä takaa sen, että voimme tarjota sinulle laajan valikoiman ajoneuvoluokkia ja erilaisia palveluja. Auto Europe voi löytää sinulle sopivan vuokra-auton Korfulla lentokentältä, keskustassa tai Acharavissa, joka on pieni kaupunki saaren pohjoispuolella. Pyrimme aina tarjoamaan parasta ja mahdollisimman laadukasta alan asiakaspalvelua, mikä on yksi tärkeimmistä asioista meille, ja haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä. Kaikkiin kysymyksiisi voivat vastata tietoiset asiakaspalvelijamme puhelimitse tai sähköpostilla ennen vuokraa, vuokran aikana tai vuokran jälkeen. Avun tarpeessa voit aina luottaa asiakaspalvelijoihimme ja kääntyä meidän puoleen milloin tahansa vuokran aikana. Korfun saari tarjoaa niin paljon ja et voi edes kuvitella, miten paljon oma auto auttaa sinua oman matkasi aikana. Matkusta omaan tahtiisi ja poikkea kaikilta turistipoluilta, nauti rauhallisista hiekkarannoista tai vuorien korkeudesta.

  Lentokenttätiedot

  Lentokenttä perustettiin vuonna 1937 ja toisen maailmansodan aikana sitä käytettiin kuljetus- ja hävittäjälentokoneiden tukikohtana. Ensimmäinen kaupallinen lento tapahtui huhtikuussa 1949 Ateenasta, jota hoiti TAE Greek National Airlines ja myöhemmin vuonna 1950 HELLAS aloitti lennot Korfuun. Vuonna 1962 rakennettiin pieni matkustajaterminaali, jossa nykyään sijaitsee Corfu Aeroclub. Huhtikuussa 1965 lentokentästä tuli kansainvälinen lentoyhtiö. Uuden matkustajaterminaalin rakentaminen aloitettiin vuonna 1968 ja saatiin päätökseen vuonna 1972. Korfun kansainvälisen lentokentän ja 13 muun Kreikan alueellisen lentokentän yksityistäminen saatettiin päätökseen allekirjoittamalla sopimus. Tämän jälkeen ryhdyttiin välittömiin toimiin, kuten lentokentän yleinen siivoaminen, valaistus- ja saniteettitilojen ja oleskelualueiden viitoittamisen parantaminen, ilmaisen langattoman verkon tarjoaminen ja paloturvallisuusstandardien noudattamisen varmistaminen.

  Korfun lentokenttä (CFU)
  Virallinen nimi: Corfu International Airport "Ioannis Kapodistrias" tai Ioannis Kapodistrias (Capodistrias) International Airport.
  Osoite: Corfu 491 00, Kreikka.
  Puhelinnumero: +30 2661 089602
  Sijainti: Korfu lentokenttä sijaitsee vain kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja puolen kilometrin päässä Pontikonisista.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöin suhteellisen monia lentoyhtiöitä, joista suurin osa ovat halpalentoyhtiöitä ja liikennöivät vain sesinkilentoja. Suurimpia ovat Alitalia, British Airways, easyJet, Eurowings, Finnair, Jert2, Lufthansa, Norwegian, Ryanair ja TUI.

  Mistä noudan vuokra-auton Korfun lentokentältä?

  Kaikki autovuokraamot Korfun lentokentällä sijaitsevat saapuneiden lentojen hallissa. On erittäin tärkeää, että varausta tehdessäsi tarkistat vuokraamosi sijainnin, jonka löydät myös myöhemmin varausvahvistuksesta. Kaikki alla luetellut vuokraamot sijaitsevat lentokentän terminaalirakennuksessa. Koska Kreikan valtio jakautuu moniin eri saariin, kuten Kos, Rodos, Lefkas ja Mykonos, joista jokaisella on tarjolla jotakin sille täysin ominaista, on varmasti houkuttelevaa vuokrata auto ja lähteä lautalla jokaiselle saarelle. Pidä kuitenkin mielessä, etteivät kaikki vuokraamot välttämättä salli autojen viemistä lautoille tai muille saarille. Voit tarkistaa matkustusrajoitukset kauttamme ennen varauksen tekoa tai verkkosivuillamme.

  Avis Korfu lentokenttä Avis Korfun lentokentällä
  EO Kerkiras Achiliou 39,
  491 00, Kerkira, Kreikka

  +30 2661 042007
  Aukioloajat:
  5:30-0:30
  Hertz Korfu lentokenttä Hertz Korfun lentokentällä
  Corfu Aiport (CFU),
  491 00, Corfu, Kreikka

  +30 2661 033547
  Aukioloajat:
  08:00-21:00
  Sixt Korfu lentokenttä Sixt Korfun lentokentällä
  Arrival Hall,
  491 00, Kerkira, Kreikka

  +30 2661 080710
  Aukioloajat:
  08:00-20:00
  Thrifty Korfu lentokenttä Thrifty Korfun lentokentällä
  Corfu Aiport (CFU),
  491 00, Corfu, Kreikka

  +30 2661 033547
  Aukioloajat:
  Ma-pe 08:00-21:00

  Terminaalit

  Korfun lentokentällä on vain yksi terminaalirakennus. Lentoonlähdön ja laskeutumisen kiitorata lentokentällä on rakennettu pääosin Chalikiopoulosin laguuniin. Matkustajaliikenteen palvelulle olevat alueet tekevät yhteensä jopa 16 000 neliömetriä. Puolikerros, jossa sijaitsee siviili-ilmailuhallinnon (CAA) ja lentoyhtiöiden toimistot, on 1,200 neliömetriä. Matkustajaterminaalista löytyy kauppoja, autovuokraamoja ja matkatoimistoja, ravintoloita, kahviloita, pankkiautomaatteja, sekä ilmainen langaton internet (WiFi) käytettävissä kaikille matkustajille. Terminaalin kellarissa on sähkömekaanisia laitteistoja, jäähdytysestokoneita sekä suuri varastoalue. Lähtö- ja laskeutumisen kiitoteiden pituus on 2375 m ja leveys 45 m. Terminaalista löytyvät myös paloasema, lentokoneiden pysäköintipaikat ja ilmavoimien yleiset pysäköintipaikat.

  Lentokenttäpalvelut

  Press Gate -kaupasta matkailijat voivat löytää paikallisia ja kansainvälisiä sanomalehtiä, savukkeita ja tupakkaa, kirjoja ja lahjoja, sekä laajan valikoiman tunnettua naposteltavaa. Lentokentällä on tullittomia kauppoja, joista löydät kreikkalaisia perinteisiä tuotteita, joitakin leluja, elektroniikkaa, kelloja, koruja ja muita tarvikkeita. Tämän lisäksi lentokenttä tarjoaa pop-art-kaupan, terveyskeskuksen palveluja ja myös muutamia kansainvälisen muodin kauppoja. Jos sinulle tulee nälkä odottaessa lentoasi, iloksesi lentokentältä löytyy tusina erilaisia ruokailupaikkoja. Voit nauttia lounasta tai päivällistä esimerkiksi Forno Lucassa ja Negronissa, jos italialainen ruoka on mieleesi, tai Grain de Blé:ssa aidolla ranskalaisella ruualla. Erilaista kahvia ja muita virvokkeita, sekä pienempää purtavaa löytyy vaikkapa Everestistä, Ontime kahvilassa tai Starbucksissa. Tuopillisen olutta tai lasillisen viiniä voit nauttia mukavassa panimossa The Beer House. Muita lentokentän tarjoamia palveluita ovat ensiapu, pankkiautomaatit, valuutanvaihto ja autovuokraamot Korfun lentokentällä löytyvät saapuneiden hallissa.

  Kulkuyhteydet Korfun lentokentällä

  Linja-autolinja 15 yhdistää lentokentän Korfun satamaan ja kulkee saaren päälinja-autoaseman kautta ja sen jälkeen kaupungin keskustan ja erityisesti Saroko-aukion kautta, jossa on myös infopiste, sillä useimmat bussilinjat alkavat täältä. Tämän jälkeen linja-auto suuntautuu satamaan, jossa se tekee kaksi pysähdystä, joista toinen on lauttojen lippupisteiden takana ja päätyy Korfun satamaviranomaisten toimistolle, risteilyalusten ja Albaniaan suuntavien laivojen asemalle. Sama linja (15) palaa jälleen satamasta kaupungin keskustan ja Saroko-aukion kautta linja-autoasemalle ja päätyen jälleen lentokentälle. Taksit Korfun lentokentällä sijaitsevat terminaalirakennuksen ulkopuolella ja liikennöivät lentojen mukaan. Taksit kaupungista lentokentälle ovat saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa ja matka kestää vain 10 minuuttia. Jotkut taksit voit varata etukäteen verkossa. Jos valitset autonvuokrauksen Korfun lentokentältä, keskusta sijaitsee vain 2,7 kilometrin päässä, jonne pääset helposti Democracy Avenuen ja sen jälkeen via Desyllan, Vlacheronin ja Georgakin teitä pitkin.

  Pysäköintivinkkejä

  Nyt voit pysäköidä nopeasti ja helposti Korfun kansainvälisen lentokentän erityisille pysäköintialueille. Mukava paikka runsaalla määrällä pysäköintitilaa antaa sinulle suoran pääsyn terminaaliin ja säästää aikaa ennen matkaa tai siinä tapauksessa, jos tulet lentokentälle noutamaan matkustajan. OnTime parkkialue sijaitsee suoraan terminaalirakennuksen vieressä ja tarjoaa tilaa lyhytaikaista ja pitkäaikaista pysäköintiä varten. Alue on aidattu ja siellä toimii ympärivuorokautinen kameravalvonta. Pysäköinti Korfun saarella on tavallisesti ilmaista ja helppoa. Monissa hotelleissa ja majoituskohteissa on tarjolla oma yksityinen tai julkinen pysäköintialue. Rannoilta löytyy parkkipaikkoja autoille, mutta ne saattavat olla täynnä sesonkiaikoina. Rantapaikoista saattaa joutua maksamaan, mutta tämä ei ole yleistä. Paikalliset omistavat tavallisesti hyvin pieniä autoja ja usein pysäköivät niillä kaikilla mahdollisilla vapailla paikoilla, missä vain tilaa löytyy. Itse keskustassa paikkoja on rajoitetusti, ne ovat maksullisia ja hinnat vastaavat muita suosittuja eurooppalaisia lomakohteita. Ilmaiseksi sinulla on mahdollisuus pysäköidä esimerkiksi sataman lähellä lyhyen matkan päässä keskustasta ja nämä paikat eivät ole läheskään yhtä täynnä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Korfun lentokentän kotisivut